Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo? Návod si prečítajte v tomto článku.

⭐ AKTUÁLNY TURNAJ NAŽIVO
Tipsport TV – VoyoUFC Fight Pass

Televízna kamera (UFC) Foto: Profimedia

Ultimate Fighting Championship (UFC): základné informácie, vznik, sídlo a Slováci

Americká spoločnosť, ktorá prevádzkuje profesionálne turnaje zmiešaných bojových umení od roku 1993, si vybudovala vo svete obrovskú a silnú značku. Sídli v Las Vegas, jej prezidentom je v súčasnosti Dana White a uprostred silnej konkurencie si stále drží pozíciu jednotky. Sledujú ju fanúšikovia po celom svete a drvivá väčšina profesionálnych bojovníkov sníva o tom, že podpíše zmluvu s UFC.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa, tipujte a sleduje UFC NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V slávnej UFC v súčasnosti pôsobia dvaja slovenskí bojovníci. V ľahkej váhe je to Ľudovít Klein a v ťažkej hmotnostnej divízii Martin Buday. Obom sa zatiaľ darí a majú pozitívnu bilanciu. Všetky ich zápasy môžete sledovať naživo. A v tomto článku vám vysvetlíme ako na to.

Oficiálny UFC Fight Pass: medzinárodný platený PPV prenos

UFC, samozrejme, vysiela svoje turnaje aj prostredníctvom vlastného oficiálneho kanála. Tým je medzinárodná PPV (pay-per-view) platforma UFC Fight Pass, kde si môžete zakúpiť prístup na sledovanie jedného konkrétneho turnaja, jeho vybranej časti, prípadne si predplatiť službu na niekoľko mesiacov.

Livestream na Tipsport TV: sledujte UFC zadarmo

Vďaka stávkovým kanceláriám ako Tipsport môžete prestížnu UFC na Slovensku sledovať naživo prostredníctvom livestreamov na internete celkom zadarmo. Aby ste si prenos na Tipsport TV mohli spustiť, musíte byť iba registrovaným zákazníkom, mať v priebehu uplynulého mesiaca pretipované aspoň 1,20 EUR a prístup k sledovaniu máte celkom zadarmo.

Ak ešte v Tipsporte účet nemáte, zaregistrujte sa hneď teraz na tomto odkaze! Okrem okamžitého prístupu k livestreamom na prvých sedem dní zadarmo a bez ďalších podmienok získate aj vstupný kredit iba za overenie totožnosti, ktorý môžete hneď vložiť na tiket a de facto si tak vsadiť úplne zdarma.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Priamy prenos Voyo: UFC aj v online televízii

Ešte donedávna vysielala všetky turnaje UFC naživo v priamych prenosoch aj platená televízna stanica Premier Sport 1 (alebo Premier Sport 2), ktorú môžete získať v balíčku u viacerých operátorov. Po novom je to však inak.

Živé prenosy, ale aj záznamy z turnajov, nájdete už len v ponuke streamovacej služby (internetovej televízie) Voyo, ktorú môžete mať za 5,99 EUR mesačne. Okrem rôznych športových podujatí tu nájdete aj množstvo ďalšieho obsahu. Výhodou je, že si UFC či iné turnaje a zápasy môžete kedykoľvek neskôr aj z archívu.

Sledujte naživo UFC Vegas 91: Nicolau vs. Perez

Tento víkend (27. – 28. apríla 2024) sa v Las Vegas koná ďalší turnaj z kategórie UFC Fight Night označovaný aj UFC on ESPN 55 či UFC Vegas 91. V hlavnom zápase sa proti sebe postavia v rámci mušej váhy Matheus Nicolau a Alex Perez. To však nie je všetko.

Celý turnaj môžete sledovať naživo cez livestream zadarmo na Tipsport TV

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Organizacia Bellator MMA

Bellator MMA - naživo, turnaje, bojovníci, Végh, Chochlíková

Organizácia ⚡Bellator MMA⚡ je dlhodobo druhým najlepším podnikom v zmiešaných bojových umeniach na svete. Prečítajte si viac.

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.