Nová éra PML: spolupráca s Oktagon MMA a generálny partner Fortuna

Známa slovenská postojárska organizácia PML oznámila významné novinky pre rok 2024. Začína sa nová éra, ktorá prinesie niekoľko zmien k lepšiemu. Prečítajte si o tom viac.

NOVÁ ÉRA 2024
Oktagon MMAFortuna
INFORMÁCIEKALENDÁRREBRÍČKYLIVESTREAM

Lukáš Mandinec - Alejandro Ferreiro (PML) Foto: Profimedia

PML: Professional Muaythai League – informácie, vznik, pravidlá, promotér (Tomáš Tadlánek)

Organizácia PML vznikla iba v roku 2022, no okamžite sa stala najväčším profi podnikom muaythai na Slovensku aj v Česku. Založil a vedie ju Tomáš Tadlánek, tréner a partner hviezdnej bojovníčky Moniky Chochlíkovej. Aj preto organizácia sídli v Trenčíne, kde sú Tadlánek i Chochlíková doma.

Kliknite sem, stavte si a sledujte bojové športy naživo sipka

Do konca roka 2023 organizovala PML sedem turnajov, na ktorých sa predstavili bojovníci pod pravidlami Muaythai, K1. Organizácia má vlastné pravidlá pre zápasové váhy zápasníkov, vlastné bodovanie, rebríčky a systém turnajov. Od roku 2024 sa však veľa vecí zmení.

Box sleduj priebeh zápasu tu

PML: Nová éra 2024 – MMA, grappling, kombinované zápasy a hviezdy UFC

Kým doteraz bola PML čisto postojárskou organizáciou, 30. novembra 2023 oficiálne oznámila príchod novej éry, ktorá všetko zmení. Okrem Muaythai a K1 uvidíme od budúceho roka na eventoch PML už aj profesionálne zápasy MMA.

Nová éra započne turnajom v Třinci 3. februára 2024. Po ňom by sa mali v tomto roku uskutočniť ešte ďalšie štyri podujatia a všetky by mali obsahovať konkrétne 5 MMA zápasov.

Okrem toho sú v pláne aj špeciálne zápasy v grapplingu, kde by si PML rada zazmluvnila aj niektorých hviezdnych česko-slovenských bojovníkov, ktorí súčasne pôsobia aj v UFC. Spomínajú sa mená ako Ľudovít Klein, Martin Buday či Lucie Pudilová.

Na stole je tiež celkom nový koncept kombinovaných zápasov, v ktorých by mohli bojovníci v každom kole zápasiť podľa iných pravidiel. Napr. MMA, K1 a grappling. Tu však zatiaľ hovoríme o hudbe budúcnosti.

Pikoškou je, že organizácia PML bude na svojich turnajoch prestavovať boxerský ring na osemhrannú klietku priamo pred zrakmi fanúšikov, resp. divákov v online vysielaní. Promotér Tomáš Tadlánek tvrdí, že by to malo zabrať zhruba 13 minút.

PML a Oktagon MMA: Užšia spolupráca – bojovníci a PPV (Oktagon.TV)

Na tlačovej konferencii k novej ére PML sa hovorilo aj o zlepšenej spolupráci s organizáciou Oktagon MMA. Oba podniky majú spolu dobré vzťahy, čo chcú využiť vo vzájomný prospech. Priniesť by to malo najmä otvorené možnosti pre bojovníkov nastupovať na turnajoch jednej či druhej organizácie bez zbytočných problémov. Pokračovať bude aj vysielanie PPV prenos z PML na platforme Oktagon.TV.

Fortuna ako nový generálny partner PML: rozšírené kurzy, stávky a livestreamy zadarmo

Ďalšou novinkou je oznámenie stávkovej kancelárie Fortuna ako generálneho partnera organizácie. Fanúšikovia bojových športov sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou môžu tešiť na to, že na Fortuna TV od budúceho roka nájdu livestreamy zadarmo aj z turnajov PML. Samozrejmosťou je rozšírená kurzová ponuka na jednotlivé zápasy, výhodné stávkové príležitosti a možno aj špeciálne promo akcie s navýšenými bonusmi, stávkou bez rizika a pod.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

PML: Kalendár, harmonogram, turnaje 2024

Najbližší turnaj Professional Muathai League už aj s MMA zápasmi sa uskutoční 13. apríla 2024 v Trenčíne. Event s poradovým číslom 9 prinesie titulový zápas v mužskom Muaythai do 60 kg a veľa ďalšej kvality. Nižšie nájdete kompletný prehľad doterajších aj najbližších oznámených podujatí PML.

PML: KALENDÁR A TURNAJE 2024
13. 04. 2024 Trenčín (SVK) PML 9: Klimáček vs. Borák
03. 02. 2024 Třinec (CZE) PML 8: New Era
PML: KALENDÁR A TURNAJE 2023
23. 09. 2023 Trenčín (SVK) PML 7: Road to Rajadamnern
21. 01. 2023 Trenčín (SVK) PML 6: Homecoming
PML: KALENDÁR A TURNAJE 2022
19. 12. 2022 Třinec (CZE) PML 5: City of Dragon
08. 10. 2022 Praha (CZE) PML 4: The Legends
11. 06. 2022 Brno (CZE) PML 3: The First Champion
12. 03. 2022 Žilina (SVK) PML 2: The Return of the King
29. 01. 2022 Trenčín (SVK) PML 1: The New Beginning

PML: Rebríčky, šampióni, bojovníci (zápasníci)

Najväčšou hviezdou PML je určite supertalentovaná šampiónka Monika Chochlíková, ktorá vládne ženskému rebríčku a je hlavným ťahákom akýchkoľvek turnajov, ktorých sa zúčastní.

Medzi mužmi v súčasnosti najvýraznejšie vyčnievajú úradujúci šampióni svojich divizií Michael Krčmář, Marcelo Szombati či Ivan Bartek, ale zo slovenských borcov môžeme spomenúť aj mená ako Rastislav Klimáček, Lukáš Mandinec či Branislav Zuzák.

PML: ŽENY 🏆 1. 2. 3.
P4P - Chochlíková Bulínová Šafranová
PML: MUŽI 🏆 1. 2. 3.
Do 60 kg - Klimáček Borák Nguyen
Do 65 kg - Spéth Mandinec Holec
Do 70 kg Krčmář Koczó Páv Novák
Do 75 kg - Hegedus Mikovčák Kotrus
Do 80 kg - Malina Juříček Blažek
Do 85 kg Szombati Jaroš Brunclík Zuzák
Do 95 kg Bartek Mané Audy Szerján
Od 95 kg - Mitrić Dreznjak Reissinger

Ako a kde sledovať naživo PML: LIVE stream online, PPV priamy prenos

Ako sme spomínali vyššie, vďaka spolupráci so stávkovou kanceláriou Fortuna by mali byť nové turnaje organizácie PML od roku 2024 vysielané naživo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV úplne zadarmo. Podobne ako je to v prípade iných bojových športov. Na prístup vám stačí mať aktívny účet, aspoň jeden vsadený tiket v priebehu siedmich dní pred vybraným podujatím a aspoň malý finančný zostatok na hráčskom konte.

Galavečer Professional Muaythai League nájdete taktiež v ponuke platených live eventov na PPV (pay-per-view) platforme Oktagon.TV. Vďaka ešte viac ucelenej spolupráci s organizáciou Oktagon MMA nehrozí, že by sa na tom malo niečo meniť.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨