Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení. Prečítajte si o nej viac.

INFORMÁCIEBOJOVNÍCIKONKURENCIA
PROGRAMZAUJÍMAVOSTILIVESTREAM

RFA - tlačová konferencia Foto: RFA

Hodnotenie organizácie RFA: 9,1/10

  • Úroveň a kvalita bojovníkov: na karte je množstvo skúsených a známych mien z česko-slovenskej bojovej scény a ďalší môžu pribudnúť
  • Stávková ponuka: RFA budete môcť tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Real Fight Arena (RFA) - informácie a majiteľ

Real Fight Arena je nová česko-slovenská MMA organizácia, ktorá chce na domácom trhu ukončiť monopol, ktorý tu má Oktagon. Jej šéfom, majiteľom, zakladateľom a promotérom je Boris Marhanský, na Slovensku známy aj ako organizátor populárneho hudobného eventu Hip Hop Žije.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte, získajte bonus a tipujte MMA v Tipsporte!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vďaka svojim bohatým skúsenostiam, zabezpečnému finančnému zázemiu a s viacerými známymi bojovníkmi to môže byť celkom úspešný projekt. Snáď o niečo úspešnejší ako neslávne známa XFN, ktorá vďaka premršteným odmenám pre bojovníkov skrachovala rýchlejšia ako si vôbec získala meno.

RFA prvýkrát oznámila príchod na domácu scénu už vlani. Odzačiatku bolo jasné, že to myslia vážne, pretože si upísali významné osobnosti česko-slovenskej MMA. Oficiálna štartovacia tlačová konferencia sa uskutočnila 2. februára 2022, kde sme sa už dozvedeli konkrétne mená hlavných bojovníkov a ďalšie novinky či plány.

Real Fight Arena - bojovníci, šampióni, rebríčky

Pozrite sa teda na zoznam MMA aj postojárskych bojovníkov, ktorí boli potvrdení ku dňu 2. februára 2022. Zo známych mien tam figurujú Leo Brichta, kvôli ktorému vznikol konflikt medzi RFA a Oktagonom, ale aj Tomáš Deák, Sebastian Fapšo, Jozef Wittner, David Hošek, Štefan Vojčák, Luboš Lesák, ale aj Miroslav Brož, Michal Zatorský, Jozef Štummer, postojárska hviezda Tadeáš Růžička.

REAL FIGHT ARENA - ZOZNAM BOJOVNÍKOV
Leo Brichta Jakub Kadáš
Tomáš Deák Miroslav Brož
Sebastian Fapšo Michal Zatorský
Jozef Wittner Natália Grmanová
Tomáš Možný Adrián Bartl
Michal Mokrý Thomas Redento
Igor Daniš Eva Šimková
Kamil Cibinski René Matejov
Jan Králik Michal Duba
Bernard Plavec Jacob Mikula
Tadeáš Růžička Alejandro Arcas
Elina Tauber Yevgenij Orlov
Daniel Liaško Matěj Kozubovský
Pavla Kladivová Martin Kalucz
Lu Kai Marián Jakubík
Jakub Benko Josef Štummer
Adam Horváth Tamirjan Dadaev
Jan Fajk Štefan Vojčák
Luboš Lesák Michal Hořejší
David Hošek Roman Mukhamedsin
Petr Kníže Vojtech Garba
Václav Sivák Patrik Záděra

RFA - disciplíny, hmotnostné kategórie, divízie a šampióni

Rozdelenie divízii a hmotnostných kategórií zatiaľ nie je známe. RFA však určite príde s dvomi disciplínami, teda klasické MMA a súboja podľa čisto postojárskych pravidiel. Len čo organizácia zverejní tieto informácie na svojom webe, budeme vás o tom informovať.

Historicky prvým šampiónom organizácie RFA sa stal 17. decembra 2022 po víťazstve nad Patrikom Záděrom v K1 zápase talentovaný český bojovník Václav Sivák.

Real Fight Arena vs. Oktagon MMA - konkurencia, nezhody a odmeny

Nástup RFA, samozrejme, na domácej MMA scéne spôsobil malú búrku, ktorá sa najviac dotkla doterajšieho lídra Oktagonu. Promotéri tejto úspešnej česko-slovenskej organizácie sa hnevali z viacerých dôvodov.

Tým prvým bolo údajne vysoké preplácanie bojovníkov Oktagonu spojené s neférovým obchádzaním vedenia organizácie, čo spôsobilo viaceré náhle odchody do RFA. Kauza vznikla napr. okolo Lea Brichtu. Šéf Boris Marhanský síce priznáva, že budú chcieť bojovníkov odmeňovať férovo, no zdá sa, že mnohí dostanú v RFA viac ako mali  Oktagone.

RFA - kalendár, program, eventy, galavečery a Marpo vs. Škondrič

Kompletný prehľad posledných a najbližších naplánovaných akcií Oktagonu nájdete v nasledujúcej tabuľke. Ako je to v MMA športe zvykom, program je vždy známy na niekoľko mesiacov alebo týždňov dopredu. Pandémia koronavírusu však výrazne ovplyvnila aj program a plánovanie eventov.

Prvý turnaj Real Fight Warm Up sa uskutočnil 12. marca 2022 v bratislavskej športovej hale Mladosť. Na tomto podujatí by sme mali vidieť niekoľko ametérskych, ale aj profesionálnych súbojov.

Kompletný program doposiaľ oznámených turnajov RFA pre najbližšie obdobie nájdete v nasledujúcej tabuľke. Majiteľ Boris Marhanský plní svoje plány, keď avizoval, že chce organizovať turnaj aj v Maďarsku, Rakúsku a na ďalších zaujímavých miestach.

REAL FIGHT ARENA - PROGRAM EVENTOV 2024
13.04.2024
RFA 16 (Opava)
09.03.2024 RFA 15 (Bratislava)
REAL FIGHT ARENA - PROGRAM EVENTOV 2023
02.12.2023 RFA 14 (Košice)
25.11.2023 RFA 13 (Budapešť)
11.11.2023 RFA x IAF (Praha)
09.09.2023 RFA 12 (Považská Bystrica)
10.06.2023 RFA 11 (Bratislava)
13.05.2023 RFA 10 (Havířov)
22.04.2023 RFA 9: EUROGOLD Pyramída (Prievidza)
04.02.2023 RFA 8 (Budapešť)
28.01.2023 RFA Ring Tour (Trnava)
REAL FIGHT ARENA - PROGRAM TURNAJOV 2022
17.12.2022 RFA 7 (Praha)
12.11.2022 RFA 6 (Prievidza)
29.10.2022 RFA 5 (Brno)
08.10.2022 RFA 4 (Košice)
23.07.2022 RFA 3 (Ostrava)
14.05.2022 RFA Grand Opening (Bratislava)
12.03.2022 RFA Warm Up (Bratislava)

RFA - partneri, hymna, nadačný projekt, web, Facebook, Instagram

Hlavným generálnym partnerom Real Fight Areny bude stávková kancelária Tipsport, čo znamená, že všetky jej turnaje budeme môcť sledovať naživo aj prostredníctvom livestreamov na Tipsport TV podobne ako napr. Oktagon či UFC.

Mediálnymi partnermi sú televízie Markíza a Nova, kde by sa mali objavovať záznamy či highlighty z RFA galavečerov. Naživo tam však turnaje neuvidíme.

Zaujímavá je hymna RFA, autorom ktorej je známy slovenský interprét Kali. Majitelia RFA zároveň myslia aj na dobročinné účely, preto okrem iného predstavili aj svoj nadačný projekt, ktorého riaditeľkou bude Tatiana Kubincová a patrónom sa stal bojovník Miroslav Brož. Získanými finančnými prostriedkami bude RFA podporovať rôzne rizikové skupiny na Slovensku i v Čechách.

Organizácia už naplno funguje aj na sociálnych sieťach, má aktívne konto na Facebooku aj na Instagrame. Taktiež na jej oficiálnom webe rfarena.sk nájdete všetky dôležité informácie, ktorých tam bude v najbližšom období rýchlo pribúdať.

Ako a kde sledovať zápasy naživo - priamy prenos, PPV, livestream na Tipsport TV

Livestreamy z RFA boli spočiatku vysielané prostredníctvom Tipsport TV. Stávková kancelária však neskôr s organizáciou spoluprácu prerušila, a tak zišlo aj zo streamovania turnajov.

Organizácia predávala svoje oficiálne PPV (pay-per-view), ktoré si zakúpite a sledovať môžete na platforme RealSport.TV.

Živé prenosy zo všetkých turnajov aktuálne pravidelne nájdete v ponuke streamovacej služby VOYO. Vybrané turnaje po novom vysiela aj TV DajTo.

Vstupenky na turnaje RFA si pred každým podujatím môžete zakúpiť online prostredníctvom sietí ticketportal.sk alebo predpredaj.sk.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa uskutoční ďalší turnaj Real Fight Areny (RFA)?

Najbližší turnaj, RFA 16, sa bude konať 13. apríla 2024 v Opave. Kompletný program a kalendár podujatí RFA na tento rok nájdete v tomto článku.

2️⃣ Kto sú najväčšie hviezdy na karte bojovníkov RFA?

Organizácia RFA získala pod svoje krídla známych českých aj slovenských bojovníkov, ako sú Václav Sivák, Petr Kníže, Leo Brichta, Tomáš Deák, Sebastian Fapšo, Miroslav Brož a ďalších. Zoznam potvrdených a zazmluvnených fighterov ako aj všetky ďalšie dôležité informácie si prečítate vyššie v tomto článku.

3️⃣ Kto je zakladateľom a majiteľom organizácie Real Fight Arena?

Projekt rozbehol slovenský Boris Marhanský, ktorý je na Slovensku známy aj ako organizátor populárneho festivalu Hip Hop Žije a ďalších podujatí. Viac si o tom prečítajte TU.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...