RFA 6: Ďatelinka vs. Humburger - informácie, karta, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je tu v poradí šiesty oficiálny turnaj organizácie Real Fight Arena. Už túto sobotu (12.11.) sa v Prievidzi koná hviezdami nabitý galavečer RFA 6.

INFORMÁCIE – VÝSLEDKY
ĎATELINKA vs. HUMBURGER
VSTUPENKYLIVESTREAM

RFA 6 Foto: Facebook.com/realfight.arena

Hodnotenie turnaja RFA 6 Prievidza: 9,3/10

  • Dátum a miesto: 12. november 2022, 18:30 hod, Prievidza
  • Ponuka stávok: RFA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Dominik Humburger porazil Ďatelinku

Milan Ďatelinka nezvládol ani tretí veľký zápas v rade a po prehre s Dominikom Humburgerom na turnaji RFA 6 v Prievidzi prakticky priamo v klietke ukončil svoju profesionálnu kariéru.

Slovenský bojovník začal zápas veľmi aktívne a ofenzívne, v prvom kole bil do súpera tvrdo a dokonca sa na zemi pokúšal Humburgera ukončiť. To sa mu však nepodarilo a podľa všetkého sa počas tejto úvodnej 5-minútovky veľmi unavil.

To sa ukázalo už na začiatku druhého kola. Pri pästnej výmene v jednej situácii Ďatelinka stratil rovnováhu, spadol na zem, čo Humburger využil ako "hodenú rukavicu" a ležiaceho súpera doslova zasypal tvrdými ranami. Rozhodca zápas ukončil technickým knokautom v prospech českého vojaka.

V druhom hlavnom zápase podľa postojárskych pravidiel Real Fight si Slovák Vladimír Idrányi poradil s Maďarom Csaba Tóthom na body. Našim sa darilo aj v ťažkej váhe. Štefan Vojčák zdolal Iona Grigoreho a Martin Minár si poradil s Borisom Glezgom. Radovan Kulla však ťažký súboj s Kamilom Mindom nezvládol.

Pozrite si kompletný prehľad výsledkov turnaja RFA 6 sipka

Real Fight Arena 6: Prievidza - informácie, dátum, miesto (video trailer)

Kolotoč novej bojovej organizácie sa u nás roztáča naplno. Turnaj RFA 6 v Prievidzi sa koná len pár týždňov po vydarenom podujatí v Brne a opäť sľubuje mimoriadne kvalitné obsadenie i predstavenie. V sobotu 12. novembra 2022 sa môžeme tešiť znova na súboje podľa pravidiel MMA i Real Fight. V prievidzskej Športovej hale sa od 18:30 hod predstvia známe mená slovenskej, českej aj zahraničnej scény. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte turnaj RFA 6: Prievidza NAŽIVO!

Tipujte a sledujte RFA 6 na Tipsporte!

PREVIEW RFA 6: PRIEVIDZA
🥊️ Hlavný MMA zápas: Milan Ďatelinka - Dominik Humburger
🗓️ Dátum a čas: 12. novembra 2022, 18:30 hod
🛰️ Miesto: Športová hala Niké aréna, Prievidza
💻 Livestream Tipsport TV, RealSport.TV

Hlavným ťahákom podujatia bude česko-slovenský alebo skôr slovensko-český "MMA Main Event" Milan Ďatelinka vs. Dominik Humburger. V postojárskom "Real Fight Main Evente" sa Slovák Vladimír Idrányi postaví Maďarovi Csabovi Tóthovi.

Ale uvidíme toho oveľa viac. V akcii bude známy domáci ťažkotonážnik Štefan Vojčák aj poľský "Kingkong" Kamil Minda. Predstavia sa Jozef Jaloviar, Martin Minár či Radovan Kulla. A to všetko doplnia zaujímaví legionári.

RFA 6: Prievidza - fight card, program, zápasy (výsledky)

Pozrite si kompletnú fight card turnaja RFA 6 a vyberte si svoj obľúbený zápas. Toto podujatie sa však rozhodne oplatí sledovať od začiatku do konca, pretože karta je mimoriadne vyvážená s dôrazom na atraktivitu zápasov v každej jej časti. V nasledujúcej tabuľke po skončení eventu uvedieme aj výsledky.

RFA 6: PRIEVIDZA - KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main events
Middleweight (MMA) Milan Ďatelinka 2(1:04) Dominik Humburger (TKO)
84 kg (Real Fight) Vladimír Idrányi (BODY) 3(5:00) Csaba Tóth
Main card
Heavyweight (MMA) Štefan Vojčák (SUB) 1(2:52) Ion Grigore
Heavyweight (MMA) Martin Minár (TKO) 1(2:11) Boris Glezgo
70 kg (Real Fight) Tomáš Gurtler 3(5:00) Matěj Nuska (BODY)
Light Heavyweight (MMA) Jozef Jaloviar (SUB) 1(0:35) Lukáš Pumr
75 kg (Real Fight) Jakub Kadáš 3(0:13) Teo Mikelić (TKO)
Prelims
Heavyweight (MMA) Kamil Minda (SUB) 2(0:55) Radovan Kulla
Lightweight (MMA) Marián Jakubík 3(5:00) Ivan Klevets (BODY)
Bantamweight (MMA) Tobiasz Le (TKO) 3(1:55) Eidor Kurbonboev
81 kg (Real Fight) Lukáš Antal (BODY) 3(5:00) Dominik Sívek
Catchweight 75 kg (MMA) Martin Horínek (TKO) 1(0:54) Alex Vörös
Free Prelims
92 kg (Real Fight) Adrián Bartl 3(0:40) Erik Tóth (TKO)

RFA 6: Milan Ďatelinka vs. Dominik Humburger - analýza, kurzy, tip (Tipsport)

Žilinčan Milan Ďatelinka sa "preslávil" najmä zrejme unáhleným titulovým zápasom s Karlosom Vémolom v roku 2021, kde ho český "Terminátor" úplne zničil už v prvom kole. "Ďateľ" si dal potom dlhšiu pauzu a ako "Mr. Comeback" sa vrátil už pod zmluvou v novej organizácii RFA na turnaji Grand Opening. Postavil sa tam Nenadovi Avramovićovi a ten ho, podobne ako Vémola, utiahol pod krkom už v prvom kole.

Ďatelinka v stredu (9.11.) oslávil 27 rokov a po vyššie zmienených neúspechoch si rozhodne chce dať konečne víťazný darček. Talentovaný, komplexný, no niekedy akosi nekoncentrovaný bojovník, má v doterajšej profi kariére bilanciu 8 výhier – 6 prehier. Ešte nikdy sa v klietke nezdržal ani do konca druhého kola.

Český vojak Dominik Humburger s disciplínou rozhodne problém nemá. Vychádza to už z jeho povolania. Na profi dráhu MMA bojovníka naskočil iba v roku 2021 a odvtedy už stihol vyhrať všetky štyri zápasy (4–0), dokonca uspel aj pri svojom debute v KSW v auguste tohto roku, kedy zdolal Borysa Borkowskiho.

Je dôležité podotknúť, že rodák z Liberca je predovšetkým postojár. Spomínané štyri víťazstvá vyriešil zhodne knokautom, tri z nich už v prvej päťminútovke, len v KSW sa zdržal do druhého kola. Humburger je veľmi silný a má tvrdé a presné údery kvalít profesionálneho vojaka.

Náš TIP: Dominik Humburger zvíťazí (kurz 1,60sipka kliknite sem a stavte si v Tipsporte

Stavte si na výsledok zápasu Humburger vs. Ďatelinka v Tipsporte.

Miernym papierovým favoritom je český bojovník a my s touto prognózou bookmakerov budeme súhlasiť. Ďatelinkovi sa zrejme bude o niečo lepšie bojovať s postojárom, pretože borci s výborným grapplingom mu v posledných zápasoch nedali šancu, no napriek tomu, že Humburger nemá ešte v MMA tak veľa profesionálnych skúseností, práve v jeho osobe sa nám postupne odkrýva bojovník svetových kvalít. A potvrdí to aj v Prievidzi. Tipujeme jednotku.

RFA 6: Prievidza (Športová hala) - kde kúpiť online vstupenky, lístky (ceny, predaj)

Ak sa chcete prísť na RFA 6 pozrieť na vlastné oči priamo do prievidzskej Športovej haly Niké arény, máme pre vás dobrú aj zlú správu. Tá dobrá je, že lístky sú ešte stále v predaji online v slovenskej sieti predpredaj.sk aj na českom ticketportal.cz. Tou zlou je, že sa vstupenky rýchlo míňajú a mnohé sú už vypredané. Ak sa však poponáhľate, na poslednú chvíľu ešte svoje miesta na tribúne môžete získať aj za 24,90 EUR.

RFA 6 NAŽIVO - ako a kde sledovať priamy prenos, PPV, livestream zadarmo

Turnaj bude opäť vysielaný naživo prostredníctvom oficiálnej PPV platformy organizácia RFA, ktorú už môžete poznať pod názvom RealSport.TV. Prístup k prenosu tam získate už za 9,90 EUR. Ak patríte k predplatiteľom streamovacej služby VOYO, tam nájdete celé podujatie zo záznamu, resp. "relive" 24 hodín "po", teda v nedeľu (13.11.) o 19:00 hod.

Lenže pre registrovaných zákazníkov stávkovej kancelárie Tipsport je tu stále aj exkluzívny livestream z celého turnaja úplne zadarmo na TV Tipsport. Ak ste v priebehu 30 dní pred týmto podujatím pretipovali aspoň 1,20 EUR, sledujete RFA 6 celkom bez obmedzení a či ďalších podmienok alebo poplatkov.

Zaregistrujte sa v Tipsporte ako nový zákazník ešte dnes, aby ste sa stihli pripraviť na víkendový turnaj v Prievidzi a získate nielen okamžitý bezpodmienečný prístup ku všetkým športovým livestreamom na TV Tipsport na prvých 7 dní, ale aj vstupný bonus 20 EUR, ktorý môžete využiť napr. pre stávky alebo live stávky na RFA 6.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa uskutoční turnaj RFA 6 Prievidza?

Šiesty oficiálny turnaj organizácie RFA sa koná v sobotu 12. novembra 2022 presne od 18:30 hod. Dejiskom je miestna prievidzska Športová hala.

2️⃣ Koho uvidíme v hlavnom zápase RFA 6?

Turnaje organizácie RFA majú už tradične dva hlavné zápasy. V tom podľa pravidiel MMA sa stretnú Milan Ďatelinka a Dominik Humburger. V postojárskom Real Fight súboji si zmerajú sily Vladimír Idrányi a Csaba Tóth.

3️⃣ Ako a kde sledovať galavečer RFA 6 naživo?

Galavečer RFA 6 Prievidza nebude vysielaný v televíznom priamo prenose, ale možnosti, ako si ho môžete pozrieť naživo máte hneď niekoľko. A to dokonca aj zadarmo. Všetko bude online sipka Prečítajte si návod, kde nájdete livestream z tohto podujatia

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Vlasto Čepo - MMA zápasník

Centurion FC: Čepo vs. Zovak - info, dátum, kurzy, livestream

Slovenský bojovník Vlasto Čepo sa v novembri opäť predstaví na turnaji organizácie Centurion Fight Championship ⏩ Tentokrát na Malte☝

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.