Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je to potvrdené! Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu zápasu storočia. Organizácia Oktagon MMA oznámila na tlačovej konferencii Oktagon Time 8. decembra termín zápasu Attilu Végha s Karlosom Vémolom. Kedy a kde sa zápas uskutoční? Prečítajte si viac o tomto veľkom súboji.

INFORMÁCIEANALÝZA a KURZY
VYJADRENIALIVESTREAM
VSTUPENKY

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas Foto: Oktagon MMA

Hodnotenie Zápasu storočia: Vémola vs. Végh 2: 9,9/10

  • Termín: 8. júna 2024
  • Miesto: Fortuna Arena (Eden), Praha, ČR
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon MMA: Vémola vs. Végh 2 – odveta storočia, informácie, odtajnený dátum a miesto

Organizácia Oktagon MMA odtajnila termín zápasu českého zápasníka Karlosa Vémolu so slovenským fightrom Attilom Véghom. Odveta sa bude konať na pražskom futbalovom štadióne Eden 8. júna 2024 pred 24 až 26 tisíc divákmi. Dvojica zápasníkov sa pobije o titul šampióna v poloťažkej váhe.

Kliknite sem a tipujte tie najväčšie zápasy Oktagon MMA s bonusom!

Slovenský zápasník Attila Végh bojoval s Karlosom Vémolom na turnaji Oktagon 15 v novembri 2019 a po 123 sekundách českého Terminátora knokautoval. Po štyroch rokoch sa tak fanúšikovia dočkajú odvety!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Zápas storočia (odveta): Karlos Vémola vs. Attila Végh – porovnanie, analýza, kurzy a tip

Karlos Vémola (38) je azda najúspešnejší český MMA fighter v histórii. Bol šampiónom dvoch divízií v Oktagon MMA aj Ultimate Challenge MMA. Získal tituly v XFC, Gladiator FC, Czech MMAA aj Cage Fighters Championship. Tri roky pôsobil aj v slávnej UFC. To, čo sa mu podarilo, azda dokáže prekonať dnes iba jeden z jeho krajanov, Jiří Procházka.

Profesionálna kariéra "Terminátora" je však popretkávaná aj zraneniami, ktoré ho niekoľkokrát vyradili najmä v posledných rokoch. Napriek tomu má impozantné štatistiky: 36 výhier – 7 prehier.

Rodák z Olomouca dostal iba raz v živote knokaut a ten prišiel práve v novembri 2019 od Attilu Végha. Odvtedy však Vémola napriek viacerým zdravotným problémom ťahal skvelú víťaznú sériu, ktorú prerušil iba Patrik Kincl v máji 2023. Potom zdolal Lucasa Alsinu aj Pavla Langera, ale na turnaji Oktagon 51 Terminátor prehral so Samuelom Krištofičom.

KARLOS VÉMOLA 🇨🇿 POROVNANIE ATTILA VÉGH 🇸🇰
36–8 celková bilancia 33–9–2
9–2 KO/TKO 14–3
19–3 submisia 9–1
8–3 na body 10–5
38 rokov vek 38 rokov
183 cm výška 188 cm
93 kg váha 93 kg

Attila Végh (38) svoju profesionálnu MMA kariéru prerušil práve po víťaznom zápase s Vémolom pred štyrmi rokmi. Dlho to považoval za svoj vrchol a trvalo, kým sa rozhodol pre návrat do klietky. Medzitým si vyskúšal niekoľko súbojov v boxe, spoluzaložil organizáciu Fabriq MMA, viedol svojich zverencov, najmä Ľudovíta Kleina v UFC a stal sa tiež známou celebritou a reklamnou tvárou na Slovensku.

Teraz však rodák z Dunajskej Stredy opäť zacítil "chuť po krvi". Bývalý šampión prestížnej svetovej organizácie Bellator, ktorý pôsobil aj v rôznych ďalších podnikoch po celom svete ako M-1 Challenge či KSW, je historicky najvýznamnejšou slovenskou osobnosťou v zmiešaných bojových umeniach.

V profesionálnej kariére má Végh bilanciu 33 víťazstiev, 9 prehier a 2 remízy. Štyri roky však v ostrom MMA zápase nestál, a tak je otázne, ako sa dokáže dostať späť do formy fyzicky i technicky. Skúseností má však Attila na rozdávanie, v gyme trávi so svojimi bojovníkmi veľa času, je iba na ňom, či sa dokáže namotivovať dostatočne.

NÁŠ TIP: Karlos Vémola zvíťazí (kurz 1,85sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Ako sme spomínali, Vémola je od pamätnej prehry v roku 2019 stále v zápasovom rytme. Aj preto ho musíme favorizovať na víťazstvo. Ak však Karlosa opäť pribrzdia a obmedzia zranenia, môže to ovplyvniť jeho formu, silu a výkon. Favoritom sa tak môže razom stať Attila. Alebo sa možno zápas opäť ani neuskutoční.
TIPSPORT AKTUÁLNE KURZY: VÉMOLA vs. VÉGH
VÉMOLA 1 (2,19) ⭐ Remíza X (45,00) VÉGH 2 (1,60)

Attila Végh a Karlos Vémola pred odvetou – vyjadrenia, vyhlásenia, prvý zápas (video)

Je známe, že po prehre v roku 2019 bol Vémola veľmi sklamaný a zdrvený. Volal po odvete celé roky, no zdalo sa, že je v nedohľadne. Dnes však vie, že mu nejde len o samotnú pomstu, ale chce skutočne poriadny zápas.

"Chcem rovnako hladného Attilu, aký bol v prvom zápase. Inak mi tá odveta nič nedá. Ak nebude schopný ani len zhodiť do poloťažkej váhy, ľudia povedia, že som ho porazil iba pre to, že už nebol vo forme. Ak začne znova zápasiť a vyhrávať, tak so mnou tú odvetu môže mať," vyhlásil Karlos Vémola ešte na tlačovej konferencii pred turnajom Oktagon 40.

Attila Végh na to reagoval slovami: "Začal som makať, dostal som novú chuť. Keď Karlos hovorí, že je to otázka na mňa, tak ja potvrdzujem, že dám zelenú. Len ešte prosím, nech sa toho dožije."

Kde sledovať Vémola vs. Végh (odveta) – LIVE stream online, TV priamy prenos, PPV

Keďže pôjde o zápas v rámci turnaja Oktagon MMA, organizácia bude určite predávať prístup k živému prenosu cez svoju oficiálnu platformu Oktagon.TV.

Ako však vieme, zápasy Oktagonu sa dajú sledovať naživo aj prostredníctvom livestreamu zadarmo na TV Tipsport. Túto možnosť môžu využiť všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport, ktorý splnia obvyklú podmienku (pretipovať aspoň 1,20 eur v priebehu 30 dní pred vybraným podujatím).

Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz sipka dostanete možnosť sledovať všetky športové prenosy z ponuky livestreamov zadarmo a k tomu aj vstupný bonus 20 eur a príležitosť získať ďalšie bonusy, ak sa zapojíte do rôznych sezónnych akcií.

Vémola vs. Végh 2: lístky, vstupenky, predaj, predregistrácia (Zápas storočia 2 – 8. 6. 2024)

Odveta zápasu storočia Karlosa Vémolu s Attilom Véghom sa bude konať na pražskom futbalovom štadióne Eden 8. júna 2024 a k dispozícii bude 24 až 26 tisíc vstupeniek.

Nenechajte si ujsť najväčší MMA zápas roku 2024! Už teraz sa môžete zaregistrovať na oktagon.ticketportal.cz a získate tak prednostný prístup na kúpu vstupeniek. Neskôr, 29. januára 2024, obdržíte od organizácie Oktagon MMA e-mail s odkazom na prednostný nákup lístkov a možnosť získať tie najlepšie miesta na sedenie.

Ak ste členom Oktagon.TV Club, tak sa na stránke vyššie registrovať nemusíte, 28. januára dostanete automaticky odkaz s možnosťou prednostného nákupu vstupeniek. Od 31. januára je spustený predaj pre všetkých fanúšikov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná Zápas storočia Vémola vs. Végh 2❓

Odvetný Zápas storočia medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom už má pevný dátum. Uskutoční sa 8. júna 2024 pod holým nebom vo futbalovej Fortuna Aréne na pražskom Edene.

2️⃣ Kto je favoritom v odvete Vémola vs. Végh❓

Miernym papierovým favoritom v odvete je víťaz prvého Zápasu storočia Attila Végh. Kurzy sa však menia a sú pomerne vyrovnané. Našu analýzu a tip si prečítajte TU »

3️⃣ Kde kúpiť lístky na zápas Vémola vs. Végh 2❓

Oficiálny predaj lístkov na toto veľké bojové podujatie sa spúšťa 31. januára 2024, no registrácie na predpredaj boli dostupné už skôr. Viac informácií o vstupenkách nájdete TU »

4️⃣ Ako sledovať naživo odvetu Vémola vs. Végh na Oktagon 58❓

Turnaje organizácie Oktagon MMA môžeme sledovať naživo rôznymi spôsobmi. Druhú bitku Vémolu s Véghom by sme si mohli pozrieť cez PPV aj zadarmo. Viac sa dočítate v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Zaregistrujte sa v Tipsporte a získajte vstupný bonus 20 eur!

Tipsport: bonusy, bojové športy, Oktagon livestream

TIPSPORT stávková kancelária ▷ ponuka bojových športov, 🔹LIVESTREAM na OKTAGON, návod na registráciu 🔹s bonusom, možnosti vkladu a výberu.