Oktagon 41: Vémola vs. Matavao - analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Česká MMA hviezda Karlos Vémola sa vrátil do klietky. Na rozbeh si vzal zápas z kategórie povinných. Al Matavaa utiahol v submisii už v prvom kole. Presne podľa predpokladov.

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

Karlos Vémola (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Oktagon 41 - informácie, termín a miesto

Turnaj Oktagon 41 sa blíži. Česko-slovenská organizácia po prvýkrát zavíta do Liberca, kde sa v sobotu 15. apríla 2023 v miestnej Home Credit Aréne bude bojovať o titul v bantamovej váhe medzi dvoma šampiónmi Jonas Magardom a Gustavom Lopezom. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte Oktagon 41 NAŽIVO!

Jednu z hlavných úloh si však tento večer odkrúti aj legendárny Karlos Vémola, ktorý ladí svoju bojovú formu pred svojím veľkým titulovým zápasom a na rozbeh ho preverí Al Matavao. Turnaj sa začína v tradičnom čase už od 18:00 hod. Nezmeškajte to. Prečítajte si, ako Oktagon 41 vidieť naživo sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 41: Karlos Vémola vs. Al Matavao (catchweight) - analýza, stávky, kurzy a tip

Jeden z najväčších bojovníkov česko-slovenskej MMA scény sa vracia do klietky po ôsmich mesiacoch aj zdravotných problémoch. Karlos Vémola (37) na tento rok prijal niekoľko veľkých výziev a potrebuje sa dostať do správneho rytmu. Dohodol si teda catchweight zápas, v ktorom bude vysokým favoritom a podľa predpokladov mu nehrozí nič vážne.

"Terminátor" s profi bilanciou 33–6 a aktuálnou 6-zápasovou víťaznou šnúrou bude tento rok bojovať o titul s Patrikom Kinclom a sľúbil sa aj na veľkú odvetu "Zápasu storočia" proti Attilovi Véghovi. Či to všetko zvládne, bude závisieť od toho, čo jeho telo vydrží a či mu opäť neskrížia cestu aj iné problémy. Tento zápas by mal však vybaviť rýchlo.

Legionár z exotickej Americkej Samoy však nie je žiadny fackovaní panák. Al Matavao (29) má v MMA kariére výrazne plusové štatistiky (10–5), pozitívnu bilanciu má aj v Oktagone (2–1) a svojho času stál aj pred bránami slávnej UFC. Teraz si zarába na chlebík v neustále rastúcej česko-slovenskej organizácii.

"Sweetness", ako znie je prezývka bude od Vémolu o 10 čísel nížší, meria len 172 centimetrov, a rozhodne sa s Karlosom nebude chcieť dostať na zem. Tam totiž bude bez šance. Matavao sa zatiaľ profiluje ako postojár, ktorý na zemi nezvykne rozhodovať zápasy. Aktuálne má za sebou v Oktagone dve víťazstvá, porazil Marek Mazucha aj Pavla Salčáka, no predtým prehral so Samuelom Krištofičom. Vydržal však do časového limitu.

Náš TIP: Vémola zvíťazí na submisiu (kurz 1,51sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: VÉMOLA vs. MATAVAO
VÉMOLA 1 (1,02) ⭐ Remíza X (45,00) MATAVAO 2 (9,93)

Na základe kurzov ide o takú jasnú tutovku, že zo základnej ponuky sa ani neoplatí vyberať. Ak teda neveríte na zázraky a neočakávate víťazstvo Matavaa alebo rovnako senzačnú remízu. Preto odporúčame tipovať víťaza aj so spôsobom ukončenia.

Karlos je "škrtič" s obrovskou silou, päť z posledných šiestich zápasoch rozhodol v submisii a tak je veľmi pravdepodobné, že keď Al prestane baviť, chytí pod krk aj jeho. V Tipsporte na to máte celkom pekný kurz 1,51.

VÍŤAZ A SPÔSOB VÝHRY
KO/TKO alebo DISQ VÉMOLA (2,62) MATAVAO (12,00)
SUBMISIA VÉMOLA (1,51) ⭐ MATAVAO (30,00)
NA BODY alebo TECH. VÉMOLA (9,50) MATAVAO (30,00)

Tipnite si a sledujte Oktagon 41 naživo na Tipsporte!

Oktagon 41 LIVE: Ako a kde sledovať zápas Vémola vs. Matavao naživo - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Organizácia Oktagon MMA bude turnaj v Liberci, samozrejme, opäť vysielať naživo so celým sprievodným programom prostredníctvom svojej oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV, kde si môžete v predpredaji zakúpiť prístup za 10,99 EUR.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport to však majú stále exkluzívne zadarmo. Livestream prostredníctvom TV Tipsport môže sledovať zdarma každý, kto v priebehu 30 dní pred turnajom Oktagon 41 prestávkuje aspoň 1,20 EUR. To je jediná podmienka.

Zaregistrujte sa v Tipsporte na tomto odkaze a ako nový zákazník získate prístup ku všetkým živým prenosom z ponuky TV Tipsport na prvých 7 dní bezpodmienečne a k tomu aj vstupný bonus k prvému vkladu až 20 EUR. S ním môžete tipovať Oktagon aj v live stávkach.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 41: Magard vs. Lopez

Oktagon 41: Magard vs. Lopez - informácie, fight card, výsledky

Prvýkrát sa najväčšia česko-slovenská MMA organizácia predstavila v Liberci❗ Galavečer Oktagon 41 priniesol aj titulový zápas🏅

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.