Oktagon: Vémola vs. Marpo - info, dátum, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Najbližší turnaj Oktagon Underground bude azda najvýznamnejšou udalosťou svojho druhu v tomto roku. V hlavných úlohách galavečera v pražskej O2 arene totiž budú legendárny fighter Karlos Vémola a rapper Marpo, ktorí si to rozdajú v boxe.

INFORMÁCIE
ANALÝZA a KURZYFIGHT CARD a VÝSLEDKY
LIVESTREAM

Marpo a Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie turnaja Oktagon Vémola vs. Marpo: 9,5/10

  • Dátum a čas: 21. mája 2022, 18:00 hod
  • Miesto konania: O2 arena, Praha, Česká republika
  • Stávkové príležitosti: Oktagon môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Vémola nenechal nič na náhodu, Krištofič nevyhral

Jeden z najočakávanejších zápasov tohto roka medzi Karlosom Vémolom a Otakarom "Marpom" Petřinom v boxerskom ringu uprostred O2 arény dopadol podľa papierových predpokladov. Česká MMA legenda od začiatku vytvorila značný tlak na súpera.

Vémola doslova nedal Marpovi dýchať, vždy bol na ňom natlačený, kým rapper často v kúte alebo pri povrazoch nemal kam ustúpiť. Dostával jednu ranu za druhou, až 25 sekúnd pred koncom štvrtého kola rozhodca zápas predčasne ukončil technickým knokautom v prospech Karlosa Vémolu. To sa Marpovi príliš nepáčilo, ale tlak "Terminátora" bol naozaj veľký.

Česko-slovenská bojová scéna bola veľmi zvedavá aj na stret Miloša Petráška so Samuelom Krištofičom. Obaja sa pred zápasom poriadne hecovali a provokovali. Napokon sa však po štyroch kolách rozišli so zmierlivou remízou.

Český "Badboy" Václav Sivák sa postavil nebezpečnému Dánovi Jonasovi Magardovi a zvíťazil na body. Na body sa skončil aj slovenský súboj Ronalda Paradeisera s Vladimírom Moravčíkom, v prospech druhého menovaného.

"Baba Jaga", teda Václav Mikulášek boxoval proti Michalovi Kotalíkovi a aj on napokon po štyroch kolách vyhral vďaka verdiktu bodových rozhodcov. Naopak predčasný koniec mal zápas medzi Leandrom "Apollom" Silvom a Marekom Mazuchom. Slovenský fighter "vypol" Brazílčana knokautom už po 49 sekundách druhého kola.

sipka Pozrite si kompletný prehľad zápasov a výsledkov Oktagon UNDG v Prahe

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo - informácie, pravidlá, termín a dejisko

Jednoznačne najlepší Oktagon Underground turnaj, aký sme doteraz mohli vidieť, s dlhoočakávaným boxerským súbojom medzi Karlosom Vémolom a Marpom, sa nemôže konať nikde inde ako v ikonickej pražskej O2 arene. Vypukne to v sobotu 21. mája 2022 od 18:00 hod. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon UNDG naživo!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Eventy Oktagon Underground vznikli počas pandémie a ich hlavnou náplňou boli vždy postojárske zápasy s upravenými pravidlami v pyramídových turnajoch. Presne to nás čaká aj tentokrát. Lenže v absolútne špičkovom obsadení.

Vrcholom podujatia bude, samozrejme, box v kategórii do 84 kg na 6 kôl po 3 minúty medzi Karlosom Vémolom a Otakarom Petřinom alias Marpom. Dohodli sa na tom už takmer pred rokom, fanúšikovia sa nevedia dočkať a tak konečne na to príde.

Oktagon (box): Karlos Vémola vs. Marpo - analýza, kurzy a tip na víťaza

Už 36-ročný Karlos Vémola sa operáciách zraneného ramena vráti do akcie prvýkrát od marca 2021, kedy na turnaji Oktagon 22 absolútne "prešiel" Milana Ďatelinku. Česká MMA legenda s fantastickou bilanciou 31 výhier – 6 prehier vďaka svojmu škrtiacemu zovretiu často rozhoduje zápasy v submisii.

Teraz sa však ocitne v postoji, kde to nemá veľmi rád. "Terminátor" má určite stále v živej pamäti zdrvujúce KO od Attilu Végha, ktoré dostal v novembri 2019 práve v O2 arene. Tentokrát však ukazuje prstom on na svojho súpera a sľubuje mu knokaut.

Marpo, vlastným menom Otakar Petřina, má 37 rokov a bojovým športom sa venuje iba ako hobby. Je to úspešný český rapper a bývalý člen skupiny Charakter crew. V boxerskom ringu si to už vyskúšal v roku 2018 na turnaji XFN v súboji rapperov proti slovenskému Rytmusovi. Po šiestich kolách vyhral na body, takže má na čom stavať.

KARLOS VÉMOLA POROVNANIE OTAKAR PETŘINA
Terminátor prezývka Marpo
Praha, Česko bydlisko Praha, Česko
MMA: 31–6 bilancia Box: 1–0
183 cm výška 180 cm

Tentokrát to však bude celkom iná káva. Stojí proti nemu veterán, ktorého sa boja aj tí najlepší fighteri v krajine, bývalý bojovník UFC, šampión Oktagonu, XFN, GCF, Night of Warriors, Cage Fighters Championship aj UCMMA – to všetko patrí do portfólia Karlosa Vémolu.

Nikto však netuší, v akej forme český borec nastúpi. Po viac ako ročnej pauze a vracajúcim sa problémom so zraneným ramenom nemusí byť stopercentný. Nasvedčujú tomu aj kurzy, ktoré sa v posledných týždňoch menili ako na hojdačke. Raz bol favoritom Marpo, potom zase Vémola. V súčasnosti Karlosovi verí zhruba 50 % stávkujúcich na Tipsporte, pričom druhá polovica tipuje víťazstvo rappera.

TIP: Karlos Vémola zvíťazí (kurz 1,70sipka Stavte si v Tipsporte!

Tipnite si víťaza boxerského zápasu Vémola vs. Marpo na Tipsporte!

Napriek všetkému sme presvedčení, že "Terminátor" by porážku s absolútnym amatérom na tak ostro sledovanom podujatí nepripustil. Veľmi ťažko niesol v O2 arene prehru s Véghom v zápase, ktorý mal taktiež de facto postojársky priebeh a Karlos v ňom prvýkrát v živote dostal tvrdé KO. Napriek odvážnym rečiam Marpa, očakávame, že český rapper "pôjde dole". A možno víťaza určita bodoví rozhodcovia, ale bude to Vémola.

Oktagon Underground Praha 2022 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Poďme sa však pozrieť na kompletný program toho, čo nám fight card Oktagon Underground v Prahe ponúka. Uvidíme dva druhy zápasov – tie v klasickom boxe a potom súboje v MMA rukaviciach podľa upravených postojárskych pravidiel. Hlavný zápas sa pôjde na 6x 3 minúty, ostatné duely 3x 3 minúty.

Okrem Vémolu s Marpom z čisto boxerských stretov uvidíme aj skvelý duel Jonas Magard vs. Václav Sivák, ale rozdajú si to napr. Aj Václav Mikulášek s Michalom Kotalíkom.

V postoji nás potom čaká skvelý zápas Miloš Petrášek vs. Samuel Krištofič, okrem toho uvidíme aj bitka Ronalda Paradeisera s Vladimírom Moravčíkom, horkokrvný Brazílčan Leandro Silva bude čeliť Marekovi Mazuchovi.

OKTAGON UNDERGROUND: VÉMOLA vs. MARPO
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Box (84 kg) Karlos Vémola (TKO) 4(2:35) Marpo
Main card
Box (91 kg) Miloš Petrášek (REM) 4(3:00) Samuel Krištofič (REM)
Box (64 kg) Jonas Magard 4(3:00) Václav Sivák (BODY)
Box (77 kg) Ronald Paradeiser 4(3:00) Vladimír Moravčík (BODY)
Box (91 kg) Václav Mikulášek (BODY) 4(3:00) Michal Kotalík
Box (85 kg) Leandro Silva 2(0:49) Marek Mazuch (KO)
Prelims
Catchweight 62 kg Lucie Sedláčková (BODY) 6(3:00) Milena Koleva
Box (65 kg) Vladimír Lengál (BODY) 4(3:00) Michael Krčmář
Box (75 kg)
Milan Paleš (BODY) 4(3:00) Jakub Bahník
Catchweight 69 kg
Luděk Greguš (BODY) 3(3:00) Alessio Malatesta
Free Prelims
Catchweight 91 kg Melvin Mané (KO) 1(1:38) Adam Kosut

Ako a kde sledovať naživo Oktagon Vémola vs. Marpo - vstupenky, livestream, priamy prenos

Ak si chcete vychutnať galavečer s Vémolom a Marpom na vlastné oči, lístky do O2 areny sú stále v predaji a nájdete ich na tomto odkaze. Pozor, platí, že všetky vstupenky zakúpené na pôvodné dva termíny (13.11.2021 a 26.2.2022) zostávajú v platnosti.

Livestream z tohto turnaja nájdete aj na webe stávkovej kancelárie Tipsport. Na TV Tipsport však uvidíte iba zápasy Prelims. Hlavnú kartu Oktagon do tohto kanálu nepustil.

Priamy prenos nebude ani v televízii. Celý turnaj vo FULL HD kvalite však budete môcť sledovať tradične prostredníctvom prenosu na Oktagon.TV. Zakúpiť si ho môžete ako PPV (pay-per-view). V predpredaji ho získate za 10,99 EUR, v deň konania turnaja už za 13,99 EUR. Alebo si môžete zakúpiť aj celkové predplatné už od 5 EUR mesačne.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa stretnú Karlos Vémola a Marpo?

Legendárny český MMA fighter Karlos Vémola a rapper Marpo, vlastným menom Otakar Petřina, sa stretnú na turnaji Oktagon Underground 2022 v pražskej O2 arena v sobotu 21. mája 2022.

2️⃣ Kto je favoritom zápasu Vémola vs. Marpo?

Dalo by sa povedať, že tento boxerský súboj nemá konkrétneho favorita. Pozrite si analýzu zápasu, kurzy a náš tip na výsledok.

3️⃣ Kde sa dá Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo sledovať naživo?

Návod, ako si tento turnaj budete môcť pozrieť v kvalitnom priamom prenose nájdete vyššie v tomto článku. V predaji sú stále aj vstupenky do O2 areny.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...