RFA 8: Veréb vs. Dobiáš - informácie, zápasy, kurzy, prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je tu ďalší oficiálny galavečer organizácie RFA. Turnaj s poradovým číslom 8 sa uskutoční v Budapešti. Na aké zápasy sa môžeme tešiť?

INFORMÁCIE
ISTVÁN VERÉB vs. MICHAL DOBIÁŠ
VÝSLEDKYVSTUPENKYLIVESTREAM

István Veréb (RFA 8) Foto: Facebook.com/realfight.arena

Hodnotenie turnaja RFA 8, Budapešť: 9,2/10

  • Dátum a čas: 4. február 2023, 19:00 hod
  • Miesto konania: Ludovika Arena, Budapešť
  • Ponuka stávok: RFA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Michal Dobiáš porazil Veréba, Leo Brichta ukázal obrovskú bojovnosť

Slovenský bijec Michal Dobiáš v hlavnom zápase v Budapešti porazil favorizovaného hviezdneho domáceho olympionika Istvána Veréba po submisii v druhom kole a v Ludvika Arena tak pokazil radosť maďarským fanúšikom.

Predtým sa však domáca hala tešila, pretože Dominik Bereczki v Real Fight súboji knokautoval Michala Dziudu už z prvého úderu.

O výborný zápas sa postarali českí borci Leo Brichta a Vít Vokoun. Obaja na zemi, obaja blízko víťazstva i prehry, no napokon to dobojovali do konca. Na body zvíťazil Brichta.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja RFA 8: Budapesť

Real Fight Arena 8: Budapešť - informácie, dátum, miesto (video trailer)

Jedným z dvoch turnajov,  ktoré si Real Fight Arena pripravila na začiatok roka 2023 je RFA 8. Galavečer sa uskutoční 4. februára 2023 od 19:00 hod premiérovo v Budapešti, konkrétne v hale Ludovika Arena. Z toho, samozrejme, vyplýva, že na fight card budú hrať prím domáci maďarskí bojovníci. V hlavných úlohách však opäť uvidíme aj Slovákov a Čechov. Kliknite sem, zaregistrujte sa, tipujte a sledujte turnaj RFA 8 NAŽIVO!

PREVIEW RFA 8: BUDAPEŠŤ
🥊️ Hlavný zápas (MMA): István Veréb - Michal Dobiáš
🗓️ Dátum a čas: 4. február 2023, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Ludovika Arena, Budapešť
💻 Livestream Tipsport TV, RealSport.TV

RFA 8: Veréb vs. Dobiáš (MMA) - analýza, stávky, kurzy a tip

V jednom z dvoch hlavných zápasov uvidíme zaujímavú maďarsko-slovenskú bitku podľa pravidiel MMA. Predstavia sa v nej skúsený domáci voľnoštýliar István Veréb a slovenský "Šaman" Michal Dobiáš.

István Veréb (35) absolvoval debut v RFA v októbri minulého roka na turnaji v Košiciach, kde porazil Zarka Golubovića po submisii v prvom kole. Bol to však iba jeho druhý zápas v profesionálnej MMA (2–0).

Rodák zo Szombathely je totiž pôvodne grécko-rímskym zápasníkom vo voľnom štýle. Na konte má už i niekoľko štartov na olympijských hrách a bronzové medaily z majstrovstiev sveta i majstrovstiev Európy.


Michal Dobiáš (31) je naopak už skúsený profesionálny MMA bojovník, ktorý sa tomuto športu venuje už viac ako 10 rokov. Je členom gymu OFA a štartoval na viacerých turnajoch organizácií srbskej SBC, PCF, GCC či CFS. V roku 2017 dokonca bojoval aj na turnaji Oktagon MMA, kde podľahol Tomášovi Melišovi po technickom knokaute.

Celková profi bilancia nitrianskeho rodáka je 10 výhier – 11 prehier. Jeho štýl je takmer ortodoxne grapplingový, takže s Verébom si môžu porovnať svoje zápasnícke techniky v klinči i na zemi. "Šaman" má čo naprávať, pretože posledné dva zápasy v kariére prehral.

Náš TIP: István Veréb zvíťazí (kurz ???sipka Kurzy čoskoro v Tipsporte!

Napriek bohatším skúsenostiam zo zmiešaných bojových umení vnímame Dobiáša ako outsidera tohto zápasu. A to nie len preto, že Veréb bude mať na svojej strane domáce prostredie.

Maďarský borec je vrcholovým športovcom s dlhoročnými skúsenosťami na svetových podujatiach a i keď MMA nebolo doteraz jeho doménou, v dvoch zápasoch zatiaľ ukázal, že prechod zvláda výborne.

RFA 8: Budapešť - fight card, bojovníci, program, zápasy (výsledky)

István Veréb a Michal Dobiáš v MMA by tak mali byť vrcholom celého turnaja v Budapešti. V hlavnom Real Fight zápase sa tesne pred nimi predstavia Dominik Bereczki a Michal Dziuda. Na fight card však nájdeme aj množstvo ďalších zaujímavých duelov, v ktorých budú bojovať Maďari, Česi, Slováci aj ďalší legionári.

RFA 8: BUDAPEŠŤ - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main event
MMA (88 kg) István Veréb vs. Michal Dobiáš (SUB)
Real Fight (75 kg) Dominik Bereczki (KO) vs. Michal Dziuda
Main card
K1 (75 kg) Leo Brichta (BODY) vs. Vítek Vokoun
Real Fight (81 kg) Csaba Tóth (KO) vs. Adam Dvořáček
Real Fight (70 kg) Roland Tresó vs. Patrik Záděra (KO)
MMA (66 kg) Gergély Csibi vs. Josef Štummer (SUB)
MMA (61 kg) Tobiasz Le vs. Marko Bakhit (BODY)
MMA (66 kg) Kuba Batfalský (SUB) vs. Krisztián Simon
MMA (93 kg) Lajos Papp (TKO) vs. Lajos Kiss
Real Fight (82 kg) Tamas Pirik (TKO) vs. Pavel Pilný
Free Prelims
Real Fight (64 kg) Zalán Forgó (BODY) vs. Matěj Trčka

RFA 8: Budapešť (Ludovika Arena) - vstupenky, lístky, ceny a online predaj

Ak sa chcete prísť pozrieť do budapeštianskej Ludovika Areny osobne a zažiť atmosféru turnaja RFA 8 na vlastnej koži, odporúčame sledovať portály predpredaj.sk či maďarský ticketportal.hu, kde by mali byť vstupenky už v predaji online.

Ako sledovať RFA 8 NAŽIVO - livestream online, PPV prenos, záznam (re-live)

Turnaj si, samozrejme, budete môcť pozrieť naživo aj z pohodlia vášho domova. Organizácia predáva PPV (pay-per-view) prístup na oficiálnej platforme RealSport.TV už za 9,90 EUR. Ak využívate streamovaciu službu VOYO, v nedeľu 5. februára v jej ponuke nájdete záznam z celého turnaja "re-live".

Zápasy z turnaja RFA 8 žiaľ už nebudú vysielané prostredníctvom livestreamu TV Tipsport. No kurzovú ponuku tu stále nájdete. Zaregistrujte sa v Tipsporte ešte dnes sipka zabezpečíte si tak prístup ku všetkým športovým livestreamom a teraz získate aj vstupný bonus k prvému vkladu 20 EUR. Takže RFA 8 si pozriete, samozrejme, zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer RFA 8?

Galavečer RFA 8 sa koná v Budapešti, konkrétne v hale Ludovika Arena, v sobotu 4. februára 2023. Viac informácií nájdete vyššie v tomto článku.

2️⃣ Kto bude bojovať v hlavnom zápase RFA 8?

Aj tento turnaj organizácie RFA má dva hlavné zápasy. V MMA súboji si zmerajú sily Maďar István Veréb a Slovák Michal Dobiáš. V Real Fight dueli sa proti sebe postavia Maďar Dominik Bereczki a Čech Vítek Vokoun.

3️⃣ Ako sa dá RFA 8 sledovať naživo?

Na galavečer RFA 8 si môžete kúpiť aj vstupenky priamo do Ludovika Areny, no vychutnáte si ho aj z pohodlia domova sipka návod na nájdete TU

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Sebastián Fapšo (RFA Ring Tour: Trnava)

RFA Ring Tour: Trnava - info, bojovníci, zápasy, livestream

Organizácia RFA prichádza s ďalším novým typom turnaja. Tentoraz je to čisto postojársky event s označením Ring Tour🎙️✨

Oktagon MMA

Oktagon 39: Mníchov - informácie, dátum, fight card

Vo februári nás čaká ďalšie veľké podujatie organizácie Oktagon MMA v Nemecku. Turnaj s poradovým číslom 39 ponúkne skvelú show❗✨

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.