Oktagon 41: Magard vs. Lopez - informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvýkrát sa najväčšia česko-slovenská MMA organizácia predstavila v Liberci. Galavečer Oktagon 41 priniesol titulový zápas aj návrat veľkej hviezdy.

INFORMÁCIE
MAGARD vs. LOPEZ

FIGHT CARDVSTUPENKYLIVESTREAM

Oktagon 41: Magard vs. Lopez Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 41: 9,7/10

  • Dátum a čas: 15. apríl 2023, 18:00 hod
  • Miesto konania: Home Credit Arena, Liberec, Česko
  • Ponuka stávok: Oktagon môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Magard vyhral súboj o titul, Vémola opäť suverénny

Právoplatným šampiónom bantamovej váhy Oktagon MMA zostáva dánsky "žralok" Jonas Magard. S Američanom Gustavom Lopezom si poradil pomerne rýchlo. Severan sa v prvom kole so súpero doslova pohrával podľa svojich pravidiel, nedovolil žiadne takedowny. Na začiatku druhého kola Magard poslal Lopeza k zemi a bezmocne ležiaceho súpera zasypal spŕškou ďalších úderov, po ktorých prišiel technický knokaut v čase 0:31.

Veľmi rýchly a očakávaný koniec mal aj súboj Karlosa Vémolu s Al Matavaom. "Terminátor" súpera už po troch minútach na zemi zovrel do škrtenia a nepustil. Ďalšie víťazstvo po submisii na konto českej hviezdy.

Zaujímavý zápas sme mohli vidieť aj na karte Prelims medzi Václavom Mikuláškom a jediným slovenským zástupcom Matyasom Viszlayom. Možno prekvapujúco sa skončil už v prvom kole v prospech "Baby Jagy". Od prvých sekúnd to bola očakávaná prestrelka, no a Mikulášek ju s blížiacou sa prvou prestávkou nakoniec svojimi dlhými ramenami doslova prebojoval na svoju stranu. Viszlay dostal knokaut v čase 4:47.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 41 sipka

Oktagon 41: Liberec - informácie, dátum a miesto

Ďalšie nové mesto na mape Oktagon MMA bude hostiť 41. číslovaný turnaj tejto veľkej česko-slovenskej MMA organizácie. V sobotu 15. apríla 2023 sa v Home Credit Aréne v Liberci stretnú dvaja šampióni v bitke o jediný právoplatný titul kráľa bantamovej váhy, uvidíme návrat Karlosa Vémolu a ďalšie zaujímavé súboje. Turnaj sa začína v tradičnom čase od 18:00 hod. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 41 NAŽIVO!

Tipnite si a sledujte Oktagon 41 naživo na Tipsporte!

PREVIEW OKTAGON 41: LIBEREC
🥊️ Hlavný zápas: Jonas Magard – Gustavo Lopez (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 15. apríl 2023, 18:00 hod
🛰️ Miesto: Home Credit Arena, Liberec
💻 Livestream TV Tipsport, Oktagon.TV

Oktagon 41: Jonas Magard vs. Gustavo Lopez (o titul bantamweight) - analýza, kurzy a tip

K bitke týchto dvoch šampiónov bantamovej váhy došlo za známych okolností, keď Gustavo Lopez nahradil zraneného Jonasa Magarda v titulovom súboji v Prahe na Oktagon 38. Filipa Maceka porazil na submisiu už v prvom kole a získal opasok ako "interim" šampión. Magard však svoj titul podľa pravidiel nestratil. A teraz sa rozhodne, komu z nich skutočne patrí.

Dánsky "žralok" Jonas Magard (30) získal titul taktiež v súboji s Filipom Macekom, bolo to v novembri 2021 na turnaji Oktagon Prime 4, keď vybojoval víťazstvo po náročných piatich kolách. V rámci Oktagonu má celkovo na konte tri vystúpenia. Ešte predtým porazil Elnura Velieva, no a vlani na špeciálnom turnaji v Prahe dokonca boxoval s Václavom Sivákom, ktorému podľahol na body.

Rodák z Kodane je skvelý na zemi a rýchly v postoji. Nie je to však žiadna "mašina na knokauty". Jeho kariérne štatistiky v profi MMA sú však naozaj veľmi dobré. Na konte má 13 výhier a iba 5 prehier. Dokáže svoj titul šampióna potvrdiť?

To by mu musel dovoliť Gustavo Lopez (33). Američan, ktorý od roku 2020 patrí do UFC si vlani odskočil do Prahy len tak na otočku a vrátil sa s opaskom. Nevysoký wrestler, ktorého ešte nikto nikdy neporazil na submisiu, je podľa bookmakerov favoritom tohto zápasu.

Lopez v UFC naposledy bojoval v septembri 2021, keď remizoval s Heilim Alatengom. Odvtedy v prestížnej organizácii čaká na ďalšiu príležitosť ako náhradník. Kým však taká šanca príde, môže si vybudovať meno a zlepšiť svoje doterajšie štatistiky (13 výhier – 6 prehier – 1 remíza) napr. v Oktagone. Teraz už stačí iba potvrdiť titul.

Náš TIP: Gustavo Lopez zvíťazí (kurz 1,55sipka Stavte si v Tipsporte!

KURZY TIPSPORT: MAGARD vs. LOPEZ
MAGARD 1 (2,29) Remíza X (45,00) LOPEZ 2 (1,55) ⭐

Myslíme si, že Magard po Veľkej noci príde o titul v bantamovej váhe. Lopez už proti Macekovi dokázal, že so svojimi kvalitami nepotrebuje ani špeciálne zameranú prípravu. Trénuje vždy naplno, pretože kedykoľvek ho môžu zavolať do UFC. Nech bude zápas prebiehať akokoľvek, na zemi, v postoji či v klinči, Američan by ho mal zvládnuť. Tipujeme dvojku.

Oktagon 41 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Fight card sa postupne zapĺňa. Tie najväčšie hviezdy večera sú už známe. Magard, Lopez či Karlos Vémola. Určite však zaujme aj Jan Malach, ktorý bude v Liberci ako "Kráľ severu" doma.

Na karte máme tiež veľa legionárov, ktorí tvoria mimoriadne atraktívne zápasové dvojice, a tiež jedného Slováka – Matyas Viszlay vyzve Václava Mikuláška. Pozrite si kompletný prehľad všetkých súbojov v tabuľke nižšie:

OKTAGON 41 - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Title fight
Bantamweight
(o titul)
Jonar Magard (TKO) 2(0:31) Gustavo Lopez
Main card
Catchweight 89 kg Karlos Vémola (SUB) 1(3:18) Al Matavao
Light heavyweight Daniel Škvor 1(1:20) Dan Vinni (SUB)
Heavyweight Adam Palasz 3(5:00) Lazar Todev (BODY)
Catchweight 73 kg
Ebrahim Hosseinpour
1(2:03)
Jan Malach (TKO)
Prelims
Light heavyweight
Jorick Montagnac
1(2:51) Mateusz Strzelczyk (KO)
Middleweight Václav Mikulášek (KO) 1(4:47) Matyas Viszlay
Catchweight 97 kg Robin Fošum (REM) 3(5:00) Nermin Hajdarpašić (REM)
Middleweight Ondřej Raška 1(1:07) Jaime Cordero (KO)
Lightweight Peter Gabal 2(2:42) Hafeni Nafuka (SUB)
Free Prelims
Catchweight 86 kg Melvin Mané (TKO) 2(2:20) Szymon Broncel

Oktagon 41: Liberec (Home Credit Arena) - vstupenky, lístky, online predaj a ceny

Hokejová Home Credit Aréna "Bielych tigrov" sa v polovici apríla premení na nádhernú MMA halu a vy to na tribúnach môžete zažiť na vlastnej koži. Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal.cz, tie najlacnejšie už od 750 Kč, čo je asi 31,40 euro. Booknuť si však môžete aj VIP stoly na ploche, ktorých ceny sa šplhajú až do 12.490 Kč (523,60 eur). Ale poponáhľajte sa, lístky sa totiž rýchlo míňajú.

Ako sledovať Oktagon 41 naživo - priamy prenos (PPV), livestream online (zadarmo)

Živý prenos vo Full HD kvalite aj s rozhovormi, sprievodným programom a všetkému, čo k tomu patrí, si môžete už tradične pozrieť prostredníctvom platenej oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. Cena v predpredaji je 10,99 eur.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport však opäť budú môcť sledovať zápasy zadarmo cez livestream na TV Tipsport. Platí jediná obvyklá podmienka, aby ste v priebehu 30 dní pred podujatím pretipovali aspoň 1,20 eur.

Ak sa zaregistrujete v Tipsporte teraz ako nový zákazník sipka dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom na prvých 7 dní zadarmo a bez akýchkoľvek ďalších podmienok a k tomu aj vstupný bonus k prvému vkladu až 20 eur.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa uskutoční galavečer Oktagon 41?

Oktagon 41 sa koná v Liberci v sobotu 15. apríla 2023. Začiatok galavečera v Home Credit Aréne je naplánovaný na presný čas 18:00 hod.

2️⃣ Kto bude bojovať v hlavnom zápase na Oktagon 41?

V hlavnom zápase turnaja Oktagon 41 sa Dán Jonas Magard a Američan Gustavo Lopez stretnú ako dvaja šampióni v bitke o titul jediného právoplatného držiteľa opasku v bantamovej váhe. Highlightom večera však bude aj zápas Karlosa Vémolu.

3️⃣ Kde sa dá Oktagon 41 sledovať naživo?

Turnaj Oktagon 41 môžete opäť sledovať naživo online a možností je viac. Návod, ako si pozrieť tento galavečer dokonca i celkom zadarmo nájdete v tomto článku sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨