Oktagon 47: Vémola vs. Langer o titul – informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Oktagon sa opäť vrátil do Bratislavy a bolo to veľké! Videli sme totiž česko-slovenskú bitku o titul s Karlosom Vémolom a Pavlom Langerom, ktorá bola šokujúca.

⭐ VÉMOLA vs. LANGER
Informácie – VýsledkyVstupenkyLivestream

Oktagon 47 Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 47 Bratislava: 9,5/10

  • Dátum a čas: sobota 7. október 2023, 18:00 hod
  • Miesto konania: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
  • Ponuka stávok: Oktagon sa dá tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Karlos Vémola vyriešil Langera za neuveriteľných sedem sekúnd!

Šok v hlavnom zápase. Predpovede bookmakerov, odborníkov a fanúšikov boli rôzne. Nikto však nečakal, že sa zápas o titul skončí skôr, ako sa vôbec začne. Skúsený Karlos Vémola nenechal nič na náhodu a obrovského súpera vlastne do ničoho nepustil. Od prvých sekúnd vyštartoval päsťami priamo na hlavu Langera. Kombinácia ľavého a pravého háku poslala Košičana k zemi, kde ho "Terminátor" bleskovo dorazil.

Trvalo to iba sedem sekúnd, čo je najrýchlejšie víťazstvo v titulovom zápase v histórii Oktagonu. Vémola tak s prehľadom obhájil titul v poloťažkej váhe a získal aj 10-tisícový bonus z "Výkon večera", z ktorého však polovicu daroval Langerovi.

 

Ďalšie zaujímavé zápasy mali našťastie pre divákov dlhší priebeh.

Legendárny Ivan Buchinger porazil veľkohubého Jakuba Dohnala po technickom knokaute na konci druhého kola. Adam Palasz si poradil so Sofianem Boukichoum po troch kolách na body.

Mateusz Legierski porazil Karola Ryšavého taktiež na body. Aj Amiran Gogoladze zdolal Lukasza Siwieca na body. A Marek Mazúch dal Jaime Corderovi TKO na začiatku tretieho kola.

Doma v Bratislave neuspel Robo Pukač, ktorý podľahol Matoušovi Kohoutovi taktiež na body.

Avšak Lucia Szabová pri svojom návrate do Oktagonu v postojárskom Underground zápase na body zdolala Alexandru Andersröd a veľmi sa tešila.

Kompletné výsledky turnaja Oktagon 47 si pozrite TU sipka

Oktagon 47: Bratislava – informácie, dátum, čas a miesto

Bratislava zrejme ešte taký veľký zápas nezažila. V sobotu 7. októbra 2023 bude na Štadióne Ondreja Nepelu obhajovať titul v poloťažkej váhe sám veľký búrlivák Karlos Vémola! Proti nemu bude stáť pokojný a introvertný slovenský IT-čkár Pavol Langer, ktorý je vo vrcholnej forme, drží dočasný titul šampióna a chce ho premeniť na oficiálny. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 47 NAŽIVO! sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW OKTAGON 47
🥊️ Hlavný zápas: Karlos Vémola – Pavol Langer (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 7. október 2023, 18:00 hod
🛰️ Miesto: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
💻 Livestream: TV Tipsport, Oktagon.TV

Oktagon 47: Karlos Vémola vs. Pavol Langer (light heavyweight title fight) – analýza, kurzy a tip

Nezničiteľný český "Terminátor" to ani v 38 rokoch a po mnohých zraneniach a zdravotných problémov stále nehodlá zabaliť. Práve naopak. Karlos Vémola si naplánoval jeden z najnáročnejších rokov vo svojej profesionálnej MMA kariére. Dva titulové zápasy a k tomu na konci roka ešte aj odveta zápasu storočia.

Tento rok má už Vémola za sebou tri súboje. Tie povinné jazdy s Al Matavaom a Lucasom Alsinom zvládol. S Patrikom Kinclom však v boji o titul v strednej váhe prehral.

Jeden z najlepších grapplerov na česko-slovenskej scéne s kariérnou bilanciou 35 výhier – 7 prehier teraz bude čeliť prekážke, akú pred sebou možno ešte nikdy nemal. Ako sa dokáže pripraviť na obrovského protivníka, ktorý v júni porazil aj obávaného nemeckého "Ironsidea"?

Košičan Pavol Langer (32) je nevídaným zjavom na našej vrcholovej MMA scéne. Technicky zdatný karatista a výborný wrestler s výškou cez 195 centimetrov tento rok povstal z popola a po dvoch nečakaných víťazstvách nad Rafaelom Xavierom a Alexandrom Poppeckom sa stal dočasným šampiónom poloťažkej váhy.

Nie je to bojovník s najlepšími štatistikami, pretože v minulosti tomu až tak veľa nedával. Na konte má 12 výhier a 9 prehier, ale teraz prežíva absolútny renesanciu. Jeho údery dopadajú veľmi tvrdo, kopy lietajú vysoko, obrana drží a poslať jeho konštrukciu k zemi je veľmi ťažké.

Tichý, introvertný, sústredený bojovník dobýja Oktagon a momentálne stojí pred najväčším zápasom svojej kariéry. Poraziť Karlosa Vémolu sa zatiaľ podarilo iba jedinému Slovákovi. A toho to preslávilo. Dokáže Langer nadviazať na Attilu Végha?

NAŠE TIPY: Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte sipka

  • Pavol Langer zvíťazí (kurz 2,03): Fyzické proporcie, pokora, sústredenosť a zrejme aj štipka patriotizmu nám dávajú do popredia slovenského bojovníka. Kincl ukázal, akým spôsobom Vémola je poraziteľný a Langer so svojimi dlhými končatinami bude mať ešte väčšiu výhodu. Navyše, vo vyrovnaných dlhých zápasoch tento rok ukázal veľkú silu.
  • Pavol Langer zvíťazí na body (kurz 2,80): Na druhej strane, Vémola nie je žiadna padavka. Aj to ukázal zápas s Kinclom. Napriek veku vydrží veľa, nebojí sa zranenia, bolesti ani vlastnej krvi. Má srdce leva. Ak ho teda Langer bude chcieť poraziť, bude to na dlho. Očakávame vojnu na päť kôl.
TIPSPORT KURZY: VÉMOLA vs. LANGER
VÉMOLA 1 (1,72) Remíza X (45,00) LANGER 2 (2,03) ⭐
TIPSPORT: VÍŤAZ A SPÔSOB VÝHRY
Vémola KO/TKO/DQ (7.00) Langer KO/TKO/DQ (7,00)
Vémola SUBMISIA (6,00) Langer SUBMISIA (9,00)
Vémola BODY/TECH (2,65) Langer BODY/TECH (2,80) ⭐

Oktagon 47: Bratislava – fight card, zápasy a výsledky

Okrem hlavného titulového zápasu medzi Karlosom Vémolom a Pavlom Langerom v Bratislave uvidíme aj veľa ďalšej MMA kvality. Predstaví sa legendárny Ivan Buchinger, ktorého v ľahkej váhe vyzve Jakub Dohnal.

Zo známych Slovákov by mali štartovať aj Robert Pukač, Karol Ryšavý, Marek Mazúch a najmä talentovaná Lucia Szabová, ktorá sa vracia po tehotenstve a materskej pauze. Nastúpiť by mala v zápase pod postojárskymi pravidlami Underground.

OKTAGON 47: BRATISLAVA
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Title fight
Light heavyweight Karlos Vémola (KO) 1(0:07) Pavol Langer
Main card
Lightweight Ivan Buchinger (TKO) 2(4:46) Jakub Dohnal
Heavyweight Adam Palasz (BODY) 3(5:00) Sofiane Boukichou
Lightweight Mateusz Legierski (BODY) 3(5:00) Karol Ryšavý
Middleweight Marek Mazúch (TKO) 3(0:33) Jaime Cordero
Welterweight Lukasz Siwiec 3(5:00) Amiran Gogoladze (BODY)
Prelims
Welterweight Robert Pukač 3(5:00) Matouš Kohout (BODY)
UNDERGROUND
Lucia Szabová (BODY)
3(3:00)
Alexandra Andersröd
Bantamweight
Gustavo Lopez
3(5:00)
Beno Adamia (BODY)
Catchweight 59 kg Veronika Smolková 3(4:47) Megan Morris (SUB)
Free Prelims
Middleweight Adam Horváth 1(3:49) Ahmed Sami (TKO)

Vstupenky na galavečer Oktagon 47 v Bratislave (Aréna Ondreja Nepelu): lístky, ceny, dostupnosť, online predaj

Ak si chcete v Bratislave vychutnať tento galavečer na vlastnej koži aj so skvelou atmosférou na "zimáku", vstupenky nájdete online tradične v sieti ticketportal.sk už od 39 EUR. Za miesto priamo na ploche však môžete dať až 299 EUR. Odporúčame nakupovať priamo u oficiálnych predajcov a neriskovať podvod u potenciálne nespoľahlivých priekupníkov. Zároveň sa však poponáhľajte, pretože miesta sa rýchlo míňajú.

Ako a kde sledovať naživo Oktagon 47: LIVE stream zadarmo a PPV priamy prenos online

V prípade, že sa do aréne nedostanete, alebo ste od Bratislavy ďaleko, alebo máte radšej Oktagon z pohodlia vášho domova, oficiálny PPV (pay-per-view) Full HD prenos si môžete už teraz v predpredaji zakúpiť a 7. októbra sledovať na známej platforme Oktagon.TV už za 12,99 EUR.

Zdá sa vám to veľa? Neplaťte teda vôbec nič. Livestream zadarmo na TV Tipsport je pre všetkých registrovaných zákazníkov stávkovej kancelárie, ktorí v priebehu 30 dní pred podujatím pretipovali aspoň 1,20 EUR. Takúto maličkosť určite zvládnete. Najmä ak teraz každý nový zákazník dostane ako vstupný bonus od Tipsportu okrem športových livestreamov aj stávkový kredit v hodnote až 20 EUR úplne zdarma.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer Oktagon 47?

Galavečer Oktagon 47 sa uskutoční v sobotu 7. októbra 2023 o 18:00 hod na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase na Oktagon 47?

V hlavnom zápase turnaja Oktagon 47 v Bratislave nastúpia oficiálny šampión poloťažkej váhy Karlos Vémola a dočasný šampión poloťažkej váhy Pavol Langer. Pobijú sa o to, kto sa stane jediným právoplatným kráľom tejto divízie.

3️⃣ Ako môžem sledovať Oktagon 47 naživo?

Oktagon 47 môžete ako obvykle sledovať naživo niekoľkými spôsobmi online. Jeden z nich je spoplatnený a ten druhý úplne zadarmo. Návod, ako o nič neprísť a ešte aj ušetriť si prečítajte v tomto článku sipka

Sledujte Oktagon 47: Vémola vs. Langer naživo na TV Tipsport!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨