RFA 4 Košice: Minda vs. Možný - informácie, dátum, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

RFA oznámila turnaj s poradovým číslom 4, ktorý sa uskutoční v košickej Steel Aréne a má byť skutočne veľkolepý. Podľa šéfa organizácie Borisa Marhanského to bude najväčší turnaj tohto roku na Slovensku.

INFORMÁCIE – VÝSLEDKY
MINDA vs. MOŽNÝ
LIVESTREAMVSTUPENKY

Kamil Minda vs. Tomáš Možný (RFA 4) Foto: Facebook/realfight.arena

Hodnotenie turnaja RFA 4 Košice: 9,0/10

  • Dátum a miesto: 8. október 2022, 19:00 hod, Košice
  • Ponuka stávok: RFA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Tomáš Možný knokautoval Mindu, Fapšo prehral

Napriek tomu, že kickboxer Tomáš Možný sa vrátil do MMA zápasu po 11 rokoch, napriek tomu, že nebol zdravotne úplne v poriadku a pred zápasom mal aj horúčky, skúseného Poliaka Kamila Mindu dokázal predpokladov poraziť.

Vo vyrovnanom a dramatickom zápase, v ktorom už v prvom kole nebol ďaleko od víťazstva ani Minda, keď trafil parádny pravý hák a dve minúty doslova "bombardoval" súpera. Možný to však ustál a i keď v druhom kole opäť najprv ťahal za kratší koniec, no nenechal sa odpočítať. Minútu pred koncom druhej časti napokon vytiahol zo svojho talóna zničujúcu kombináciu, po ktorej išiel Minda k zemi, kde ho Možný zasypal údermi a rozhodca to odmával ako technický knokaut.

V hlavnom zápase "Real Fight" tancujúci Brazílčan Joilton Lutterbach vyzrel na domáceho Sebastiána Fašpa, keď ho v troch trojminútových kolách celkom jasne "prebojoval" a vyhral na body.

Parádny knokaut už po 22 sekundách predviedol Jozef Wittner proti Chrisovi Astleymu. Ľavačkou poslal Angličana k zemi a veľmi rýchlo ho tam "dokončil".

Na hlavnej karte zaujal aj známy Srb Nenad Avramović, ktorý si opäť počínal víťazne. Tentoraz sa jeho obeťou na body stal Čech David Hošek.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja RFA 4: Košice

Real Fight Arena 4: Košice - preview, informácie, dátum a miesto

Napriek často tvrdému konkurenčnému boju s Oktagon MMA sa RFA podarilo definitívne potvrdiť termín galavečera RFA 4 v košickej Steel Aréne na 8. októbra 2022. Začiatok turnaja je naplánovaný na 19:00 hod a jeho obsadenie by malo byť mimoriadne atraktívne. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte turnaj RFA 4: Košice NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW RFA 4: KOŠICE
🥊️ Hlavný zápas: Kamil Minda - Tomáš Možný
🗓️ Dátum a čas: 8. októbra 2022, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Steel Aréna, Košice
💻 Livestream Tipsport TV, RealSport.TV

Hlavným ťahákom podujatia mal byť pôvodne súboj českej legendy Petra Knížeho so slovenským grapplerom Jozefom Wittnerom. "Monster" však napokon nenastúpi a organizátori museli urobiť zmeny. Keďže na poslednú chvíľu získali poľského ťažkotonážnika Kamila Mindu, postavili ho do hlavného súboja proti Slovákovi Tomášovi Možnému. Na turnaji sa však stále predstaví aj Wittner, okrem neho tiež známy srbský bijec Nenad Avramović či Sebastián Fapšo proti Joiltonovi Lutterbachovi.

RFA 4: Košice - fight card, program, zápasy (výsledky)

Samozrejme, nás všetkých zaujíma, aké bude zloženie fight card tohto veľkého košického turnaja. A v súčasnosti už poznáme v podstate kompletné obsadenie vrátane všetkých legionárov.

V hlavnom česko-slovenskom MMA súboji RFA 4 sa proti sebe postavia Kamil Minda a Tomáš Možný. V hlavnom Real Fight dueli vyzve Slovák Sebastián Fapšo v kategórii do 81 kg Brazílčana Joiltona Lutterbacha. Kompletný program zápasov si pozrite nižšie:

RFA 4: KOŠICE
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight (MMA) Kamil Minda 2(4:07) Tomáš Možný (TKO)
81 kg (Real Fight) Joilton Lutterbach (BODY) 3(3:00) Sebastián Fapšo
Welterweight (MMA) Chris Astley 1(0:22) Jozef Wittner (KO)
70 kg (Real Fight) Peter Štanga 3(2:57) Jacob Mikula (TKO)
Middleweight (MMA) Nenad Avramović (BODY) 3(5:00) David Hošek
Heavyweight (MMA) Zsolt Balla 1(3:03) Yevhenii Orlov (SUB)
Prelims
Middleweight (MMA) Zarko Golubović 1(3:31) István Veréb (SUB)
Lightweight (MMA) Jakub Batfalský (TKO) 2(1:38) Samuel Daňko
Flyweight (MMA) Kamila Šimková (BODY) 3(5:00) Beáta Juhász
Bantamweight (MMA) Roman Savenchuk 1(3:07) Dominik Toporcer (SUB)
Free prelims
Featherweight (MMA) Jakub Barna 1(4:04) Petr Stříž (SUB)

RFA 4: Kamil Minda vs. Tomáš Možný - analýza, kurzy, stávky a tip

Nebude to teda Petr Kníže, ale bude to Kamil Minda. "King Kong" je za "Monstera" naozaj slušná náhrada. Poľského armádneho šampióna už v našich končinách veľmi dobre poznáme aj z Oktagonu, kde vlani neúspešne bojoval o titul s Martinom Budayom. Naposledy sa bil s Tadejom Dajčmanom v apríli tohto roku, no aj tento súboj prehral. Po dvoch porážkach v rade sa Minda napokon rozhodol podpísať konktrakt s RFA a teraz ho tu máme.

Keďže ide o bojovníka v ťažkej váhe, je to, samozrejme, prevažne postojár. Pri profesionálnej MMA bilancii 7–3 vyhral päť zápasov knokautom. Dvakrát bol knokautovaný sám. Na zemi však tohto chlapa uvidíte iba zriedka.


Slovenský kickboxer Tomáš Možný napokon nahradil v hlavnom zápase zase krajana Jozefa Wittnera. Dvojmetrový Košičan mal stáť pôvodne v Real Fight dueli s iným súperom, no veci sa zmenili, a tak ho čaká vari prvá ostrá premiéra v MMA proti mimoriadne náročnému oponentovi. Možný sa už predstavil na RFA: Warm Up v marci tohto roku, kde v postoji knokautoval Čecha Michala Reissingera.

Za ostatné roky sa však Možnému v kickboxe (20–10–1) na najvyššej úrovni až tak veľmi nedarilo. V organizácii Glory zaznamenal tri prehry v rade a v roku 2018 mu nevyšiel ani zatiaľ posledný duel v NGP Promotions, kde bol šampiónom.

Náš TIP: Tomáš Možný zvíťazí (kurz 1,80sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu Kamil Minda vs. Tomáš Možný v Tipsporte!

Podľa kurzov sa očakáva veľmi vyrovnaný zápas. No mohli by sme tiež povedať, že tak trochu ani odborníci vlastne nevedia, čo od tohto stretu čakať. Bitka dvoch postojárov, v ktorej by mal mať mierne navrch kickboxer Tomáš Možný? Súhlasíte s touto prognózou alebo to vidíte inak. Polovica stávkujúcich v Tipsporte vkladá peniaze na Možnéhé, tá druhá na Mindu. Mi tipujeme taktiež slovenské víťazstvo.

Ako sledovať naživo RFA 4: Košice - livestream, priamy prenos, PPV

Vďaka oficiálnemu partnerstvu stávkovej kancelárie Tipsport s organizáciou RFA nájdete aj košický turnaj v livestreamoch prostredníctvom TV Tipsport. A to celkom zadarmo! Ak ste registrovaným zákazníkom, stačí mať mesiac pred vybraným podujatím pretipovaných aspoň 1,20 EUR a pustíte si akýkoľvek športový prenos z ponuky.

Ak ešte v Tipsporte registrovaní nie ste, urobte tak na tomto odkaze a okrem okamžitého prístupu k športovým livestreamom na prvých 7 dní bezpodmienečne na vás čaká aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky, z ktorého si de facto viete "predplatiť" prenosy na ďalšie mesiace.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

Real Fight Arena využíva aj svoju oficiálnu streamovaciu platformu RealSport.TV, kde bude, samozrejme, vysielať aj turnaj RFA 4. Prístup na sledovanie si môžete zakúpiť ako klasické PPV (pay-per-view).

Turnaj v Steel Aréne uvidíte aj cez streamovaciu platformu VOYO. Tá ponúkne relive prenosy (s určitým časovým odstupom). Záznamy z niektorých zápasov a Free Prelims súboje nájdete aj na YouTube kanáli Real Fight Arena.

RFA 4: Košice (Steel Aréna) - vstupenky, lístky, predaj, ceny

Do Steel Arény sa, samozrejme, môžete prísť pozrieť aj osobne a pozrieť si celý galavečer priamo z hľadiska košického štadióna. Neopakovateľnú atmosféru najväčšieho bojového turnaja na Slovensku v tomto roku tak zažijete na vlastnej koži. Lístky si kúpite v sieti predpredaj.sk. Tie najlacnejšie začínajú na sume 9,99 EUR, VIP stôl pre 6 osôb s full servisom vás vyjde na 1500 EUR.


1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer RFA 4?

RFA 4 sa odohrá na východe Slovenska, v Košiciach, konkrétne v Steel Aréne, v sobotu 8. októbra 2022 so začiatkom od 19:00 hod.

2️⃣ Kto bude bojovať v hlavnom zápase RFA 4?

Do hlavného zápasu turnaja RFA 4: Košice sú pripravení dvaja kvalitní borci: Poľská legenda Kamil Minda a slovenský kickboxer Tomáš Možný.

3️⃣ Ako a kde sledovať RFA 4 naživo?

Ak si nekúpite lístky priamo do Steel Arény, stále máte niekoľko ďalších možností, ako si tento turnaj vychutnať v priamom prenose. A to napriek tomu, že ho nebude vysielať žiadna televízia sipka Prečítajte si návod, ako a kde nájdete livestream z RFA 4 aj zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Makhmud Muradov

UFC 280: Muradov vs. Borralho - dátum, kurzy a livestream

Makhmud Muradov✨ definitívne spoznal meno súpera, ktorému sa postaví v najbližšom zápase. Na veľkom turnaji ho preverí kvalitný Brazílčan❗

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.