Frayer Flexking alias Andreas Stolárik – slovenský raper, profil, životopis a zápasy v boxe

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Frayer Flexking, vlastným meno Andreas Stolárik, je kontroverzný slovenský hudobník, ktorý vstúpil do sveta boxu svojimi zápasmi v rámci organizácie Fight Night Challenge. Viac o jeho živote, tvorbe, drogách, väzení aj bojových vystúpeniach sa dozviete v článku.

InformácieDrogy a väzenieHudba
⭐ Fight Night Challenge

frayer-flexking-fnc-5.jpg
Foto: Fight Night Challenge

Frayer Flexking (raper) - profil
Meno Andreas Stolárik
Narodený 6. január 1991
Prezývka Frayer Flexking
Národnosť slovenská
Váha 75 kg
Bilancia v boxe 4 výhry – 1 prehra
Gym Boxerovňa
Tréner Miro Gingel

Box sleduj priebeh zápasu tu

Frayer Flexking (Andreas Stolárik) – život, vek, váha, futbal a vlastné meno

Známy slovenský raper Frayer Flexking, vlastným menom Andreas Stolárik, sa narodil 6. januára 1991 a detstvo prežil v dedinke Makov na Kysuciach. Celý život sa venoval športom a v detskom veku hlavne futbalu, ktorý hrával od piatich rokov. Jeho futbalová kariéra vyzerala nádejne a ako dvanásťročný dokonca hral prvú ligu za Dubnicu.

Navštevoval aj športovú školu v Dubnici nad Váhom, kde sa futbalu venoval až do svojich 19 rokov. Jeho vášeň k športu postupne vystriedal záujem o ženy, húlenie trávy a hlavne hudba. Dnes je to aj box.

Frayer Flexking a bilancia zápasov v boxe (Fight Night Challenge)

Flexkingova doterajšia bilancia zápasov v boxe je 4 výhry a 1 prehra. Obe výhry docielil knokautom. Prehra prišla po bizarnej diskvalifikácii kvôli chrániču zubov. Jeho ďalší zápas môžete tipovať a sledovať naživo vo Fortune sipka

Frayer Flexking - bilanci zápsov v Fight Night Challenge
Výsledok Súper Turnaj Spôsob
Výhra Strýco Filip FNC 6 TKO
Výhra Adam Štrba FNC 5 TKO
Výhra Imi Baron Štefánik FNC 3 KO
Prehra Refew FNC 2 Diskvalifikácia
Výhra Čis T FNC 1 KO

Ďalší zápas na Fight Night Challenge 6: Frayer Flexking vs. Strýco Filip

Na šiestom turnaji Fight Night Challenge, ktorý sa konal 20. apríla 2024 v Bratislave, Flexking bojjoval s moderátorom, zabávačom a komikom Strýcom Filipom. Obaja súperi spustili už dávno pred zápasom poriadne nenávistnú "kampaň" proti sebe a vyvrcholilo to priamo v ringu. Fyzicky aj technicky bol jednoznačne lepšie pripravený Flexking, ktorý súpera unavil a porazil na technický knokaut už v 2. kole.

Fight Night Challenge 5: Frayer Flexking vs. Adam Štrba

Frayer Flexking sa predstavil v rámci turnaja Fight Night Challenge 5, ktorý sa uskutočnil v sobotu 2. decembra v Bratislave. Raper Flexking sa postavil proti Adamovi Štrbovi, ktorý nemal doteraz s boxom žiadne skúsenosti.

Adam Štrba je redaktor Telerána na Markíze a influencer, ktorý je známy vďaka svojim príspevkom na sociálnych sieťach TikTok a Instagram. Frayer Flexking mal navrch v rámci prípravy, tréningov aj zápasových skúseností v boxe. A to sa odzrkadlilo aj v ringu, kde zvíťazil po technickom knokaute.

Fight Night Challenge 3: Frayer Flexking vs. Baron

V rámci turnaja Fight Night Challenge sa Flexking pobil s neurotickým Imrichom Štefánikom z Farmy, ktorý sa necháva oslovovať aj Baron. Vo svojom treťom zápase Flexking knokautoval bývalého účastníka show Farma na začiatku druhého kola.

Fight Night Challenge 2: Frayer Flexking vs Refew

Vo svojom druhom zápase si to Frayer Flexking rozdal s českým raperom Refewom. Obidvaja hudobníci boli na zápas dobre pripravení a mohol to byť zaujímavý duel, avšak Flexkingovi opakovane vypadol chránič zubov a rozhodca ho diskvalifikoval. Fight tak dopadol v prospech českého rapera Refewa.

Fight Night Challenge 1: Frayer Flexking vs. Čis T

Do sveta boxu vstúpil raper Flexking svojim prvým zápasom s raperom Čis T, ktorého zdolal tvrdým KO v druhom kole. Zápasu predchádzali nenávistné stare downy, kedy padali z oboch strán facky.

Frayer Flexking – drogy a väzenie

Po svojej mládežníckej športovej anabáze sa Flexking venoval predaju drog, za čo bol aj odsúdený a vo väzení si odsedel 2-ročný trest. Stolárikove uvedomenie, že by sa mal venovať radšej niečomu inému, ako je napr. hudba, prišlo práve za mrežami. Keď sa dostal na slobodu, začal teda tvoriť vlastné hudobné projekty.

Organizácia Fight Night Challenge natočila krátky dokument Flexkingovi. Pozrieť si ho môžete nižšie. Stolárik v ňom hovorí aj o svojom životom období, ktoré súviselo s drogami a pobytom v base.

Frayer Flexking – hudba, albumy, skladby (spolupráca s Rytmusom a Separom)

Frayer Flexking sa dostal do širšieho povedomia v roku 2020 vďaka spolupráci s raperom Rytmusom. Dvojica interpretov spolu nahrala singel "Rakety jak pizza". Trek zaznamenal veľký úspech a Andreasovi Stolárikovi otvorila dvere do slovenského hudobného sveta.

V roku 2020 vychádza prvý album Frayera Flexkinga s názvom Stokar. Na albume nájdete aj vyššie spomínanú skladbu "Rakety jak pizza".

V rámci svojho debutového albumu nahral s Rytmusom ešte jednu skladbu "Nehehe". Okrem Rytmusa sa na Flexkingovom albume objavia aj iní interpreti ako sú Shimmi, Fobia kid, Labello, Hugo Toxxx a ďalší.

V roku 2021 vychádza Flexkingov druhý album BLASines, na ktorom nájdete aj skladbu "Žijem BEST život", ktorú nahral so známym raperom Separom.

Na Flexkingovom treťom albume HOODBA vyšiel hit "Sexy čaja", ktorý má na Youtube takmer milión pozretí.

Frayer Flexking a sociálne siete: Instagram – sledovatelia (followeri)

Popularita rapera Flexkinga nabrala na obrátkach nie len vďaka jeho hudobným aktivitám, ale aj vďaka účasti na boxerských zápasoch v organizácii Fight Night Challenge. Na instagramovom účtevyše 60 tisíc sledujúcich. Na svoje sociálne siete pravidelne postuje a častokrát sa vyjadruje aj k svojim budúcim, minulým či potenciálnym súperom v boxerskom ringu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Momo (Roman Grigely)

Momo – slovenský raper, jeho profil, životopis a úspechy

Vlastným menom sa volá Roman Grigely. Patrí medzi najúspešnejších hudobníkov slovenskej rapovej scény. Prečítajte si o jeho živote.

marek-datel-valasek-profil-zivotopis-vyska-vaha-a-zapasy-mma.jpg

Marek "Datel" Valášek - profil zápasníka a youtubera

Youtuber a influencer Marek Valášek✔️ vystupuje pod prezývkou Datel a jeho meno sa spája s organizáciou Clash of the Stars.