Oktagon 45: Sanikidze vs. Keita – fight card a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Rozlúčka na Štvanici! Galavečer Oktagon 45 bude posledným na pražskom ostrove. A bude to intenzívne. Pripravte sa na najväčšie hviezdy z Česka, Slovenska i zahraničia.

⭐ SANIKIDZE vs. KEITA
VÉMOLA / ALSINABUCHINGER / TOUNKARA
INFORMÁCIE – FIGHT CARD – LIVESTREAM

Oktagon 45: Štvanice Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 45: 9,7/10

  • Dátum a čas: sobota 29. júl 2023, 18:30 hod
  • Miesto konania: Štvanice, Praha, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon sa dá tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Keita sa v titulovom zápase zranil, Vémola bojoval až do konca

Veľký titulový zápas dvoch šampiónov v perovej váhe sa, žiaľ, skončil predčasne. Favorit Losene Keita začal dobre, hodil Mateho Sanikidzeho na zem, no pri vstávaní padol k zemi s bolestivou grimasou a bol koniec. Zlomenina nohy, ktorá zrejme vznikla pri úvodnom kope sa mu stala osudnou. Šampiónom featherweight tak zostáva Mate Sanikidze.

 

Karlos Vémola v súboji s Argentínčanom Lucasom Alsinom nemal takú prevahu, ako sa očakávalo. Zápas bol v mnohých chvíľach vyrovnaný a "Terminátor" napokon zvíťazil až na body po troch kolách, čo uňho nie je zvykom. A diváci ho vypískali.

 

Ivan Buchinger to pri návrate s Aboubakarom Tounkarom taktiež nemal jednoduché. Napokon to však vyhral po technickom knokaute pred koncom druhého kola.

Mladý Slovák Roman Paulus svoj zápas s Britom Callumom Mullenom zvládol po troch kolách na body.

Kompletné výsledky turnaja Oktagon 45: Štvanice (Sobota) nájdete TU sipka

Oktagon 45: Štvanice – informácie, dátum, čas a miesto

Po piatkovom "špeciáli" vyvrcholí Oktagon 45 hlavným galavečerom v sobotu 29. júla 2023 so začiatkom od 18:30 hod. Bude to posledný turnaj tejto organizácie pod holým nebom na pražskom ostrove Štvanice na Vltave. Nenechajte si túto elektrizujúcu rozlúčku ujsť, kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 45 LIVE!

V sobotu večer uvidíme bitku dvoch šampiónov perovej váhy o jediný opasok. Gruzínčan Mate Sanikidze bude čeliť doposiaľ neporazenému Losene Keitovi. Bojovať bude opäť aj Karlos Vémola, ktorý si v "tréningovom súboji" zmeria sily s Argentínčanom Lucasom Alsinom. No a slovenských fanúšikov poteší najmä návrat Ivana Buchingera, ktoré preverí Francúz Abou Tounkara.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW OKTAGON 45: ŠTVANICE
🥊️ Hlavný zápas: Mate Sanikidze – Losene Keita (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 29. júl 2023, 18:30 hod
🛰️ Miesto: Centrálny tenisový kurt Štvanice, Praha, CZE
💻 Livestream: TV Tipsport, Oktagon.TV

Oktagon 45 Sobota: Mate Sanikidze vs. Losene Keita (featherweight title fight) – analýza, kurzy a tip

Mladý gruzínsky bojovník Mate Sanikidze (24) sa stal šampiónom perovej váhy, keď v decembri minulého roka v Ostrave porazil náhradníka Jakuba Tichotu tesne na body. Potom v apríli nemohol nastúpiť na zápas s Keitom aj kvôli tomu, že ho doma v Gruzínsku pri verejných protestoch zatkli a neskôr ohlásil i zranenie. Teraz je však na slobode, v plnom tréningu a odhodlaný opäť vyhrať siedmy zápas v rade.

Sanikidze je gruzínskym majstrom v MMA a japonskom hybridnom bojovom umení Kūdō. To z neho robí pomerne komplexného borca, s ktorým sa veľmi ťažko bojuje. Chlapec so skúsenosťami z organizácií ACB či M-1 nemá výraznú slabinu. Jeho celková bilancia je 9 výhier – 2 prehry, no pravdou je, že proti tým najlepším borcom z Oktagonu ešte nebojoval.

A talentovaný Belgičan s guinejskými koreňmi, Losene Keita (25), práve medzi tých najlepších v tejto organizácii patrí. Stále neporazený postojár je aktuálnym šampiónom v ľahkej váhe a dočasným šampiónom v perovej divízii, čo bude chcieť na Štvanici premeniť taktiež na právoplatný titul.

"Čierny Panter" s horúcou africkou krvou má v profi MMA odstrašujúce štatistiky 11 zápasov – 11 výhier. Sedemkrát vyhral KO/TKO, štyrikrát na body. V Oktagone už porazil také mená ako Karol Ryšavý, Ronald Paradeiser či Ivan Buchinger, takže titul v ľahkej váhe mu patrí právom. Teraz sa chystá pohltiť ďalšiu prekážku a dokázať, že je momentálne azda najlepším bojovníkom v česko-slovenskej organizácii.

NAŠE TIPY: Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte sipka

  • Losene Keita zvíťazí (kurz 1,17)
  • Losene Keita zvíťazí KO, TKO alebo diskvalifikáciou (kurz 1,80)
TIPSPORT KURZY: SANIKIDZE vs. KEITA
SANIKIDZE 1 (4,50) Remíza X (45,00) KEITA 2 (1,17) ⭐
TIPSPORT KURZY: VÍŤAZ a SPÔSOB VÝHRY
Sanikidze KO, TKO, DQ (9,62) Keita vyhrá KO, TKO, DQ (1,80) ⭐
Sanikidze na submisiu (9,50) Keita na submisiu (12,00)
Sanikidze na body / tech. rozh. (10,00) Keita na body / tech. rozh. (2,90)

Keita je jasným papierovým favoritom, o čom netreba pochybovať, takže rozhodne odporúčame tipovať dvojku. Kurz však nie je príliš zaujímavý, a tak sa núka zaujímavejší kurz na jeho víťazstvo knokautom, čo je veľmi pravdepodobný koniec tohto zápasu. A kurz 1,80 je už o niečo lepší.

Oktagon 45: Karlos Vémola vs. Lucas Alsina (catchweight)

Karlos Vémola na Štvanici nemôže chýbať, a tak sa predstaví aj tentokrát, i keď nebude bojovať o titul. V catchweight zápase si zmeria sily s argentínskym fighterom Lucasom Alsinom, ktorý ma zatiaľ veľmi dobré výsledky. "Terminátor" je vysokým favoritom, ale dokáže papierové predpoklady naplniť?

Vsaďte si aj na tento zápas v Tipsporte sipka

Oktagon 45: Ivan Buchinger vs. Abou Tounkara (lightweight)

Turnaj na Vltave bude výnimočný aj vďaka návratu slovenskej legendy Ivana Buchingera, ktorý sa po viac ako roku od prehry s Keitom znova postaví do klietky. Jeho súperom bude nepríjemný francúzsky postojár Aboubakar Tounkara, ktorého čaká debut v rámci Oktagon MMA. Našu analýzu si prečítajte TU

Aj na tento zápas si môžete vsadiť v Tipsporte sipka

Oktagon 45: Štvanice – fight card, zápasy a výsledky

Mate Sanikidze vs. Losene Keita, ešte predtým Karlos Vémola vs. Lucas Alsina aj Ivan Buchinger vs. Aboubakar Tounkara, to sú top zápasy tohto galavečera. Ale na fight card toho nájdeme ďaleko viac. Zaujme určite súboj Daniela Škvora s Nermin Hajdarpašićom. Mladý Slovák Roman Paulus si zmeria sily s Britom Callumom Mullenom. Uvidíme bitku Jana Širokého s Ondřejom Petráškom a to stále nie je všetko.

Pozrite si aj program a info piatkového Oktagon 45: Special sipka

OKTAGON 45: ŠTVANICE (SOBOTA)
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Title fight
Featherweight Mate Sanikidze (c)(TKO) 1(1:08) Losene Keita (ic)(+)
Main card
Catchweight Karlos Vémola (BODY) 3(5:00) Lucas Alsina
Lightweight Ivan Buchinger (TKO) 2(4:44) Abou Tounkara
Light Heavyweight Daniel Škvor (SUB) 1(1:41) Nermin Hajdarpašić
Heavyweight
Lazar Todev
1(4:59) Wallyson Carvalho (SUB)
Lightweight Jan Široký (TKO) 2(4:46) Ondřej Petrášek
Prelims
Catchweight 67 kg Michal Jančuška 3(5:00) Eduard Kexel (BODY)
Lightweight Akonne Wanliss (TKO) 1(2:07) Giogri Gogotchuri
Featherweight Roman Paulus (BODY) 3(5:00) Callum Mullen
Welterweight James Lewis 2(1:54) Vladislav Kanchev (TKO)
Free Prelims
Featherweight Ivan Klevets (SUB) 2(4:13) Nikolaos Serbezis

Vstupenky na sobotný galavečer Oktagon 45: Štvanice sú vypredané

Ak ste uvažovali nad tým, že by ste sa ešte poobzerali po lístkoch na tento parádny galavečer na Štvanici, máme pre vás zlú správu – je neskoro. Turnaj je už beznádejne vypredaný. Ešte však môžete stihnúť kúpiť nejaké vstupenky na piatkový turnaj Oktagon 45: Špeciál. Aj ten je celkom nabitý.

Ako sledovať naživo Oktagon 45: Štvanice – live stream zadarmo a PPV online

V tomto prípade na rozlúčku so Štvanicou organizácie Oktagon MMA pripravila pre všetkých fanúšikov výhodný darček. Piatkový aj sobotný turnaj môžete sledovať naživo prostredníctvom jedného spoločného PPV (pay-per-view) prístupu na Oktagon.TV už za 19,99 EUR.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport dokonca nemusia platiť vôbec nič. TV Tipsport opäť prinesie livestream zadarmo pre všetkých, ktorí majú v priebehu 30 dní pred týmto podujatím pretipované aspoň 1,20 EUR. Vy ste sa ešte neregistrovali? AKliknite na tento odkaz a vytvorte si účet v Tipsporte hneď teraz sipka ako darček získate okrem športových prenosov zadarmo aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa uskutoční galavečer Oktagon 45?

Oktagon 45 na Štvanici je rozdelený na dva turnaje a teda aj dva galavečery. Ten prvý s podtitulom "Special" sa koná netradične už v piatok 28.7., 18:30 hod. Tento druhý galavečer sa uskutoční v tradičnom čase, teda v sobotu 29.7. od 18:30 hod.

2️⃣ Kto bude bojovať na turnaji Oktagon 45?

Vrcholom turnaja bude súboj o titul v perovej váhe medzi Mate Sanikidzem a hviezdnym Losene Keitom. Bojovať uvidíme však aj ďalšie známe mená ako Karlos Vémola, Ivan Buchinger, Daniel Škvor či Roman Paulus. Kompletnú fight card turnaja Oktagon 45 si pozrite TU sipka

3️⃣ Ako sa dá sledovať Oktagon 45 LIVE?

Oktagon 45 nebude vysielaný v žiadnej televízii, no ako je zvykom, pozriete si ho pohodlne online kdekoľvek aj na akomkoľvek mobilnom zariadení. Prvou možnosťou je oficiálne PPV a tá druhá možnosť je celkom zadarmo. Viac sa dočítate v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Klein vs. Bahamondes – informácie a výsledok

Tento víkend sa Lajoš Klein predstavil na turnaji UFC on ESPN 50 v súboji s nebezpečným Čiľanom.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.