RFA 5: Tomáš Hron vs. Ivan Bartek - info, karta, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Organizácia RFA pripravila na záver októbra turnaj s poradovým číslom 5, ktorý vraj bude mať obsadenie roka. Prečítajte si viac o tomto podujatí viac.

INFORMÁCIE – FIGHT CARD
HRON vs. BARTEK
VSTUPENKYLIVESTREAM

RFA 5 Foto: Facebook.com/realfight.arena

Hodnotenie turnaja RFA 5 Brno: 9,2/10

  • Dátum a miesto: 29. október 2022, 19:00 hod, Brno
  • Ponuka stávok: RFA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Tomáš Hron doma porazil slovenského policajta Ivana Barteka

Domáci český bojovník Tomáš Hron si v hlavnom súboji RFA 5 v Brne v Real Fight zápase poradil so slovenským policajtom Ivanom Bartekom na body.

Vojtěch Garba v MMA podľahol Bruceovi Soutovi taktiež body a Václav Sivák zase na body porazil Alexisa Laugeoisa.

Zaujímavosťou je, že až dva zápasy sa skončili "no contest", teda bez výsledku. Takto sa rozišli Leo Brichta s Jacksonom Loureirom, ale aj Jiří Jaroš s Dawidom Rozakom.

sipka Kompletné výsledky turnaja RFA 5: Brno nájdete TU

Real Fight Arena 5: Brno - informácie, dátum, miesto + video

Po vydarenom turnaji v Košiciach sa karavána stále novej česko-slovenskej bojovej organizácie presúva na Moravu, konkrétne do Brna. V miestnej hale Vodova sa v sobotu 29. októbra 2022 o 19:00 hod uskutoční turnaj RFA 5. A bude to kvalita. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte turnaj RFA 5: Brno NAŽIVO!

Tipnite si a sledujte RFA 5 Brno v Tipsporte!

PREVIEW RFA 5: BRNO
🥊️ Hlavný zápas: Tomáš Hron - Ivan Bartek
🗓️ Dátum a čas: 29. októbra 2022, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Hala Vodova, Brno, ČR
💻 Livestream Tipsport TV, RealSport.TV

Galavečer láka najmä na headlinové zápasy. Tentokrát to budú súboje až v troch rôznych bojových disciplínach. V postojárskom Real Fight súboji s malými rukavicami sa predstaví azda najväčšia hviezda eventu Tomáš Hron, ktorého vyzve doposiaľ jediný potvrdený Slovák na fight card Ivan Bartek.

V MMA zápase si Vojtěch Garba zmeria sily s Brazílčanom Bruceom Soutom. A čaká nás aj K1 medzi Václavom Sivákom a Francúzom Alexisom Laugeoisom.

RFA 5: Brno - fight card, program, zápasy (výsledky)

Fight card turnaja už zrejme poznáme kompletne celú. Máme na nej teda jediného slovenského zástupcu, Ivana Barteka – rovno v hlavnom zápase proti Tomášovi Hronovi. No a zvyšok tvoria predovšetkým známe mená z českej bojovej scény a veľmi zaujímaví legionári z Európy i spoza oceánu. Medzi nimi uvidíme aj zápas Lea Brichtu.

RFA 5: BRNO
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main event / Super fight
92 kg (Real Fight) Tomáš Hron (BODY) vs. Ivan Bartek
Light Heavyweight (MMA) Vojtěch Garba vs. Bruce Souto (BODY)
67 kg (K1) Václav Sivák (BODY) vs. Alexis Laugeois
Main card
Lightweight (MMA) Leo Brichta NC Jackson Loureiro
70 kg (Real Fight) Tadeáš Růžička (TKO) vs. Andrea Mascia
Welterweight (MMA)
Alexander Butenko (TKO) vs. Carlo Prater
85 kg (Real Fight) Jiří Jaroš NC Dawid Rozak
Prelims
70 kg (Real Fight) Ladislav Krištúfek vs. Patrik Záděra (BODY)
Lightweight (MMA) Julio Barreto vs. Arbi Mezhidov (KO)
Free Prelims
Welterweight (MMA) Jan Fajk (BODY) vs. Michael Rirsch

RFA 5: Tomáš Hron vs. Ivan Bartek - analýza, kurzy, stávky a tip

Hlavnou hviezdou turnaja v Brne by mal byť Tomáš Hron. Skúsený a úspešný 38-ročný český kickboxer nastúpi v zápase podľa pravidiel Real Fight do 92 kg. Mnohonásobný šampión niekoľkých organizácií už bojoval aj na turnajoch Oktagon Underground. Lenže v zápasoch s Melvinom Maném ani so Strahinjom Mitrićom v postoji neuspel.

"Rattlesnake", teda v preklade "štrkáč", ako znie prezývka 193 cm vysokého rodáka z Brna má v profi kickboxer bilanciu 86 výhier – 21 prehier – 3 remízy. Knokautom rozhodol zápasy doposiaľ 30-krát. Sám však dostal KO iba 4-krát. Keďže bežne váži 100 kg, súťaží v ťažkej váhe.

Proti nemu bude stáť slovenský rodák z Nového Mesta nad Váhom Ivan Bartek. Taktiež podobne veľký a úspešný kickboxer, ktorý je európskym šampiónom WKF, interkontinentálnym šampiónom WKU a tiež šampiónom Professional Muaythai League. Jeho štatistiky nie sú veľmi známe, no tieto úspechy hovoria sami za seba.

Bartek má taktiež 190 cm a bežne dokonca až 120 kg, takže do 92-ky bude musieť zrejme poriadne zhadzovať. Aj on sa už stihol predstaviť na turnajoch Oktagon Underground v roku 2020. Najprv porazil Šimona Michálka, no potom v Super Finále proti Danielovi Škvorovi dostal KO už v prvom kole.

Náš TIP: Tomáš Hron zvíťazí (kurz 1,50sipka kliknite sem a stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu Tomáš Hron vs. Ivan Bartek na Tipsporte!

Aj keď to nebude znieť príliš vlastenecky, musíme priznať, že papierový favorit Tomáš Hron má všetky predpoklady na to, aby tento zápas dotiahol do víťazného konca. Ak budeme mať šťastie, uvidíme niekoľko parádnych kôl plných tvrdých úderov, no rozhodnúť sa to môže aj veľmi rýchlo. Ivan Bartek má šancu, ale kvalita a skúsenosti sú na strane súpera.

RFA 5: Brno (Hala Vodova) - vstupenky, lístky, ceny, online predaj

Brno nie je ani ďaleko od slovenských hraníc, a tak sa na turnaj do haly Vodova môžete zájsť pozrieť aj osobne. Lístky sú v predaji online v sieti predpredaj.sk aj ticketportal.cz. Cena tých najlacnejších sa začína na 15,90 EUR. Určite sa však budú míňať, takže v prípade záujmu odporúčame neváhať zbytočne dlho.

Kde sledovať NAŽIVO sipka RFA 5: Brno - livestream, priamy prenos, PPV

Organizácia RFA vysiela všetky svoje turnaje prostredníctvom platenej PPV (pay-per-view) platformy RealSport.TV, kde vás prístup k Full HD živému prenosu z toho turnaja v Brne vyjde na 9,90 EUR. Alternatívou je tzv. "relive" prenos, ktorý prinesie zrejme s 24-hodinovým posunom streamovacia služba VOYO.

Najlepšou možnosťou je však livestream zadarmo na TV Tipsport. Ako je známe, Tipsport je hlavným partnerom organizácie Real Fight Arena a tiež každého jej galavečera. Ste registrovaným zákazníkom tejto stávkovej kancelárie? Potom stačí, ak ste v priebehu 30 dní pred turnajom RFA 5 (29.10.) pretipovali aspoň 1,20 EUR a prístup k živému prenosu máte voľný.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete okamžitý prístup ku všetkým livestreamom na prvých sedem dní bez akýchkoľvek podmienok a k tomu aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky. Takže si tým prípadne viete "preplatiť" livestreamy aj na ďalšie obdobie.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční galavečer RFA 5?

Turnaj RFA 5 je na programe v sobotu 29. októbra 2022 so začiatkom od 19:00 hod v Brne, konkrétne pod strechou haly Vodova.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase RFA 5?

V hlavnom zápase galavečera by mala nastúpiť česká legenda bojových športov Tomáš Hron. Jeho súperom bude Slovák Ivan Bartek.

3️⃣ Ako sa dá sledovať RFA 5 naživo?

Turnaj RFA 5 môžete zažiť na vlastnej koži priamo z tribúny v brnenskej hale Vodova, alebo si ho vychutnať naživo z pohodlia vášho domova. Možností, ako a kde sledovať tento galavečer je viac sipka Prečítajte si návod na livestream zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat, termín, kurzy, naživo

Unikátna bojová organizácia Clash of the Stars✨ pripravuje svoj ďalší galavečer. Uvidíme na ňom bitku dvoch veľkých a kontroverzných...

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Anderson Silva - informácie, dátum a tip

Jake Paul si dohodol ďalší veľký boxerský zápas 🥊️ Podľa oficiálnych informácii bude opäť bojovať proti veľkej osobnosti UFC ⭐