Oktagon 43: Kincl vs. Vémola 2 a GameChanger - info, karta, zápasy

Pražská O2 Aréna zažila obrovský galavečer, ktorý priniesol jeden z najočakávanejších zápasov česko-slovenskej scény.

INFORMÁCIE
KINCL vs. VÉMOLA
TIPSPORT GAMECHANGER
FIGHT CARD – VSTUPENKYLIVESTREAM

Patrik Kincl (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Hodnotenie Oktagon 43: 9,8/10

  • Dátum a čas: sobota 20. máj 2023, 18:00 hod
  • Miesto konania: O2 Aréna, Praha, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Kincl porazil Vémolu a obhájil titul, Kozma postúpil

Jeden z top zápasov v histórii česko-slovenskej MMA scény vyhral v Prahe Patrik Kincl. V súboji o titul v strednej váhe Kincl porazil Karlosa Vémolu na body celkom jednohlasne 49:46, 50:45 a 50:45. Opäť tak obhájil titul, už druhýkrát v rade. Vémola tak zostáva iba šampiónom poloťažkej váhy.

Vo štvrťfinále pyramídy Tipsport GameChanger sa český fighter David Kozma tešil z víťazstva na body nad Alexom Lohorém a postupu do ďalšej fázy. S ním uspel aj Dán Louis Glismann, ktorý svojho holandského súpera Melvina van Suijdama dostal v subbmisii iba tri sekundy pred koncom prvého kola.

Z dvojice dvoch slovenských bojovníkov v turnaji sa tešil iba jeden. Marek Mazúch knokautoval Giovanniho Melilla v druhom kole. Robo Pukač však svoj veľký zápas s Miroslavom Brožom prehral tesne na body.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 43 sipka

Oktagon 43: Praha - informácie, preview, dátum, čas a miesto

Vždy, keď zavíta organizácia Oktagon MMA do Prahy, je to skvelé galapredstavenie. V sobotu 20. mája 2023 (18:00 hod) to nebude inak. O2 Aréna uvidí prvé dva štvrťfinálové zápasy pyramídového turnaja Tipsport GameChanger a napokon veľký titulový zápas v strednej váhe medzi Patrikom Kinclom a Karlosom Vémolom. Na toto ste čakali od začiatku roka. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 43 LIVE!

PREVIEW OKTAGON 43: PRAHA
🥊️ Hlavný zápas: Patrik Kincl – Karlos Vémola (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 20. máj 2023, 18:00 hod
🛰️ Miesto: O2 Aréna, Praha, Česká republika
💻 Livestream TV Tipsport, Oktagon.TV

Oktagon 43: Patrik Kincl vs. Karlos Vémola 2 (o titul middleweight) - analýza, kurzy a tip

Stret dvoch šampiónov a dvoch veľkých hviezd Oktagon MMA. Vedľa slávneho "Zápasu storočia" je to azda najväčšia titulová bitka, akú táto organizácia zažila. Dvaja bývalí priatelia a dnes nenávidení rivali v súboji o jeden opasok.

Bude to práve opasok šampióna strednej váhy, ktorý bude brániť jeho súčasný držiteľ Patrik Kincl (33). Hradecký "Inšpektor" vstúpil do Oktagonu iba vlani po krátkej anabáze v poľskej KSW. A titul získal hneď v prvom zápase, keď vo februári 2022 v Prahe porazil Samuela Krištofiča. Má za sebou už aj prvú úspešnú obhajobu proti Alexovi Lohorému zo septembra minulého roka.

Kincl je veľmi skúsený a môžeme povedať, že aj komplexný bojovník, ktorý sa však radí viac k postojárom ako grapplerom. Pri svojej profesionálnej bilancii 26 výhier a 10 prehier má na konte 13 knokautov.

Vémola a Kincl sa už vo svojich kariérach stretli. Bolo to v júni 2018 na turnaji dnes už neexistujúcej organizácie XFN taktiež v pražskej O2 Aréne. "Terminátor" vtedy po troch kolách vyhral na body.

A niečo podobné by Karlos Vémola (37) rád zopakoval aj tentokrát. Napriek zraneniam a zdravotným problémom, ktoré ho sužovali v posledných rokoch od prehry s Attilom Véghom sa dokázal vrátiť späť do svojej starej formy. Ako je známe, titul v strednej váhe stratil po tom, čo pred zápasom s Milanom Ďatelinkom v roku 2021 nenavážil. V júli 2022 sa však triumfom nad Aleksandarom Iličom stal šampiónom poloťažkej váhy. A teraz chce aj druhý opasok.

Vémola je v klietke doslova "beštia". Na rozdiel od Kincla je to najmä grappler a wrestler. Je známy tým, že súperov dokáže zodvihnúť nad hlavu a hodiť o zem. Pýši sa profesionálnou bilanciou 34 výhier a 6 prehier, pričom až 19 zápasov vyhral po submisii. Na tento veľký zápas sa Karlos pripravoval aj ľahkou povinnou jazdou proti Al Matavaovi, ktorého utiahol po 3 minútach a 18 sekundách.

NÁŠ TIP: Vémola zvíťazí (kurz 1,86sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: KINCL vs. VÉMOLA
KINCL 1 (1,86) Remíza X (45,00) VÉMOLA 2 (1,86)

Ako teda dopadne zápas top postojára proti najlepšiemu grapplerovi na česko-slovenskej scéne? Vémola má šťastie, že Kincl nie je výrazne vyšší, práve naopak, má o 2 centimetre menej. V súboji s vysokým a dlhorukým Véghom si totiž pamätáme, že Karlos tápal. Kinclova hlavná zbraň tak nemusí fungovať. Naopak bude musieť robiť všetko pre to, aby ubránil takedowny. Pretože ak sa naňho Vémola vrhne na zemi, je koniec. Preto tipujeme víťazstvo "Terminátora".

V priamom prenose sa tešte na parádne MMA divadlo!

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola

Oktagon 43: Tipsport GameChanger - štvrťfinále (Kozma vs. Lohoré / Glismann vs. Van Suijdam)

Jednou z najdôležitejších častí turnaja Oktagon 43 v Prahe sú aj zápasy pyramídového turnaja Tipsport GameChanger. V O2 Aréne uvidíme dva štvrťfinálové duely. V prvom sa proti sebe postavia Dán Louis Glismann a Holanďan Melvin van Suijdam. V tom druhom si posledný Čech v osudí David Kozma zmeria sily s Francúzom Alexom Lohorém.

Prečítajte si našu analýzu GameChanger štvrťfinále TU sipka

Okrem toho prebehne v rámci tohto galavečera aj jeden rezervný (náhradný) zápas GameChangera. V ňom sa proti sebe postavia Rumun Ion Surdu a Gruzínec Amiran Gogoladze.

Všetky nadchádzajúce zápasy v rámci Oktagon GameChanger ako aj celkové víťaza  pyramídy môžete tipovať už teraz na Tipsporte sipka

Oktagon 43 - fight card, zápasy, bojovníci, program a výsledky

Tu si môžete pozrieť, ako vyzerá karta zápasov turnaja Oktagon 43. Po skončení turnaja na tomto mieste tiež nájdete výsledky všetkých zápasov.

Okrem už predstavených bojovníkov a súbojov môžeme spomenúť, že sa v O2 Aréne predstavia aj slovenskí fighteri. Robert Pukač, ktorého čaká jeden z ťažších súperov v kariére – obávaný "Inkvizítor" Miroslav Brož. A Marek Mazúch, ktorý vyzve Taliana Giovanniho Melilla.

OKTAGON 43: PRAHA - FIGHT CARD
Title fight
Middleweight Patrik Kincl (BODY) 5(5:00) Karlos Vémola
Tipsport GameChanger (štvrťfinále)
Welterweight David Kozma (BODY) 3(5:00) Alex Lohoré
Welterweight Louis Glismann (SUB) 1(4:57)
Melvin van Suijdam
Main card
Middleweight Robert Bryczek (TKO) 1(2:41) Lee Chadwick
Lightweight Mateusz Legierski (BODY) 3(5:00) Matěj Kuzník
Welterweight Robert Pukač 3(5:00) Miroslav Brož (BODY)
Prelims
Middleweight Giovanni Melillo 1(1:53) Marek Mazúch (KO)
Welterweight Liam Etebar 3(5:00) Amiran Gogoladze (BODY)
Light Heavyweight Dabiel Toledo 1(2:59) Marc Doussis (SUB)
Featherweight Ahmed Vila (SUB) 1(3:55) Kim Tinghaugen
Free Prelims
Middleweight
Matěj Daněk (SUB) 2(3:26) Endrit Brajshori

Oktagon 43: Praha na vlastnej koži - vstupenky, lístky, ceny, online predaj (O2 Aréna)

Zažiť atmosféru takéhoto galavečera v O2 Aréne osobne bude niečo nezabudnuteľné. Ak sa teda chystáte do Prahy na tento turnaj, vstupenky si môžete zakúpiť TU. Hala je veľká, ale veľký je aj záujem, takže čoskoro bude vypredané. Ešte stále si však môžete zohnať lístky aj za 990 Kč (42,25 EUR).

Oktagon 43: LIVE - ako a kde sledovať livestream online, priamy prenos, PPV

Priamy prenos z turnaja Oktagon 43 si budete môcť pozrieť opäť iba online. A to prostredníctvom oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. V predpredaji si prístup k živému vysielaniu zakúpite už za 10,99 EUR.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport, ktorá je hlavným partnerom Oktagon MMA, budú mať opäť možnosť sledovať zápasy z tohto podujatia zadarmo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Prenos vám bude sprístupnený pokiaľ v priebehu 30 dní pred týmto turnajom pretipujete aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte už teraz na tomto odkaze sipka dostanete okamžitú možnosť sledovať všetky športové prenosy na TV Tipsport počas prvých siedmich dní bez akýchkoľvek podmienok a k tomu aj vstupný bonus až 30 EUR k vášmu prvému vkladu.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

David Dvořák (UFC)

UFC 289: Dvořák vs. Erceg - termín zápasu, prognóza, tip

Cez víkend si odkrútil ďalší zápas v UFC aj David Dvořák✌ Český "hrobár" však na galavečeri UFC 289 podľahol nahrádníkovi Stephenovi...