Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v slávnej UFC.

ŽIVOTOPISKARIÉRAKONIEC?
ZÁPASYBOX – ZAUJÍMAVOSTI

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola - profil

Meno Karel Vémola
Narodený 1. júla 1985, Olomouc, Česká republika
Prezývka Terminátor
Národnosť česká
Výška 183 cm
Váha 84 kg
Váhová kategória Poloťažká váha, stredná váha
Výhry v MMA 36 (9x KO/TKO, 19x submisia, 8x na body)
Prehry v MMA 8 (2x KO/TKO, 3x submisia, 3x na body)
Tím London Shootfighters
Tréneri Dominik Luks, André Reinders, Paul Ivens, Alexis Demetriades

Karlos Vémola – životopis

Narodil sa 1. júla 1985 v Olomouci pôvodne ako Karel Vémola. Už od mladosti ho to vždy ťahalo do posilňovne, preto sa spočiatku začal venovať kulturistike a s ňou aj zápaseniu.

Keďže to Vémola v mladosti myslel s profesionálnou kulturistikou naozaj vážne, kvôli lepším podmienkam sa usadil v Londýne. V britskej metropole však veľmi rýchlo dostať ponuku na svoj prvý MMA zápas a jeho cesta nabrala jasný smer. Doslova suverénnym spôsobom vyhral všetkých osem úvodných zápasov v klietke a vďaka tomu sa veľmi rýchlo dostal aj do UFC.

Karlos Vémola – prehľad všetkých titulov

  • Oktagon – titul v strednej váhe a poloťažkej váhe (aktuálny)
  • UFC (Ultimate Fighting Championship) – prestížny bonus „Knockout of the Night“
  • Ultimate Challenge MMA – titul v strednej aj poloťažkej váhe
  • Cage Fighters Championship – titul v ťažkej váhe
  • Night of Warriors – svetový titul asociácie WASO v kategórii do 96 kg
  • Gladiator Championship Fighting – titul v strednej váhe
  • XFN – titul v strednej a poloťažkej váhe
  • Czech MMA Association – titul v strednej váhe

Karlos Vémola – UFC

Ako prvý Čech v histórii debutoval v slávnej UFC (Ultimate Fighting Championship) 3. júla 2010 v Las Vegas na akcii UFC 115. Začal však prehrou na body s Jonom Madsenom. Po tomto zápase prestúpil do poloťažkej váhovej kategórie a tam sa dočkal prvého víťazstva. Na evente UFC 122 v nemeckom Oberhausene zdolal Američana Setha Petruzelliho technickným KO už v prvom kole.

Začiatok víťaznej série to však nebol. V najbližšom zápase totiž opäť prehral na body s Brazílčanom Ronnym Markesom. Aj tentokrát sa však z toho otrepal a vo svojom štvrtom zápase v rámci UFC zdolal Mika Massenzia.

Na akciách UFC on Fuel TV v San Jose a vo Fortaleze však zaznamenal dve prehry v rade a tie sa stali jeho labuťou piesňou medzi absolútnou svetovou špičkou v MMA. Z UFC napokon odišiel aj kvôli zraneniam a vrátil sa do európskych klietok.

Karlos Vémola – XFN

Po svojom poslednom zápase v UFC v roku 2013 Vémola pôsobil v organizáciách UCMMA, MMAA, GCF či Night of Warriors a vybojoval mnoho titulov. V roku 2017 podpísal zmluvu s XFN, kde zaznamenal sériu 6 zápasov bez prehry a získal tituly v poloťažkej aj strednej váhe súčasne.

Najviac sledovaným zápasom Vémol v XFN bol jeho súboj s Patrikom Kinclom v pražskej O2 Aréne. Karlos ho vyhral na body celkom jednoznačným rozhodnutím.

Karlos Vémola – Oktagon

Po známych finančných problémoch organizácie XFN napokon začiatkom roka 2019 prestúpil do Oktagonu. Rýchlo sa rozvíjajúca česko-slovenská MMA organizácia mu takisto sadla. Prehral v nej doposiaľ jediný súboj, avšak ten najdôležitejší. Od „zápasu storočia“ proti Attilovi Véghovi v novembri 2019 si sľuboval možno aj pozvánku do UFC, lenže dopadlo to celkom inak. Bol knokautovaný už po 127 sekundách.

Po zdrvujúcej porážke sa však dokázal vrátiť na víťaznú vlnu. Uspel v troch zápasoch v rade, čo mu napokon prinieslo titul šampióna v strednej váhe, o ktorých však neskôr prišiel kvôli nesplneniu váhového limitu pred obhajobou proti Ďatelinkovi. Po ďalších zdravotných peripetiách sa však Vémola opäť dokázal vrátiť ako šampión, tentoraz v poloťažkej váhe, do ktorej nemusel tak problematicky zhadzovať.

Oktagon 17: Karlos Vémola vs. Thomas Robertsen

Zhruba rok po Véghovi sa Vémola v rámci Oktagonu 17 v Brne stretol s nórskym borcom Thomasom Robertsenom. Český bojovník vyhral v 3. kole vďaka submisii. A mohol sa konečne posunúť na dlho očakávaný, no odložený súboj s Václavom Mikuláškom.

Oktagon 19: Karlos Vémola vs. Václav Mikulášek

Necelé dva mesiace po Robertsenovi sa Vémola konečne postavil aj provokatérovi Václavovi Mikuláškovi prezývanému „Baba Jaga“. Súboj prebiehal už niekoľko týždňov veľmi ostrými výmenami názorov na sociálnych sieťach, keďže títo dvaja „kohúti“ nikdy netajili svoju vzájomnú nevraživosť.

Karlos Vémola ešte pred zápasom sľuboval, že zvíťazí už v prvom kole. Naopak Mikulášek provokoval tým, že súperovi priniesol na zápas klinec, na ktorý si mal po prehre zavesiť rukavice. Napriek tomu bol favorit zápasu celkom jasný.

Súboj s Mikuláškom sa akoby symbolicky konal v predvečer sviatku Sv. Mikuláša 5. decembra 2020 a od začiatku mal pomerne jednoznačný priebeh. Vémola zhruba po 2 minútach dostal súpera na zem jednoduchým takedownom a o niekoľko sekúnd neskôr to Mikulášek po škrtení vzdal.

Oktagon 20: Karlos Vémola vs. Alex Lohoré – o titul šampióna

Doteraz posledný súboj, v ktorom sa Vémola predstavil, sa uskutočnil 30. decembra 2020 v rámci akcie Oktagon 20. Bol to hlavný ťahák programu, pretože sa bojovalo o opasok šampióna v strednej váhe, no a tak to v klietke aj vyzeralo.

Vémola si išiel od začiatku jasne za svojim cieľom. Počas celého zápasu jednoznačne dominoval, ale nepodarilo sa mu Alexa Lohorého ukončiť predčasne. Po kompletných 5 kolách napokon za víťaza vyhlásili Karlosa Vémolu a jeho veľká radosť svedčila o tom, že konečne dosiahol zadosťučinenie po prehre s Attilom Véghom.

Oktagon 22: Karlos Vémola vs. Milan Ďatelinka – strata titulu

Ako držiteľ titulu v strednej váhovej kategórii organizácie Oktagon mal byť Vémola v tomto zápase prvýkrát v pozícii obhajcu. Jeho vyzývateľom bol 27. marca 2021 slovenský talent Milan Ďatelinka, ktorý sa po 4 víťazstvách v rade cítil na to, aby Terminátora obral o titul. Vémola však napokon o opasok prišiel už pred zápasom, keďže na vážení nesplnil limit o 0,6 kg.

„Mr. Comeback“, ako Ďatelinku prezývajú, však proti Vémolovi nemal žiadnu šancu. Český fighter využil chybu súpera po nevydarenom úvodnom high-kicku, podaril sa mu rýchly take-down a v submisii ukončil zápas za 2 minúty a 12 sekúnd.

Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič - zrušený zápas

Česká MMA legenda sa síce odvety s Attilom Véghom nedočkala a možno už nikdy ani nedočká, no Vémola stále chcel a chce späť svoj opasok, o ktorý prišiel kvôli nesplnenému váhovému limitu v zápase s Ďatelinkom. Ten opasok však získal do dočasnej držby Samuel Krištofič, a tak sa začalo schyľovať k ďalšej veľkej bitke.

Karlos však musel absolvovať dve operácie jeho zraneného ramena, komplikované liečenie a zdalo sa, že zo súboja nič nebude. Keď sa napokon obaja borci po až nevídaných doťahovačkách dohodli, že sa 30. decembra 2021 na turnaji Oktagon 30 predsa len stretnú v titulovom megazápase, Vémola o pár dní šokoval verejnosť tým, že zo zápasu odstupuje kvôli zlému zdravotnému stavu.

Oktagon 33: Karlos Vémola vs. Michal Pasternak - víťazný návrat

Legendárny český "Terminátor" sa však napokon do MMA klietky predsa len vrátil na výnimočnom turnaji Oktagon 33, prvom galavečere tejto organizácie v zahraničí. V nemeckom Frankfurte Karlos Vémola v zápase strednej váhy čelil skúsenému Poliakovi Michalovi Pasternakovi, ale nedal mu takmer žiadnu šancu. Utiahol ho už po necelých štyroch minútach a zvíťazil po submisii.

Oktagon 34: Karlos Vémola vs. Aleksandar Ilič - titul v poloťažkej váhe

Po úspešnej návrate do klietky vo Frankfurte dostal Vémola aj príležitosť na titul. V poloťažkej váhe sa totiž uvoľnil opasok, a tak sa oňho pobil na veľkolepom turnaji Oktagon 34 na Štvanici pod holým nebom. Jeho súperom bol nebezpečný srbský "Joker" Aleksandar Ilič, ale "Terminátor" sa s ním príliš nepáral. Už v prvom kole ho zovrel do "arm triangle" v submisii a bolo vymaľované – Karlos Vémola sa stal novým šampiónom Oktagonu v poloťažkej váhe!

Oktagon 41: Karlos Vémola vs. Al Matavao

Vémola sa predstavil 15. apríla 2023 na turnaji Oktagon 41 v Liberci, kde bol jeho súperom bojovník z malého ostrovného štátu Americká Samoa, na česko-slovenskej scény už známy Al Matavao. Karlos nebojoval o titul. Tento zápas v catchweight bol preňho skôr prípravou na neskorší odvetný súboj o opasok v strednej váhe s Patrikom Kinclom. A podľa predpokladov z toho urobil rýchly proces – víťazstvo v submisii už v čase 3:18 v prvom kole.

Oktagon 43: Karlos Vémola vs. Patrik Kincl - prehra v boji o druhý titul

Na tento duel sa čakalo veľmi dlho. Stret dvoch šampiónov organizácie Oktagon MMA. Právoplatný držiteľ titulu v strednej váhe Patrik Kincl predtým naposledy s Vémolom bojoval v roku 2018 ešte v rámci XFN a Karlos zápas vyhral na body. Medzitým "Terminátor" získal v Oktagone opasky v strednej i poloťažkej váhe, no neskôr ich kvôli zraneniam stratil.

Do tohto zápasu už išiel Vémola ako šampión poloťažkej hmotnostnej kategórie, aby opäť získal do svojho držania aj druhý opasok. Veľký titulový súboj sa odohral 20. mája 2023 na turnaji Oktagon 43 v Prahe. No Vémola ho po piatich veľmi tvrdých kolách prehral na body. A to celkom jednoznačne. Bol dobitý, krvavý a videl iba na jedno oko. Kincl mu nedal šancu.

Oktagon 45: Karlos Vémola vs. Lucas Alsina

Karlos Vémola si na tento rok naplánoval toľko zápasov, že skáče z jedného turnaja do druhého. Iba dva mesiace po tvrdej a krvavej bitke s Kinclom nastúpil aj na galavečera Oktagon 45, na rozlúčkovom podujatí na pražskej Štvanici, 29. júla 2023, kde mal proti sebe tentoraz súpera slabších kvalít Argentínčana Lucasa Alsinu.

Napriek tomu to však nebol taký bleskový zápas, aký mnohí očakávali. Alsina favorita dokázal potrápiť, diváci dokonca miestami na Vémolu či oboch borcov pískali, no Karlos napokon súboj podľa očakávaní doviedol do víťazného konca, keď zvíťazil po troch kolách na body.

Oktagon 47: Karlos Vémola vs. Pavol Langer - obhajoba titulu v poloťažkej váhe

V sobotu 7. októbra 2023 Karlos Vémola na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu obhajoval titul v poloťažkej váhe vo veľkom česko-slovenskom súboji s "interim" šampiónom Pavlom Langerom. Z pohľadu Slovákov to bola azda druhá najdôležitejšia MMA bitka v tomto roku. Tá ďalšia sa očakáva na konci roka v odvete zápasu storočia. "Terminátor" však Bratislavu rozosmutnil šokujúcim spôsobom. Langera totiž knokautoval bleskovým nástupom už po siedmich sekundách zápasu a dominantne obhájil titul!

Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič

Ďalší zo série veľkých česko-slovenských súbojov, ktoré Karlos Vémola v tomto období absolvuje, sa konal 29. decembra 2024 v pražskej O2 Aréne na turnaji Oktagon 51. "Terminátor" sa postavil Samuelovi Krištofičovi a nedopadlo to preňho dobre. Už po necelých dvoch minútach išiel k zemi. "Pirát" totiž trafil parádnu ranu a českú legendu doslova "vypol".

Zápas storočia a odveta storočia: Karlos Vémola vs. Attila Végh 2 (Oktagon 58)

Za najväčšie sklamanie svojej kariéry považuje Vémola rozhodne pražský "Zápas storočia" s Attilom Véghom. Prehru z roku 2019 totiž nedokázal nikdy prijať ako konečnú. Od toho zlyhania prakticky všetko podriadil tomu, aby sa opäť vrátil s Véghom do klietky v maximálnej sile.

Po takmer piatich rokoch sa však už zdanlivo nemožné stane skutočnosťou. Obaja rivali súhlasili s tým, že sa 8. júna 2024 na turnaji Oktagon 58 pod holým nebom na pražskom futbalovom štadióne Eden opäť postavia proti sebe do klietky v rámci veľkej odvety.

Bude to najočakávanejší a najvybičovanejší zápas česko-slovenskej MMA scény. Podobne ako tomu bol prvýkrát. Kto je tentoraz favoritom? Prečítajte si našu analýzu sipka

Prehľad všetkých zápasov Karlosa Vémolu:

Výsl. Súper Kolo(čas) Spôsob Udalosť Dátum
Attila Végh Oktagon 58 08.06.2024
Prehra Samuel Krištofič 1 (1:48) KO Oktagon 51 29.12.2023
Výhra Pavol Langer 1 (0:07) KO Oktagon 47 07.10.2023
Výhra Lucas Alsina 3 (5:00) Na body Oktagon 45 29.07.2023
Prehra Patrik Kincl 5 (5:00) Na body Oktagon 43 20.05.2023
Výhra Al Matavao 1 (3:18) Submisia Oktagon 41 15.04.2023
Výhra Aleksandar Ilič 1 (3:52) Submisia Oktagon 34 23.07.2022
Výhra Michal Pasternak 1 (3:56) Submisia Oktagon 33 04.06.2022
Výhra Milan Ďatelinka 1 (2:12) Submisia Oktagon 22 27.03.2021
Výhra Alex Lohoré 5 (5:00
Na body Oktagon 20 30.12.2020
Výhra Václav Mikulášek 1 (2:05) Submisia Oktagon 19 05.12.2020
Výhra Thomas Robertsen
3 (1:02) Submisia Oktagon 17
17.10.2020
Prehra Attila Végh 1 (2:07) KO Oktagon 15
09.11.2019
Výhra Henrique da Silva 3 (5:00) Na body Oktagon 13
27.07.2019
Výhra Prince Aounallah 3 (5:00) Na body Night of Warriors 15
06.04.2019
Výhra Paweł Brandys 1 (4:25) Submisia Oktagon 11
16.03.2019
Výhra Flavio Rodrigo Magon 1 (1:57) TKO XFN 15
27.12.2018
Výhra Moise Rimbon 3 (5:00) Na body XFN 14
18.11.2018
Výhra Mateusz Ostrowski 1 (2:06) TKO XFN 12
06.10.2018
Výhra Patrik Kincl
3 (5:00) Na body XFN 11: Back to the O2 Arena
28.06.2018
Výhra Jamie Sloane
1 (2:06) Submisia XFN 8: Sloane vs. Vémola
03.03.2018
Výhra Petr Ondruš
1 (4:40) Submisia XFN 6: Ondruš vs. Vémola
07.12.2017
Výhra Maximilian Bajlitz
1 (1:02) TKO Night Of Warriors 12
11.11.2017
Výhra Dritan Barjamaj
1 (1:43) TKO Night Of Warriors 10
05.11.2016
Prehra Jack Hermansson 1 (2:06) Submisia Warrior Fight Series 4
01.08.2015
Výhra David Marcina 1 (1:36) Submisia Fusion Fight Night Series 1
16.05.2015
Výhra Carl Kinslow 1 (1:16) Submisia UCMMA 43
02.05.2015
Výhra Piotr Strus 3 (5:00) Na body MMAA Arena 3
07.03.2014
Výhra Marvin Campbell 1 (1:36) Submisia UCMMA 38
01.02.2014
Výhra Tomáš Kužela 1 (4:11) Submisia GCF 26: Fight Night
07.12.2013
Výhra Petr Kníže 3 (3:23) Submisia MMAA Arena 2
10.11.2013
Výhra Denniston Sutherland 3 (5:00) Na body UCMMA 35
03.08.2013
Prehra Caio Magalhães 2 (2:49) Submisia UFC on Fuel TV: Nogueira vs. Werdum
08.06.2013
Prehra Francis Carmont 2 (1:39)
Submisia UFC on Fuel TV: Munoz vs. Weidman
11.07.2012
Výhra Mike Massenzio 2 (1:07)
Submisia UFC on Fox 3 - Diaz vs. Miller
05.05.2012
Prehra Ronny Markes 3 (5:00)
Na body UFC Live 5 - Hardy vs. Lytle
14.08.2011
Výhra Seth Petruzelli 1 (3:46) TKO UFC 122 - Marquardt vs. Okami
13.11.2010
Prehra Jon Madsen 3 (5:00) Na body UFC 116 - Lesnar vs. Carwin
03.07.2010
Výhra Peter Yendall 1 (0:49) KO UCMMA 10 - Resurrection
06.02.2010
Výhra Stav Economou 1 (1:57) Submisia CFC 7 - Cage Fighters Championship 7
04.07.2009
Výhra Ashley Pollard 1 (0:36) Submisia CFC 6 - Cage Fighters Championship 6
25.04.2009
Výhra Markus Hipp 1 (0:15) TKO CFC 5 - Cage Fighters Championships 5
07.03.2009
Výhra Szilvester Silbont 1 (3:14) Submisia CFC 4 - No Way Out 25.10.2008
Výhra Bill Georgitsis 1 (0:05) TKO CFC 3 - Cage Fighters Championship 3 18.05.2008
Výhra Patric Carroll 1 (0:44) Submisia CFC 2 - Cage Fighters Championships 2 24.02.2008

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo (box)

Ešte pred návratom do súťažného kolotoča v MMA si Karlos Vémola vyskúšal prvýkrát v živote poriadny boxerský súboj. Zápas s českým rapperom Marpom sa dlho odkladal kvôli zdravotným a iným okolnostiam, napokon sa však stretli v highlightovom zápase Oktagon Underground v pražskej O2 aréne 21. mája 2022.

Vémola bol miernym papierovým favoritom, no objavovali sa aj hlasy o tom, že Marpo môže byť na zápas pripravený lepšie. "Terminátor" však predviedol, čo sú skúsenosti a dravosť skutočného bojovníka. Od začiatku zápasu mal veľký tlak, nedovolil hudobníkovi dýchať a v podstate po necelých štyroch kolách prinútil rozhodcu, aby tento jednostranný súboj predčasne ukončil TKO v prospech Karlosa Vémolu.

Lela Vémola Ceterová – rozchod, zásnuby, rozchod a svadba

Je všeobecne známe, že Karlos Vémola žije už dlhšiu dobu so slovenskou playmate Lelou Ceterovou, s ktorou majú spoločnú dcérku Lily. Na konci roka 2020 však zažili krízu, kedy Lela verejne prehlasovala, že s Karlosom skončila.

Rozchod však netrval dlho. Čoskoro sa k sebe opäť vrátili a Karlos situáciu v novembri 2020 využil na to, aby svoju životnú partnerku požiadal o ruku. Lela povedala „áno“ a v Čechách sa tak schyľovalo k obrovskej svadbe, ktorá bude určite mimoriadne sledovanou udalosťou.

Na začiatku roka 2022 však médiami otriasla správa o ďalšom veľkom konflikte medzi Lelou a Karlosom. Podľa jeho partnerky malo dôjsť k fyzickému útoku. Vémola zase hovoril o nevere s jeho vlastným kamarátom. Napokon však všetko dementoval, ospravedlnil sa a uviedol, že ide iba o ich rodinné nezhody a média celú situáciu nafúkli. Každopádne, Karlos a Lela sa neskôr opäť rozišli, aby napokon po jeho úspešnom titulovom zápase (23.7.) v poloťažkej váhe oznámili svadbu.

Karlos Vémola – žralok a krokodíl

Vémola má okrem iného aj veľmi špecifický koníček, ktorým je chov mimoriadne vzácnych druhov zvierať. V jeho dome nájdeme napr. motýle z celého sveta, ale dokonca aj žraloky a krokodíla.

Karlosa so svojimi „domácimi miláčikmi“ môžete často vidieť aj na jeho sociálnych sieťach, kde sa pýši fotkami a videami vrúcnych objatí, kŕmenia a iných aktivít.

Karlos Terminátor Vémola Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola – Instagram a Facebook

Vémolov instagramový účet @karlos_terminator_vemola sledujte vyše 350 tisíc followerov, čo ho radí jednoznačne na prvé miesto medzi českými MMA bojovníkmi. Svoj Instagram Karlos pravidelne zásobuje aktuálnymi fotkami, videami i livestreamami, aby si udržiaval neustály kontakt so svojimi fanúšikmi.

Podobne pracuje aj so svojím oficiálnym facebookovým profilom Karlos 'Terminátor' Vémola, kde má síce podstatne menej sledovateľov ako na Instagrame, ale napriek tomu ho nezanedbáva.

Karlos Vémola – Sherdog

Najslávnejší český bojovník má, samozrejme, profil aj na známom americkom MMA webe Sherdog. Nájdete tu Vémolove zápasy, štatistiky aj osobné údaje. Sherdog má celkovo veľmi zaujímavý obsah, či už sú to články, obrovské fórum, neustále živá diskusia a v prvom rade množstvo profilov MMA bojovníkov z celého sveta.

Karlos Vémola – Vémoland, KTV eshop

Luxusné sídlo, v ktorom Vémola chová vyššie spomínané vzácne zvieratá, už dostalo pomenovanie „Vémoland“ a Karlos pravidelne organizuje pre verejnosť dokonca platené exkurzie do svojho domova. Vidieť tak môžete jeho súkromie, luxusné priestory a všetky zvieratá. Finančný výťažok z týchto exkurzií kompletne venuje na dobročinné účely.

Značka „Karlos Terminátor Vémola“ už v našich končinách skutočne niečo znamená a český bojovník si to uvedomuje. Práve preto svoje meno využil aj pre označenie svojho internetového obchodu KTV. V ponuke eshopu nájdete rôzne merch produkty a okrem iného aj mimoriadne obľúbený a pozitívne hodnotený parfém.

Karlos Vémola – Karlo Show

Vo svojom voľnom čase má Vémola veľmi veľa rôznych zaujímavých aktivít. Jednou z nich je i jeho vlastná talkshow s príznačným názvom „Karlo Show“. Sem si na pravidelnej báze pozýva zaujímavých hostí z českej športovej a šoubiznisovej scény a konfrontuje ich často s veľmi zaujímavými otázkami.

1️⃣ Kto bol posledným súperom Karlosa Vémolu?

Posledným súperom Karlosa Vémolu bol Samuel Krištofič, s ktorým sa stretol na turnaji Oktagon 51 v Prahe. "Terminátor" ho však nezvládol. Viac informácií o súbojoch českého Terminátora nájdete v tomto článku.

2️⃣ Kedy bude Karlos Vémola opäť bojovať?

Ďalší zápas Karlosa Vémolu by sa mal uskutočniť 8. júna 2024. Chystá sa veľká vec – odveta zápasu storočia proti Attilovi Véghovi. Je to oficiálne potvrdené, poznáme termín, miesto aj podmienky.

3️⃣ Do akej váhovej kategórie patrí Karlos Vémola?

Karlos Vémola svoje prvé zápasy v MMA absolvoval v ťažkej váhe, ktorú neskôr v UFC vymenil za poloťažkú váhovú kategóriu. Potom však pravidelne striedal poloťažkú a strednú váhu. Má z nich mnoho titulov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.