RFA 7: Sivák vs. Záděra - info, kurzy, karta, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Organizácia RFA pripravila na záver roka veľké pražské finále. V ňom sa mali pôvodne v boxerskej exhibícii stretnúť Marpo a Ilja Škondrič, no prvý menovaný sa zranil, a tak sa organizátori rozhodli zaradiť premiérový titulový zápas. Prečítajte si všetky dôležité informácie, pozrite si fight card, kurzy, návod na priamy prenos a tipujte.

INFORMÁCIE
ŠKONDRIČ ❌ MARPO
VÁCLAV SIVÁK vs. PATRIK ZÁDĚRA
VÝSLEDKYVSTUPENKYLIVESTREAM

Václav Siváj (RFA 7) Foto: Tipsport

Hodnotenie turnaja RFA 7 Praha: 9,4/10

  • Dátum a miesto: 17. december 2022, 19:00 hod, Praha
  • Ponuka stávok: RFA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Sivák je prvým šampiónom RFA, ale Záděra vydržal do konca

Historicky prvým šampiónom organizácie RFA je kickboxer Václav Sivák. V K1 súboji porazil húževnatého Patrika Záděru možno trochu nečakane až na body, ale s prehľadom.

Víťazstvo si z Prahy odnáša aj Miroslav Brož, ktorý v MMA súboji porazil Slováka Michala Dubu technickým knokautom v druhom kole. Už v prvom kole zasadil TKO v Real Fight zápase Tadeáš Růžička svojmu súperovi Denisovi Makowskimu. Pavel Šach ukončil Rafala Kaminskiho v druhom kole.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja RFA 7: Praha sipka

Real Fight Arena 7: Praha - informácie, dátum, miesto (video trailer)

Prvý ročník novej bojovej organizácie Real Fight Arena vrcholí. V sobotu 17. decembra 2022 sa od 19:00 hod v pražskej športovej hale Královka rozbehne turnaj RFA s poradovým číslom 7, ktorý bude mať špeciálne vyvrcholenie. Na konci nás totiž čaká vôbec prvý zápas o titul RFA, v ktorom sa podľa pravidiel K1 o opasok pobijú Václav Sivák a Patrim Záděra. Kliknite sem, zaregistrujte sa, tipujte a sledujte turnaj RFA 7 NAŽIVO!

PREVIEW RFA 7: PRAHA
🥊️ Hlavný zápas (K1): Václav Sivák - Patrik Záděra (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 17. decembra 2022, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Športová hala Královka (Praha)
💻 Livestream Tipsport TV, RealSport.TV

RFA 7: Ilja Škondrič vs. Marpo (Otakar Petřina) - zápas zrušený

Ilja Škondrič (43) sa mal túto sobotu postaviť do ringu k profesionálnemu boxu prvýkrát. Skúsený slovenský priekopník v bojových umeniach a dnes úspešný tréner MMA si však na to, žiaľ, bude musieť počkať. Jeho súpera Marpo (37) sa totiž týždeň pred turnajom zranil, nie je schopný boxovať a zápas musel byť zrušený. Nahradila ho však špeciálna titulová bitka.

RFA 7: Václav Sivák vs. Patrik Záděra (K1) - zápas o titul, analýza, stávky, kurzy a tip

Talentovaný český postojár Václav Sivák (23) v Prahe zabojuje o historický prvý titul organizácie RFA. Doteraz neporazený rodák z Ostravy, ktorý sa môže pýšiť mnohými titulmi, ako majster sveta WAKO, majster Českej republiky, víťaz Slovakopen, víťaz World Games, juniorský majster Európy či víťaz Európskeho pohára, má v kickboxe bilanciu 21–0.

"Bad Boy" sa v tejto organizácii naposledy predstavil v októbri na turnaji RFA 5 v Brne, kde porazil Francúza Alexisa Laugeoisa na body celkom jednoznačne. Predtým boxoval práve proti Marpovi na podujatí Oktagon Underground v O2 Aréne, samozrejme, zvíťazil. V poslednom zápase pred RFA 7 ho 19. novembra v organizácii Heroes Gate preveril český majster v boxe Vladimír Lengál, s ktorým si Sivák taktiež poradil na body.


Proti nemu bude stáť ďalší nádejný český fighter Patrik Záděra (24). Aj on bojoval v Brne na RFA 5, kde v Real Fight súboji s malými rukavicami zdolal na body Ladislava Krištúfka. Ten vyzval Siváka na súboj cez sociálne siete a napokon bude stáť priamo v titulovom zápase.

Záděra o sebe sám hovorí, že patrí medzi agresívne typy a rád sa zvykol mlátiť už v škole, na ulici či neskôr v krčmách. Vychádza to zo základov jeho fighterskej rodiny, veď aj jeho brat bol majstrom sveta v bojových športoch. Túto bezcieľnu agresivitu sa mu neskôr podarilo presmerovať výlučne do bojových športov a dnes chce na tejto scéne dosahovať úspechy. Tým by bol určite aj titul v RFA.

Náš TIP: Sivák zvíťazí KO/TKO (kurz 1,72sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: SIVÁK vs. ZÁDĚRA
SIVÁK (1,05) ⭐ ZÁDĚRA (7,77)
Zápas sa skončí KO/TKO (1,72) ⭐ Zápas sa skončí na body (2,00)

Václav Sivák je vysokým favoritom zápas až natoľko, že s kurzom 1,05 sa naňho prakticky neoplatí vsádzať. Preto ak neveríte na zázračné víťazstvo Záděru, navrhujeme radšej tip na spôsob ukončenia zápasu. Vybrať si môžete KO/TKO/diskvalifikáciu alebo na body/technické rozhodnutie. Keďže ide o dvoch tvrdých a priamočiarych bojovníkov, prikláňame sa ku knokautu s kurzom 1,72.

RFA 7: Praha - fight card, bojovníci, program, zápasy (výsledky)

Rozobrali sme Siváka so Záděrom, ale na fight card turnaja RFA 7 toho nájdeme oveľa viac. Napríklad aj ženský Real Fight súboj Martiny Jindrovej s Deborah Melhorn, predstavia sa obávaný Miroslav Brož, skvelý Tadeáš Růžička, Pavel Šach či Dominik Toporcer. Kompletnú kartu zápasov a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v tejto tabuľke:

RFA 7: PRAHA - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Title Fight
66 kg (K1) Václav Sivák (BODY) vs. Patrik Záděra
Main Card
Welterweight (MMA) Miroslav Brož (TKO) vs. Michal Duba
70 kg (Real Fight) Tadeáš Růžička (TKO)
vs. Denis Makowski
81 kg (Real Fight) Pavel Šach (TKO) vs. Rafal Kaminski
Light Heavyweight (MMA) Lukáš Dvořák vs. Alejandro Arcas (BODY)
Lightweight (MMA) Ivan Klevets vs. Gergely Csibi (BODY)
Free Prelims
81 kg (Real Boxing) Vitaliy Bojko (TKO) vs. Martin Prázdny
75 kg (Real Fight) David Dvořáček (TKO) vs. Lukáš Tvrdý
Bantamweight (MMA) Dominik Toporcer (KO) vs. Ondřej Vráblík
Heavyweight (MMA) Roland Rak vs. Lajoš Papp (TKO)

RFA 7: Praha (Královka) - vstupenky, lístky, online predaj, ceny

Príďte si pozrieť a zažiť galavečer RFA 7 na vlastnej koži. Ešte stále je to možné. Posledné vstupenky do pražskej haly Královka sú ešte stále v predaji online v sieti predpredaj.sk a ticketportal.cz. Posledné kusy za 25,90 či 34,90 EUR sa však míňajú, takže neváhajte príliš dlho.

Ako a kde sledovať RFA 7 NAŽIVO - PPV priamy prenos, relive na VOYO, livestream zadarmo na TV Tipsport

Ak zostanete doma, priamy prenos z RFA 7 si v sobotu 17. decembra môžete pozrieť tradične prostredníctvom oficiálnej PPV platformy RealSport.TV už za 9,90 EUR. V nedeľu 18. decembra potom nájdete tzv. "relive" prenos (zo záznamu) aj v ponuke streamovacej služby VOYO.

No ak hľadáte spôsob, ako si turnaj pozrieť naživo zadarmo, odporúčame vám livestream na TV Tipsport. Všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie, ktorí v priebehu 30 dní pred RFA 7 pretipovali aspoň 1,20 EUR, budú môcť tento event sledovať úplne zdarma.

Zaregistrujte sa v Tipsporte ako ešte dnes, získajte prístup ku všetkým športovým livestreamom z ponuky TV Tipsport zadarmo a k tomu teraz až 50-eurový vstupný bonus na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer RFA 7?

RFA 7 nesie vo svojom názve aj označenie "Praha", pretože sa uskutoční v pražskej športovej hale Královka. A to v sobotu 17. decembra 2022 so začiatkom od 19:00 hod.

2️⃣ Kto sa predstaví v hlavnom zápase RFA 7?

Na turnaji RFA 7 uvidíme prvý titulový zápas tejto organizácie. Podľa pravidiel K1 sa v ňom predstavia veľký favorit Václav Sivák a odvážny vyzývateľ Patrik Záděra.

3️⃣ Ako môžem sledovať RFA 7 naživo zadarmo?

Turnaj RFA 7 sa bude vysielať naživo prostredníctvom rôznych online livestreamov. Možností, ako si to celé pozrieť v priamom prenose, tak máte viac. Ak si však chcete tento galavečer doma pozrieť zadarmo sipka návod na nájdete TU

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

David Dvořák (UFC)

UFC Fight Night: Dvořák vs. Kape - analýza, kurzy a tip

Český bojovník David Dvořák nastúpi na svoj piaty zápas v UFC✨ Jeho súperom je Angolčan Manel Kape ✔️ Prečítajte si analýzu, pozrite kurzy...

Zaregistrujte sa v Tipsporte a získajte vstupný bonus 20 eur!

Tipsport: bonusy, bojové športy, Oktagon livestream

TIPSPORT stávková kancelária ▷ ponuka bojových športov, 🔹LIVESTREAM na OKTAGON, návod na registráciu 🔹s bonusom, možnosti vkladu a výberu.