RFA x IAF Warm Up: Premiéra Gábora Borárosa v Nových Zámkoch nedopadla dobre

Ďalší spoločný turnaj organizácií RFA a IAF sa konal tento víkend v Nových Zámkoch. Síce sa nebojovalo o titul, no personálne obsadenie na karte zápasov bolo viac ako zaujímavé.

Papp vs. Kuča
Boráros vs. Komuenha
Fapšo vs. Roubíček
VýsledkyVstupenkyLivestream

Gábor Boráros (MMA) Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Hodnotenie turnaja RFA x IAF Warm Up: 8,5/10

  • Termín: 18. máj 2024, 19:00 hod
  • Miesto: Športová hala Milénium, Nové Zámky
  • Kurzy: nájdete v stávkovej kancelárii Tipsport

RFA x IAF Warm Up: informácie, dátum, čas a miesto

Športová hala Milénium v Nových Zámkoch bude v sobotu 18. mája 2024 od 19:00 h dejiskom špeciálneho spojeného turnaja RFA x IAF Warm Up. Opäť sa môžete tešiť na atraktívne zápasy MMA, RealFight aj K1. V hlavnom fighte večera na seba narazia Lajos Papp a Jakub Kuča. Uvidíme však aj Sebastiána Fapša a premiérovo sa v tomto podniku predstaví Gábor Boráros.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte RFA s bonusom!

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

PREVIEW RFA x IAF: WARM UP
🥊️ Hlavný zápas: Lajos Papp – Jakub Kuča (MMA)
🗓️ Termín: 18. máj 2024, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Športová hala Milénium, Nové Zámky
💻 Livestream: RealSport.TV, VOYO

Lajos Papp vs. Jakub Kuča (MMA light heavyweight) – analýza, kurzy a tip

Veľký, silný a ťažko zdolateľný maďarský Slovák Lajos Papp (4–1) je už v RFA ako doma. Má tu za sebou niekoľko štartov s výbornými výsledkami. Zastavil ho až hviezdny Tomáš Možný, ktorý mu v decembri v Košiciach uštedril technický knokaut v druhom kole. V tomto súboji je vysokým favoritom.

Čech Jakub Kuča totiž v profi MMA nemá veľa skúseností. V klietke stál najmä ako amatér a viac sa venoval postojárskym disciplínam. Má však potenciál byť zaujímavou persónou pre oko diváka a ponúknuť atraktívne súboje. Vydrží dlho, potečie krv alebo to bude rýchly proces?

NÁŠ TIP: Papp zvíťazí (kurz 1,07sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: PAPP vs. KUČA
PAPP 1 (1,07) ⭐ Remíza X (45,00) KUČA 2 (6,83)

Gábor Boráros vs. Frederico Komuenha (MMA middleweight)

Kontroverzný, ale skúsený slovenský fighter Gábor Boráros (20–11–1) nemá za sebou ideálne obdobie. V roku 2021 odišiel z Oktagonu, kde sa mu absolútne prestalo dariť. Skúsil reštartovať kariéru vo Fabriq MMA, ale po údajnom natipovanom zápase s Kirillom Medvedovskym si narobil problémy aj tam. Nič mu však zatiaľ nikto nedokázal. Tento rok to skúsil aj v ruskej ACA, kde dostal od Marata Gafurova "armbar" už za necelého tri minúty. Vyjde mu to teraz v RFA bez problémov?

Frederico Komuenha (4–2–0) je českým občanom s exotickými koreňmi, ktorý doteraz nastupoval najmä v organizácii IAF, ale má už za sebou aj jeden zápas v poľskej KSW, kde vlai podľahol Slovákovi Matyasovi Viszlayovi. Je to predovšetkým postojár, nemá však zatiaľ v MMA veľa skúseností.

⛔ Na tento zápas si, bohužiaľ, nestavíte. A to práve kvôli Borárosovým predchádzajúcim podozreniam z ovplyvňovania výsledku. Ak pôjde všetko podľa plánu, Gábor by to mal vyhrať.

Sebastián Fapšo vs. Filip Roubíček (RealFight 81 kg)

V tomto súboji je, samozrejme, favorito Sebastián Fapšo. "Slovenský tank" sa v postojárskych RealFight zápasoch cíti ako ryba vo vode. V tejto organizácii ich má za sebou už niekoľko a aj keď v marci nečakane prehral po head kicku s Františkom Purašom, teraz je pripravený znova ukázať svoju silu.

Jeho český náprotivok Filip Roubíček je z podniku IAF. Nemá za sebou ideálne výsledky, ale jeho kvality v tejto bojovej disciplíne môžu narobiť problémy ja Fapšovi. Zvlášť preto, že má pomerne nebezpečné vysoké kopy. Chýba mu však viac skúseností z ťažkých zápasov.

NÁŠ TIP: Fapšo zvíťazí (kurz 1,10sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: FAPŠO vs. ROUBÍČEK
FAPŠO 1 (1,10) ⭐ Remíza X (20,00) ROUBÍČEK 2 (5,81)

RFA x IAF Warm Up: Nové Zámky – fight card (karta), program, zápasy a výsledky

Karta bola skutočne postavená na česko-slovenských súbojoch. V programe galavečera sme ich našli až sedem. Vlastne iba dva boli iné: Slovák Martin Horínek nastúpil proti Srbovi Dejanovi Zeljkovi a amatérsky Free Prelims súboj Daniel Konyári vs. Erik Nagy bol čisto slovenský.

Videli sme aj zaujímavý ženský K1 zápas medzi Sarah Lepiešovou a obľúbenou českou fighterkou Nadyou Dridi. Chýbal však pôvodne avizovaný titulový zápas Ukrajinca Alexandra Butenka s Američanom Willom Chopem, ktorý prešvihol pracovné víza.

FIGHT CARD a VÝSLEDKY
RFA x IAF: WARM UP (NOVÉ ZÁMKY)
Main card
MMA Light Heavyweight Lajos Papp (BODY) vs. Jakub Kuča
MMA Middleweight Gábor Boráros vs. Frederico Komuenha (TKO)
RealFight 81 kg Sebastián Fapšo (KO) vs. Filip Roubíček
MMA Catchweight 88 kg Michal Plesník (TKO) vs. Miroslav Vacek
MMA Catchweight 80 kg Martin Horínek (TKO) vs. Dejan Zeljko
Prelims
K1 54 kg Sarah Lepiešová vs. Nadya Dridi (BODY)
MMA Middleweight Michal Glos (SUB) vs. Miroslav Kučera
MMA Catchweight 88 kg Michal Dobiáš vs. Petr Bartoněk (TKO)
Free Prelims (YouTube)
Am. MMA Lightweight Daniel Konyári (BODY) vs. Erik Nagy

RFA x IAF: Nové Zámky (Športová hala Milénium) – vstupenky, lístky, ceny, predaj a dostupnosť

Ešte stále môžete zohnať posledné voľné lístky do novozámockej haly Milénium. V prejdaji sú online v sieti ticketportal.sk aj predpredaj.sk. Najlacnejšie miesta zoženiete za 19,90 eur, ale k dispozícii sú stále aj VIP stoly pre 6 osôb za 800, 1000 či 1200 eur.

Ako a kde sledovať naživo RFA x IAF Warm Up: PPV LIVE stream, Free Prelims na YouTube, Re-live na Voyo

Ak si chcete pozrieť turnaj naživo z pohodlia domova, oficiálny PPV (pay-per-view) prenos si môžete zakúpiť aj sledovať na platforme RealSport.TV. Otvárací Free Prelims zápas bude vysielaný zadarmo pre všetkých na YouTube kanáli organizácie. No a po asi 24-hodinovom odstupe nájdete kompletný re-live záznam aj v ponuke platenej streamovacej služby Voyo.

V súčasnosti RFA nenájdete v ponuke livestreamov zadarmo v žiadnej slovenskej stávkovej kancelárii. Aj kurzy na vybrané zápasy má vlastne vypísané momentálne iba Tipsport, ktorý teraz každému novému zákazníkovi za registráciu dáva úplne zdarma kredit 30 eur na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ring Fire: Fury vs. Usyk

Box: Tyson Fury prehral, absolútnym kráľom ťažkej váhy je Oleksandr Usyk

Tento víkend došlo azda k najväčšiemu boxerskému súboju všetkých čias 🥊️ Tyson Fury sa stretol v titulovom zápase s Oleksandrom Usykom❗

UFC Fight Night Barboza vs Murphy

Lerone Murphy si poradil s Edsonom Barbozom a ostáva neporazený

V hlavnom zápase UFC Fight Night 241 ostáva Murphy neporazený. S prehľadom si poradil s nebezpečným Edsonom Barbozom. Výsledky a fight card...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?