Ako sledovať Clash of the Stars naživo: PPV priamy prenos, livestream online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Zaujímajú vás bizarné zápasy rôznych internetových celebrít, podivínov či iných kontroverzných osobností? Organizácia Clash of the Stars potom prináša zábavu práve pre vás. Špecifické bojové turnaje môžete sledovať naživo online. Poradíme vám, ako na to.

InformácieKalendárPPV LIVEFortuna
NAJBLIŽŠÍ TURNAJ NAŽIVO

Psychopat Bejr (Clash of the Stars) Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars: informácie, pravidlá, zaujímavosti

Organizáciu Clash of the Stars založil český bojovník a podnikateľ Tomáš Linh Le Sy s ďalšími poľskými partnermi v roku 2021. Stále ju vedie a projekt rozbehol do nečakane veľkých a úspešných rozmerov. Turnaje COTS ponúkajú rôzne bojové zápasy podľa pravidiel MMA, boxu, kickboxu, ale aj sumo a ďalšie voľne upravené fighty. Kliknite sem a tipujte aj Clash of the Stars úplne bez rizika!

Účastníkmi galavečerov sú často ostro sledované alebo inak známe osobnosti zo sveta šoubiznisu, sociálnych sietí, televíznych reality show, bojovej scény a pod. V podstate ide o to, aby pritiahli čo najväčšiu pozornosť, urobili čo najviac zábavy a získali fanúšikov.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Najbližší turnaj: Clash of the Stars 7 – dátum, karta, zápasy, bojovníci, kurzy

Najbližší turnaj Clash of the Stars s poradovým číslom 7 a príznačným podtitulom "Seven Sins" sa koná 27. januára 2024 o 18:30 hod v pražskej Športovej hale Fortuna.

V hlavnom zápase podľa boxerských pravidiel sa neskrotiteľný kulturista a youtuber Psychopat Bejr postaví miliardovému mediálnemu magnátovi Jaromírovi Soukupovi, ktorý je známy aj svojou kariérou v boxe.

Veľkým ťahákom turnaja je aj čerstvá akvizícia Václav Mikulášek alias "BabaJaga", ktorý prichádza rovno z Oktagonu a Fabriq MMA, aby pozdvihol profesionálnu kvalitu turnaja. Jeho súperom bude zvláštny český influencer Patrik "Žralok" Hübler. To však ani zďaleka nie je všetko.

Všetky informácie, zápasy a kurzy na Clash of the Stars 7 nájdete TU »

Clash of the Stars: program, harmonogram a kalendár turnajov

Úspech organizácie Clash of the Stars na česko-slovenskej scéne odzrkadľuje aj rýchlo rastúci počet turnajov. Kompletnú históriu uskutočnených eventov aj s odkazmi na výsledky a program tých najbližších nájdete v tejto tabuľke:

CLASH OF THE STARS - KALENDÁR, PROGRAM, TURNAJE
27.01.2024 Clash of the Stars 7 Praha Info »
28.10.2023 Clash of the Stars 6 Praha Výsledky »
10.06.2023 Clash of the Stars 5 Praha Výsledky »
11.03.2023 Clash of the Stars 4 Praha Výsledky »
29.10.2022 Clash of the Stars 3 Praha Výsledky »
25.06.2022 Clash of the Stars 2 Praha Výsledky »
22.01.2022 Clash of the Stars 1 Český Těšín Výsledky »

PPV LIVE: Clash of the Stars naživo online – priamy prenos na ClashOfTheStars.TV (predaj, ceny, info)

Doposiaľ jediným možným spôsobom, ako sledovať turnaje Clash of the Stars, je oficiálny PPV (pay-per-view) stream, ktorý organizácia predáva a vysiela na svojej vlastnej platforme clashofthestars.tv. Prístupy sa predávajú vždy zhruba dva týždne pred konkrétnym podujatím a na výber sú obvykle dve možnosti:

  • BASIC: Rozlíšenie 720p a videoarchív do 24 hodín – od 249 Kč (10 EUR)
  • PREMIUM: Rozlíšenie 1080p a videoarchív do 7 dní – od 269 Kč (11 EUR)

Živé vysielanie je bezproblémové, plynulé, so skvelým obrazom aj zvukom, môžete si ho kedykoľvek pozastaviť, pretočiť späť a sledovať na akomkoľvek zariadení. V zázname z archívu sa môžete pohybovať dopredu aj dozadu ľubovoľným spôsobom.

Dá sa sledovať Clash of the Stars cez LIVE stream na Fortuna TV?

Oficiálnym partnerom organizácie je stávková kancelária Fortuna, ktorá má pred každým turnajom najširšiu ponuku základných, rozšírených aj špeciálnych stávok na zápasy Clash of the Stars. Avšak livestreamy zadarmo na platforme Fortuna TV, ako sme na to zvyknutí pri iných podujatiach, doteraz dostupné neboli.

Napriek tomu v spojitosti s COTS určite odporúčame zaregistrovať sa vo Fortune. Čaká na vás totiž vstupný bonus v podobe prvej stávky bez rizika až za 30 EUR a k tomu dodatočne tiež 30 FREE spinov do online kasína. Pri príležitosti blížiacich sa turnajov Clashu navyše Fortuna vždy ponúkne aj navýšené či extra bonusy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...

Fight Night Challenge

Ako sledovať Fight Night Challenge naživo online

Bojová organizácia 🥊️ Fight Night Challenge, ktorá stavia najmä na súbojoch celebrít, má na Slovensku stále viac fanúšikov a divákov.

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?