RFA x IAF: Kníže vs. Krt o titul – informácie, fight card, zápasy, výsledky

Organizácia RFA a IAF sa spojili, aby na špeciálnom turnaji vyhlásili výnimočný zápas o spoločný titul a predstavili špičkovú fight card. Ako to dopadlo?

InformácieVýsledkyVstupenkyLivestream
KNÍŽE vs. KRT – RŮŽIČKA vs. MIKULAHOŠEK vs. ČERVINSKÝ

Petr Kníže Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja RFA x IAF: 9,2/10

  • Termín: 11. november 2023, 19:00 hod
  • Miesto: UNYP Arena, Praha
  • Kurzy: nájdete v stávkovej kancelárii Tipsport

Výsledky: Z titulov sa tešili Steven Krt, Tadeáš Růžička a Viktor Červinský

Vrcholom špeciálneho galavečera RFA x IAF v Prahe bol súboj o spoločný MMA titul welterovej váhy dvoch organizácií medzi Stevenom Krtom a legendárnym Petrom Knížem. Napínavý a tvrdý duel napokon rozsúdili až bodoví rozhodcovia, ktorí za víťaza označili zrejme zaslúžene Stevena Krta, čo bolo obrovské prekvapenie.

Šampiónom RFA v RealFight do 70 kg sa stal neslavne známy Tadeáš Růžička, ktorý knokautoval Jacoba Mikulu v druhom kole.

Nečakaný výsledok sa zrodil aj v MMA súboji o titul RFA v strednej váhe. Favorizovaný David Hošek prehral po submisii už v prvom kole a šampiónom sa stal Viktor Červinský.

Kompletné výsledky turnaja RFA x IAF nájdete TU sipka

RFA x IAF Special Title Night: informácie, dátum, čas a miesto

V sobotu 11. novembra 2023 sa o 19:00 hod v pražskej UNYP Aréne začína prvý spoločný turnaj organizácií RFA a IAF. Na programe večera je aj zápas o prvý spoločný titul vo wetlerovej váhe MMA medzi legendárnym Petrom Knížem a Stevenom Krtom. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte RFA s bonusom!

To však nie je všetko, pretože nás čakajú aj ďalšie dva titulové zápasy. O titul RealFight sa pobijú Tadeáš Růžička a Jacob Mikula. Jedným z interim šampiónov v strednej váhe sa stane David Hošek alebo Viktor Červinský.

PREVIEW RFA x IAF: SPECIAL TITLE NIGHT
🥊️ Hlavný zápas: Petr Kníže – Steven Krt (o titul MMA)
🗓️ Termín: 11. november 2023, 19:00 hod
🛰️ Miesto: UNYP Arena, Praha, CZE
💻 Livestream: RealSport.TV, VOYO

RFA x IAF: Petr Kníže – Steven Krt (MMA Welterweight o titul) – analýza, kurzy a tip

Český veterán Petr Kníže naposledy bojoval vlani v Oktagone. Teraz prichádza pod značku RFA na špeciálny turnaj, kde sa pobije rovno o titul. "Monster" má v profi MMA bilanciu 13 výhier – 2 prehry, čo sú výborné čísla. Je to skúsený a komplexný bojovník, takže recept sa naňho hľadá ťažko.

Steven Krt je ostrieľaným borcom z organizácie IAF, ktorý v posledných rokoch zaznamenáva naozaj skvelú formu. Vyhral štyri profi zápasy v rade a aj keď nemá tak impozantné kariérne štatistiky ako Kníže, stále je v pozitívnych číslach: 4 výhry – 3 prehry.

NÁŠ TIP: Kníže zvíťazí (kurz 1,02sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: KNÍŽE vs. KRT
KNÍŽE 1 (1,02) ⭐ Remíza X (45,00) KRT 2 (9,93)

RFA: Tadeáš Růžička vs. Jacob Mikula (RealFight 70 kg o titul) – analýza a tip

Zlý muž českej bojovej scény Tadeáš Růžička má šancu dosiahnuť ďalší významný vrchol svojej kariéry. Po výborných výsledkoch na turnajoch Oktagon Underground, RFA, ale aj Clash of the Stars sa pokúsi o titul. Skvelý kickboxer sa nebojí nikoho a ničoho. Problémy s agresívnym správaním na verejnosti mu však na popularite nepridávajú.

Slovenský postojársky talent Jacob Mikula stojí azda pred životnou šancou. Ak by porazil nenávideného Růžičku, zrejme by potešil veľa ľudí, no v prvom rade seba. Fighter, ktorý vyrastal v Írsku, má obrovské odhodlanie. Favoritom však nie je

NÁŠ TIP: Růžička zvíťazí (kurz 1,06sipka Stavte si aj s bonusom TU

TIPSPORT KURZY: RŮŽIČKA vs. MIKULA
RŮŽIČKA 1 (1,06) ⭐ Remíza X (20,00) MIKULA 2 (7,77)

RFA: David Hošek vs. Viktor Červinský (MMA Middleweight o titul)

David Hošek je z Prahy, takže v UNYP Arene by mohol mať v podstate domáce prostredie. Prešiel si Oktagonom a potom skúsil IAF, KSW aj RFA, kde nedávno v septembri zdolal Michala Glosa. Je to vyhlásený postojár s bilanciou 10 výhier – 4 prehry – 1 remíza.

Jeho krajan Viktor Červinský je považovaný za vychádzajúcu hviezdu českej MMA, no zatiaľ nemá na konte žiadne výrazné úspechy. Ten prvý by mohol prísť teraz, ale nebude to ľahké. Doteraz nastupoval najmä v IAF, no skúsil aj amatérsky duel vo Fabriq MMA. Zaujímavé je, že na profi úrovni zatiaľ neprehral: 2–0.

NÁŠ TIP: Hošek zvíťazí (kurz 1,05sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: KNÍŽE vs. KRT
HOŠEK 1 (1,05) ⭐ Remíza X (45,00) ČERVINSKÝ 2 (7,77)

RFA x IAF: fight card (karta), program, zápasy a výsledky

Okrem troch spomínaných titulových zápas sa na hlavnej karte predstavia aj dvaja tvrdí borci z ťažkej váhy Ukrajinec Yevhenii Orlov a holandský reprezentant Arya Hosseini.

Zo známejších mien spomeniem Adama Šindelářa, ktorý bude bojovať so Slovákom Michalom Dubom. Adama Herajna vyzve ďalší slovenský bojovník Krisztián Simon. V rámci Free Prelims zápasu sa predstaví náš Erik Nagy proti Čechovi Tobiášovi Bartákovi.

RFA x IAF: SPECIAL TITLE NIGHT
Main card
MMA Welterweight ⭐ Petr Kníže vs. Steven Krt (BODY)
RealFight 70 kg ⭐ Tadeáš Růžička (KO) 2. kolo Jacob Mikula
MMA Middleweight ⭐ David Hošek 1. kolo Viktor Červinský (SUB)
MMA Heavyweight Yevhenii Orlov (TKO) 2. kolo Arya Hosseini
Prelims
MMA Welterweight Adam Šindelář (SUB) 1. kolo Michal Duba
MMA Catchweight 74 kg Adam Herajn (TKO) 3. kolo Kristian Simon
MMA Catchweight 80 kg Nick Stamidis (REMÍZA) Jan Králik
MMA Catchweight 70 kg David Zoula (TKO) 1. kolo Akos Domok
MMA Featherweight Matěj Val (TKO) 1. kolo Krishan Rawat
W. MMA Bantamweight Kamila Šimková (TKO) 2. kolo Natalie Trikalová
Free Prelims
Am. MMA Lightweight Tobiáš Barták vs. Erik Nagy (BODY)

RFA x IAF: Praha (UNYP Arena) – vstupenky, lístky, ceny, predaj a dostupnosť

Vstupenky do pražskej UNYP Aréne na toto výnimočné podujatie môžete ešte stále nakupovať online. Dostupné sú v sieti ticketportal.cz už od 990 Kč, čo je asi 40,20 EUR. Kúpiť si však môžete aj VIP stoly pre 6 osôb so servisom a cateringom priamo na ploche za 48.000 Kč (1948,50 EUR).

Ako a kde sledovať naživo RFA x IAF: PPV LIVE stream, re-live na VOYO

Oficiálny PPV (pay-per-view) priamy prenos si môžete zakúpiť na známej platforme RealSport.TV. So zhruba 24-hodinovým odstupom bude kompletný záznam z turnaja dostupný aj v ponuke streamovacej služby VOYO.

Livestreamy na webe stávkových kancelárií potvrdené v tomto momente nemáme. Kurzy však už nájdete napr. na Tipsport, kde každý nový zákazník teraz dostane úplne zadarmo stávkový bonus 20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Jiří Procházka (UFC)

UFC 295: Procházka vs. Pereira o titul v poloťažkej váhe – informácie, fight card, výsledky

Jeden z najvýznamnejších turnajov roka v zmiešaných bojových umeniach sa konal v polovici novembra v newyorskej Madison Square Garden.

KSW 88: Vojčák vs. Gawryjolek

KSW 88: Vojčák vs. Gawryjolek – informácie, zápasy, výsledky

Tento víkend sa v Poľsku konal turnaj KSW 88 aj so slovenskou účasťou. V akcii bol ťažkotonážnik Štefan Vojčák, ale nebolo to iba o ňom.