RFA Grand Opening - dátum, karta zápasov, tip a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Po Warm Up turnaji prichádza nová bojová organizácia RFA s oficiálnym Grand Opening galavečerom, ktorý sa uskutoční 14. mája v bratislavskom NTC. A bude to intenzívne!

INFORMÁCIEFIGHT CARD a VÝSLEKDY
ĎATELINKA vs. AVRAMOVIC
LIVESTREAMVSTUPENKY

RFA Grand Opening Foto: Facebook.com/realfight.arena

Hodnotenie turnaja RFA Grand Opening: 9,2/10

  • Dátum a miesto: 14. mája 2022, 17:00 hod, NTC aréna, Bratislava
  • Ponuka stávok: RFA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Ďatelinka to nezvládol, Fapšo opäť dominantný

Milan Ďatelinka po návrate od zdrvujúcej prehry s Karlosom Vémolom v Oktagone nezažiaril ani v RFA. Napriek tomu, že bol v súboji s Nenadom Avramovičom vysokým favoritom, opäť sa nechal dostať do gilotíny už v prvom kole. Netrvalo to ani 2 a pol minúty a slovenský zápasník odklepal.

Sebastián Fapšo naopak za necelé dve minúty knokautoval Bernarda Plavca spôsobom, aký si bude český bojovník ešte dlho pamätať.

Arthur Lima, ktorý sa napokon vyhol súboju s českou hviezdou Leom Brichtom, porazil náhradníka Jana Veselíka v submisii.

sipka Pozrite si kompletný prehľad výsledkov turnaja RFA Grand Opening

Real Fight Arena: Grand Opening (NTC aréna) - informácie, dátum a miesto

Novovzniknutá Real Fight Arena sa naplno rozbieha prvým veľkým turnajom, kde sa predstaví nejedno známe meno zo slovenskej, českej, ale i zahraničnej bojovej scény. Už v sobotu 14. mája 2022 v bratislavskej NTC aréne o 17:00 hod vypukne RFA Grand Opening! Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte turnaj RFA Grand Opening NAŽIVO!

RFA do svojich radov získala aj také mená ako Milan Ďatelinka, Sebastian Fapšo či Leo Brichta. A všetci traja sa na tomto veľkom podujatí predstavia proti mimoriadne kvalitným súperom. Máme sa teda na čo tešiť!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

RFA Grand Opening - fight card, program, zápasy (výsledky)

Organizácia avizovala, že bude na svojich turnajoch prinášať nielen zápasy MMA, ale aj v postojárskych disciplínach. A svoje slovo dodrží aj tentokrát. Samozrejme, prím hrajú duely v zmiešaných bojových umeniach, ale na fight card nájdeme aj niekoľko stretnutí, ktoré prebehnú podľa tzv. Real Fight pravidiel.

V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletný prehľad zápasov a po skončení turnaja aj výsledky jednotlivých súbojov. V dvoch hlavných zápasoch uvidíme Slovákov: Milana Ďatelinku, ktorý sa postaví Srbovi Nenadovi Avramovicovi, a tiež Sebastiana Fapša v postoji proti českému borcovi Bernardovi Plavcovi. To však nie je ani zďaleka všetko.

RFA GRAND OPENING
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Middleweight (MMA) Milan Ďatelinka vs. Nenad Avramovic (SUB)
81 kg (Real Fight) Sebastian Fapšo (KO) vs. Bernard Plavec
Lightweight (MMA) Arthur Lima (SUB) vs. Jan Veselík
Welterweight (MMA) Jozef Wittner (BODY) vs. Martin Kalucz
Welterweight (MMA) Miroslav Brož (TKO) vs. Adam Horváth
75 kg (Real Fight) Dominik Bereczki (KO) vs. Jakub Kadáš
Welterweight (MMA) Jan Fajk (BODY)
vs. Michal Glos
Lightweight (MMA) Marián Jakubík vs. Julio Barreto (SUB)
Prelims
Middleweight (MMA) Cleber Sousa (BODY) vs. Mateusz Rybak
Welterweight (MMA) Jan Králik vs. Michal Duba (BODY)
Bantamweight (MMA) Pavla Kladivová (TKO) vs. Elina Tauber
70 kg (Real Fight) Jakub Krofta (BODY) vs. Jacob Mikula
Catchweight 51,5 kg (MMA) Beata Juhasz (SUB) vs. Natália Grmanová

RFA: Milan Ďatelinka vs. Nenad Avramovic - hlavný zápas MMA, analýza, kurzy a tip

Milan Ďatelinka (26) sa do klietky vráti po viac ako roku. Prvýkrát od trpkej prehry v titulovom zápase v Oktagone proti Karlosovi Vémolovi v marci 2021. Potvrdí rodák z Považskej Bystrice svoju prezývku "Mr. Comeback" a nechá fanúšikov zabudnúť na miulosť? Komplexný, no zatiaľ na vrcholnej úrovni nie najskúsenejší bojovník má doterajšiu bilanciu 8 výhier – 5 prehier. Všetko pred limitom, v profi MMA sa na pľaci ešte nikdy nezdržal dlhšie ako do druhého kola.

Nenad Avramovič (36) z Belehradu naopak v klietke trávi oveľa viac času. V profi zápase sa však neukázal už dva roky. Predtým pôsobil v srbskej organizácii SBC, kde si v posledných zápasoch pripísal 1 víťazstvo a 2 prehry. Jeho celkové štatistiky v MMA8 výhier – 7 prehier. Proti žiadnemu Slovákovi doteraz nikdy nebojoval.

Stavte si na zápas Milan Ďatelinka vs. Nenad Avramovic v Tipsporte!

Celkovo je Ďatelinka vysokým papierovým favoritom tohto zápasu. S kurzom 1,09 sa však naňho takmer neoplatí tipovať. A tak máme pre vás lepšiu alternatívu.

Náš TIP: Zápas pôjde aspoň do 2. kola (kurz 2,41sipka Stavte si v Tipsporte!

Tipujeme minimálne dvojkolový zápas.

Keďže srbský borec patrí medzi tých, ktorí obľubujú dlhé zápasy, očakávame, že sa tento súboj v prvom kole neskončí a obaja to potiahnu aspoň do toho druhého. Čo sa stane potom, je už otvorené. Vyzerá to ale na víťazstvo slovenského zápasníka, ktorému verí až 95 % stávkujúcich v Tipsporte.

Kde sledovať RFA Grand Opening naživo - livestream na Tipsport TV, priamy prenos, PPV, relive na VOYO

Vďaka partnerstvu so stávkovou kanceláriou Tipsport, budeme môcť sledovať všetky zápasy turnaja RFA Grand Opening naživo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport a to dokonca celkom zadarmo. Stačí byť registrovaným zákazníkom, mať za posledných 14 dní pretipované aspoň 1,20 EUR a prístup ku všetkým živým prenosom máte free.

Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a okamžite dostanete livestreamy na prvých 7 dní, vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky a vkladový bonus až do výšky 4000 EUR v závislosti od vašej prvej dotácie hráčskeho konta.

Organizácia RFA, samozrejme, predáva aj oficiálny PPV (pay-per-view) prístup na sledovanie turnajov na svojej RealSport.TV, ktorý vás vyjde na 9,90 EUR. Relive, teda prenos podujatia s časovým odstupom nájdete aj na streamovacej platforme VOYO a záznam tiež na YouTube kanáli Real Fight Arena.

RFA Grand Opening (NTC aréna, Bratislava) - vstupenky, lístky na podujatie

Turnaj v Bratislave si, samozrejme, môžete vychutnať aj na vlastné oči. Vstupenky sú v predaji v sieťach predpredaj.sk alebo ticketportal.sk. Tie najlacnejšie získate už od 24,90 EUR, ale zaplatiť si môžete napr. aj VIP stôl za 1500 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná podujatie RFA Grand Opening?

Galavečer RFA Grand Opening, ktorý by mal oficiálne odštartovať novú éru bojových športov na Slovensku, sa uskutoční v sobotu 14. mája 2022 o 17:00 hod v NTC aréne v Bratislave.

2️⃣ Proti komu nastúpi Milan Ďatelinka na RFA Grand Opening?

Slovenský bojovník Milan Ďatelinka sa do akcie vracia po viac ako roku a predstaví sa v hlavnom zápase RFA Grand Opening proti srbskému borcovi Nenadovi Avramovicovi. Pozrite si kompletnú fight card!

3️⃣ Ako sá dá turnaj RFA Grand Opening sledovať naživo?

Podujatie RFA Grand Opening si môžete pozrieť naživo hneď niekoľkými spôsobmi. Vstupenky do NTC arény sú už v predaji a okrem toho bude k dispozícii niekoľko alternatív na online livestreamy.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

milan-atelinka.jpg

Milan Ďatelinka – slovenský MMA bojovník

Milan Ďatelinka je slovenský MMA fighter, ktorý prestúpil z organizácie Oktagon MMA do novovzniknutého podniku Real Fight Arena. Prečítajte...