Oktagon 34 Štvanice: Vémola vs. Ilič - info, karta, analýza a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Oktagon sa po roku opäť vracia na pražskú Štvanicu. Veľkolepá MMA párty na ostrove pod holým nebom prinesie mimoriadne zápasy a Vémolov boj o titul!

INFORMÁCIEVÉMOLA vs ILIČ O TITULFIGHT CARD a VÝSLEDKY
VSTUPENKYLIVESTREAM

Karlos Vémola (Oktagon MMA) Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 34 Štvanice: 9,8/10

  • Dátum a miesto: 23. júla 2022 od 19:00 hod, Štvanice, Praha
  • Ponuka stávok: Oktagon MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Karlos Vémola je opäť šampiónom

Česká hviezda bojových umení Karlos Vémola v hlavnom zápase na Štvanici ukázal, že stále patrí medzi top bojovníkov nielen na domácej scéne. S veľkohubým Srbom Aleksandrom Iličom si poradil už v prvom kole, keď ho utiahol v submisii technikou "arm triangle". Zápas trval 3 minúty, 52 sekúnd. A Vémola získal opasok šampióna v poloťažkej váhe.

V hlavnom predzápase Čech Matouš Kohout nestačil na poľského borca Mateusza Legierskiho, ktorý ho utiahol v treťom kole do "rear naked choke". Maďar Máté Kertész si poradil na body s Bulharom Vladislavom Kanchevom a v súboji dvoch Čechov Jan Široký knokautoval Tomáša Fialu zhruba 1 pol minúty pred časovým limitom.

Jediný Slovák na Štvanici Roman Paulus v ťažkom a vyrovnanom zápse s Poliakom Dawidom Karetom napokon vydoloval tesné víťazstvo na body po "split decision".

sipka Pozrite si kompletné výsledky všetkých zápasov Oktagon 34 na Štvanici

Oktagon 34: Štvanice - informácie, dátum a miesto

Najkrajší turnaj roka, ako ho prezentuje samotná organizácia, je tu. Už 23. júla 2022 sa na pražskom ostrove Štvanice na Vltave opäť uskutoční nádherný festival bojových umení pod holým nebom so skvelou atmosférou a kvalitným obsadením. Oktagon 34: Štvanice prinesie okrem iného aj dlhoočakávaný súboj Karlosa Vémolu o titul. Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a sledujte Oktagon 34: Štvanice NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Českej legende sa tentokrát postaví srbský "Joker" Aleksandar Ilič, ktorý naposledy zbieral skúseností v prestížnej poľskej KSW. Bude to veľký zápas nielen pre Karlosa, ale aj pre celú česko-slovenskú bojovú scénu. No a potom najmä pre fanúšikov, ktorí ho uvidia na vlastné oči alebo v priamom prenose. Nenechajte si to ujsť!

Oktagon 34 Štvanice: Karlos Vémola vs. Aleksandar Ilič (o titul) - analýza, kurzy a tip

Príbeh Karlosa Vémolu všetci poznáme. Tridsaťsedemročná nestarnúca česká MMA hviezda má za sebou úžasnú kariéru a pred sebou ešte stále nové výzvy a úspechy. O jeden z nich sa "Terminátor" pokúsi v sobotu 23. júla na Štvanici. Titul Oktagon MMA v strednej váhe mu už patril, prišiel oň, keď vlani nenavážil pred súbojom Milanom Ďatelinkom, ktorého potom v klietke vyriešil za 2 minúty a 12 sekúnd.

Teraz Vémola prestúpil do poloťažkej váhy a opasok chce znova. Bývalý šampión siedmich rôznych organizácií s impozantnou bilanciou 32 výhier (25 pred limitom) – 6 prehier si po zdravotných aj osobných peripetiách ide pre ďalší úspech. Na turnaji Oktagon 33 vo Frankfurte proti Michalovi Pasternakovi, ktorého ukončil za necelé štyri minúty, potvrdil, že je opäť v top forme.

Ale čo Aleksandar Ilič? O forme 33-ročného rodáka z Belehradu by sme v súčasnosti mohli diskutovať. Posledný zápas v klietke vyhral. Bolo to však ešte 24. apríla minulého roku, keď na turnaji KSW 60 v prvom kole zmlátil Adriana Dudeka. Predtým však v poľskej organizácii prehral dva zápasy v rade.

Tvrdý chlapík s prezývkou "Joker", ktorý už v minulosti niekoľkokrát bojoval aj na Slovensku, má veľmi rád knokauty. Pri svojich štatistikách, 13 výhier – 4 prehry, až 9-krát ukončil zápas KO alebo TKO. Dva razy po submisii a v dvoch prípadoch na body.

Tipnite si výsledok zápasu Karlos Vémola vs. Aleksandar Ilič v Tipsporte!

Vysokým papierovým favoritom zápasu je Vémola. Český borec má predsa len oveľa viac skúseností, víťazstiev a ťažkých zápasov na svojom konte. Karlos už vo svojej kariére stál proti ťažším súperom ako je v súčasnosti Ilič. A zvíťazil, alebo sa naopak poučil. V Tipsporte je dnes kurz naňho takmer netipovateľný – 1,08. Napriek tomu ho má na tiketoch 98 % tipérov.

My však radšej odporúčame o niečo výhodnejší tip – na počet začatých kôl. Obaja borci sú známi tým, že sa v klietke veľmi dlho nezdržujú. Vémola väčšinou tak jedno kolo, no v priemere obaja strávia v zápase zhruba dve kolá. S kurzom 1,70 je to už v prípade výhry o niečo lepšie.

Náš TIP: Viac ako 1,5 začatého kola (kurz 1,70sipka Stavte si v Tipsporte!

Tipujeme viac ako 1,5 začatého kola v zápase!

Oktagon 34 Štvanice: Roman Paulus vs. Dawid Kareta - kurzy a tip

Okrem hlavných zápasov nás na turnaji na Štvanici bude zaujímať aj súboj talentovaného slovenského fightera Romana Paulusa. Dvadsaťdvaročný chalan, ktorý sa nebojí tvrdých stretov, bude čeliť poľskému borcovi Dawidovi Karetovi. Ako vyzerajú kurzy a aký výsledok tipujeme?

sipka Pozrite si našu analýzu a tip na zápas Paulus vs. Kareta

Roman Paulus Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 34, Štvanice - fight card, program, zápasy a výsledky

Fight card tohto MMA sviatku na Štvanici je nabitá a ešte stále sa vlastne formuje. Je teda možné, že nám na zozname zápasov niekto pribudne, prípadne ubudne, alebo sa niekomu zmení súper. Čakáme aj na oficiálne rozdelenie častí karty zápasov.

Už teraz však vieme, že okrem Vémolu s Iličom sa môžeme tešiť na parádny duel Matouša Kohouta s Mateuszom Legierskim. Daniel Škvor sa postaví gréckemu "Hardcorovi" Panagiotisovi Stroumpoulisovi. O zápase Paulus - Kareta sme si už povedali... Ale môžeme sa tešiť aj na Maté Kertésza, Davida Moona, Corneliu Holm a ďalšie zaujímavé medzinárodné konfrontácie.

OKTAGON 34: ŠTVANICE - KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Light heavyweight (title) Karlos Vémola (SUB) 1(3:52) Aleksandar Ilič
Lightweight Matouš Kohout 3(2:56) Mateusz Legierski (SUB)
Welterweight Maté Kertész (BODY) 3(5:00) Vladislav Kanchev
Featherweight Roman Paulus (BODY) 3(5:00) Dawid Kareta
Middleweight Jan Široký (TKO) 3(3:31) Tomáš Fiala
Prelims
Light heavyweight Daniel Škvor (TKO) 1(0:49) Panagiotis Stroumpoulis
Bantamweight David Moon (TKO) 1(4:55) Michal Konrád
Middleweight Michal Kotalík 2(2:45) Ole Magnor (SUB)
Bantamweight Filip Macek (SUB) 1(1:34) Mikael Silander
Women's Bantamweight Cornelia Holm (BODY) 3(5:00) Róza Gumienna
Welterweight Václav Holota (SUB) 1(4:19) Max Handanagič
Free Prelims
Lightweight Simeon Kapuya 1(3:47) Martin Pipek (TKO)

Oktagon 34: Štvanice - vstupenky, lístky priamo na tribúnu

Turnaj na Štvanici sa už v Prahe považuje za významnú letnú udalosť na Vltave, s ktorou sa spája aj zaujímavý sprievodný program a ďalšie akcie v priebehu piatku a soboty pred štartom galavečera. Aj preto je oň veľký záujem. Ak by ste sa chceli na Oktagon 34 pozrieť aj vy, informácie o vstupenkách nájdete na stránkach ticketportal.cz. Veľa dostupných miest už však nenájdete.

Ako sledovať naživo Oktagon 34: Štvanice (Vémola vs. Ilič) - livestream na TV Tipsport, PPV priamy prenos, free prelims na YouTube

Všetky zápasy turnaja Oktagon 34 na Štvanici budú opäť dostupné prostredníctvom livestreamu aj na TV Tipsport. Prístup k nim budú mať všetci registrovaní zákazníci, ktorí v priebehu jedného mesiaca pred podujatím pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Vytvorte si účet v Tipsporte tu a teraz a okrem toho, že dostanete športové livestreamy okamžite, získate aj 20-eurový vstupný bonus na prvé stávky. Využiť ho môžete napr. na tipovanie výsledkov alebo live stávky počas tohto galavečera.

Priamy prenos v televízii už štandardne nebude. Ako vždy si však aj tentokrát môžete zakúpiť PPV (pay-per-view) prístup na sledovanie turnaja prostredníctvom online platformy Oktagon.TV. V predpredaji vás to vyjde za 10,99 EUR, v deň podujatia za 13,99 EUR.

No a jeden zápas bude Oktagon MMA opäť vysielať aj celkom voľne prostredníctvom svojich verejných YouTube kanálov a Facebookovej stránky. Ide o zápas z karty Free prelims, ktorý už tradičné otvára program galavečera. Tentokrát sa v ňom stretnú Nemec Simeon Kapuya a domáci český borec Martin Pipek.

Sledujte Oktagon 34 naživo na TV Tipsport!

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční galavečer Oktagon 34: Štvanice?

Galavečer pod holým nebom Oktagon 34 na Štvanici sa koná v sobotu 23. júla 2022 so začiatkom o 19:00 hod. Ide o areál na pražskom ostrove uprostred rieky Vltava.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase na Oktagon 34?

O hlavný zápas turnaja Oktagon 34 na Štvanici sa postará sám veľký "Terminátor" Karlos Vémola, ktorý bude bojovať o titul v poloťažkej váhe Oktagon MMA proti srbskému "Jokerovi" Aleksandarovi Iličovi. Kompletnú fight card nájdete TU

3️⃣ Ako sa dá Oktagon 34 na Štvanici sledovať naživo?

Oktagon 34 môžete sledovať naživo prostredníctvom internetu a na výber máte niekoľko alternatív. Prečítajte si, ako a kde uvidíte tento turnaj v živom prenose

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Billy Quarantillo - MMA

Mužské a ženské váhové kategórie v MMA

Bojovníci MMA, muži aj ženy, sa na základe váhy rozdeľujú do niekoľkých váhových kategórií, ktoré sa označujú aj ako divízie.

Pavol Neruda - Oktagon MMA

Pavol Neruda – život a kariéra spolumajiteľa Oktagonu

Jedným zo spolumajiteľov a promotérov česko-slovenskej organizácie Oktagon MMA je Pavol Neruda ⭐