RFA Warm Up: Možný vs. Reissinger - info, karta a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý otvárací turnaj novej organizácie Real Fight Arena s príznačným názvom Warm Up je tu! Už v sobotu 12. marca nás v Bratislave čaká veľmi zaujímavá fight card. Všetky dôležité informácie o turnaji nájdete v tomto článku.

INFORMÁCIEFIGHT CARD a VÝSLEDKY
BRICHTA vs. DADAEVMOŽNÝ vs. REISSINGER
LIVESTREAM

RFA Warm Up: Možný vs. Reissinger - info, karta a livestream Foto: Pixabay

Hodnotenie turnaja RFA Warm Up: 8,6/10

  • Dátum a miesto: 12. marca 2022, 18:00 hod, športová hala Mladosť, Bratislava
  • Ponuka stávok: RFA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Premiérový turnaj RFA ovládli Brichta a Možný

Favoriti dvoch hlavných zápasov na RFA Warm Up splnili papierové predpoklady. V hlavnom súboji MMA český borec Leo Brichta zdolal Tamirlana Dadaeva, keď mu už v prvom kole nasadil "arm triangle" a Rakúšan odklepal.

Slovenský kickboxerský obor Tomáš Možný, ktorý sa v rámci pravidiel Real Fight v postoji stretol s Čechom Michalom Reissingerom, taktiež ukončil zápas už v prvom kole, keď súpera odrovnal technickým knokautom po obrovskej prevahe hneď z úvodu.

V súboji ťažkých váh si víťazstvo pripísal aj Štefan Vojčák. Vidieť sme mohli triumf Tadeáša Růžičku, Matěja Kozubovského, Davida Hošeka, Michala Zátorského či Dominika Humburgera.

sipka Kompletný prehľad zápasov a výsledkov na fight card RFA Warm Up nájdete TU

Real Fight Arena: Warm Up - informácie, dátum a miesto

Vôbec prvý turnaj novovzniknutej slovenskej organizácie bojových športov Real Fight Arena s názvom Warm Up sa bude rozbehne tento víkend v sobotu 12. marca 2022 od 18:00 hod v bratislavskej športovej hale Mladosť na Pasienkoch. Buďte pri tom! Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte turnaj RFA Warm Up NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

RFA avizovala, že bude združovať a prinášať turnaje, ktoré nebudú iba čisto o profesionálnej MMA. Aj na prvom Warm Up podujatí uvidíme okrem súbojov profíkov v zmiešaných bojových umeniach aj postojárske zápasy a tiež finálové bitky pyramídy amatérskej ligy, v ktorých sa bude bojovať o zmluvy v RFA.

RFA Warm Up - fight card, program, zápasy (výsledky)

Pozrime sa teda bližšie na obsadenie, program a kompletnú fight card víkendového turnaja RFA Warm Up v Bratislave. Hlavnými zápasmi sú MMA súboj Leo Brichta vs. Tamirlan Dadaev a Real Fight zápas v postoji s malými rukavicami Tomáš Možný vs. Michal Reissinger.

V ťažkej váhe sa však môžeme tešiť aj na slovenského obra Tomáša Vojčáka, ktorý sa postaví proti Maďarovi Lászlovi Kissovi. Predstavia sa aj známe mená ako David Hošek, Michal Zátorský, Jakub Benko, Matěj Kozubovský či Adrián Bártl.

REAL FIGHT ARENA: WARM UP - FIGHT CARD, PROGRAM a VÝSLEDKY
MMA lightweight Leo Brichta (SUB) vs. Tamirlan Dadaev
Real Fight +92 kg Tomáš Možný (KO) vs. Michal Reissinger
MMA heavyweight Štefan Vojčák (TKO) vs. Lászlo Kiss
Real Fight 70 kg Tadeáš Růžička (BODY) vs. Oskar Sieger
Real Fight 81 kg Jakub Benko vs. Matěj Kozubovský (BODY)
MMA middleweight David Hošek (BODY) vs. Bartolomiej Gladkowicz
Real Fight 84 kg Michal Zátorský (BODY) vs. Matěj Trčka
MMA middleweight Abilay Ibrayev vs. Dominik Humburger (TKO)
Real Fight 92 kg Adrián Bártl (KO) vs. Izidor Segunda
MMA featherweight Lu Kai (KO) vs. Adam Fidkowski
MMA lightweight Martin Horínek (TKO) vs. Šimon Bertovič

Leo Brichta (RFA Warm Up) Foto: Tipsport

RFA Warm Up: Leo Brichta vs. Tamirlan Dadaev - hlavný zápas MMA, analýza, kurzy a tip

Hlavným zápasom na turnaji RFA Warm Up bude MMA súboj medzi českým borcom Leom Brichtom a rakúskym bojovníkom Tamirlanom Dadaevom. Môžeme povedať, že na základe papierových predpokladov má táto bitka v ľahkej váhe jasného favorita.

Ním je práve Leo Brichta známy s domácej scény a pôsobenie v Oktagon MMA, kde naposledy ťahal sériu 5 víťazných zápasov v rade. Naposledy v septembri 2021 knokautoval Francúza Damiena Lapilusa. Brichtova doterajšia profi bilancia je 9 výhier - 3 prehry. Naposledy ho dokázal poraziť v roku 2019 Ronald Paradeiser. Český borec je skvelý v postoji, ale zároveň aj celkom zručný na zemi, čo už viackrát potvrdil.

Tamirlan Dadaev (14-7-1) je profesne skúsenejší, ale typovo odlišný zápasník. Jeho doménou je predovšetkým wrestling a grappling. Je nebezpečný na zemi aj v klinči, ale nemá veľmi rád "prestrelky" v postoji. "Gorginio" nemá za sebou ani najlepšie obdobie. Naposledy sa v profi zápase predstavil v októbri 2020, kedy na turnaji Super League MMA v Berlíne podľahol na body Ozanovi Aslanerovi.

Náš TIP: Brichta zvíťazí KO (kurz 1,40sipka Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte!

Tipujeme KO víťazstvo Lea Brichtu.

Na základe vyššie spomenutého teda očakávame jednoznačne víťazstvo českého bojovníka. Brichta má pri svojej komplexnosti všetky predpoklady na to, aby zápas vyhral a Dadaeva dokonca ukončil pred limitom. Rakúšan by musel čakať iba na výraznú chybu súpera, aby sa pokúsil duel rozhodnúť dobrým chvatom na zemi.

RFA Warm Up: Tomáš Možný vs. Michal Reissinger - hlavný postojársky zápas

V druhom vrchole podujatia sa predstaví "slovenský obor" Tomáš Možný. Špičkový kickboxer, ktorý sa môže pochváliť cennými skúsenosťami zo zahraničnej organizácie Glory a celkovo profi bilanciou 31 výhier - 12 prehier - 2 remízy. Proti nemu bude stáť český víťaz turnaja Yangames Michal Reissinger, ktorý si na nasledujúce obdobie vytýčil veľké ciele a hodlá ich splniť.

Bude to súboj v hmotnostnej kategórii nad 92 kilogramov podľa postojárskych pravidiel Real Fight s malými rukavicami, takže sa máme na čo tešiť. Dopadnúť to môže akokoľvek, papierovým favoritom je však slovenský borec. Tipnite si na jeho víťazstvo alebo rovno na celú fight card RFA Warm Up v Tipsporte a sledujte turnaj naživo!

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Ako a kde sledovať Real Fight Warm Up naživo - vstupenky, priamy prenos, PPV, livestream na Tipsport TV

Ak by ste si chceli pozrieť prvý turnaj Real Fight Arena na vlastné oči, napriek tomu, že vstupenky boli v predaji prostredníctvom siete predpredaj.sk, vzhľadom na ich obmedzený počet sú už vypredané. To však neznamená, že turnaj neuvidíte naživo.

Priamy prenos v televízii síce taktiež nenájdete, ale vďaka stávkovej kancelárii Tipsport, ktorá sa stala generálnym partnerom organizácie RFA, môžete všetky jej turnaje sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na Tipsport TV. A to dokonca celkom zadarmo. Stačí byť registrovaným zákazníkom, mať v uplynulom mesiaci vsadený aspoň jeden tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a prístup k živým prenosom máte zaručený.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz, bude mať livestreamy na 7 dní celkom bezpodmienečne, k tomu vstupný bonus 20 eur na prvé stávky a možný vkladový bonus až do 4000 eur.

Ďalšou možnosťou, ako sledovať RFA Warm Up naživo, je zakúpenie si oficiálneho prístupu prostredníctvom PPV (pay-per-view) na webe RealSport.TV. Ten vás vyjde na prijateľných 9,90 eur.

V prípade, že by ste priamy prenos nestihli a budete si chcieť súboje z Warm Up turnaja RFA pozrieť aspoň zo záznamu, ten nájdete následne na streamovacej platforme VOYO.

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční prvý turnaj RFA Warm Up?

Otvárací galavečer Real Fight Warm Cup sa koná v sobotu 12. marca 2022 o 18:00 hod v športovej hale Mladosť na bratislavských Pasienkoch.

2️⃣ Kto sa predstaví v hlavnom zápase na turnaji RFA Warm Up?

Hlavné zápasy RFA Warm Up sú de facto dva. V MMA súboji si český bojovník Leo Brichta zmeria sily s Rakúšanom Tamirlanom Dadaevom a v postojárskom zápase sa Slovák Tomáš Možný predstaví proti českému borcovi Michalovi Reissingerovi. Kompletnú fight card turnaja nájdete TU

3️⃣ Bude možné RFA Warm Up sledovať naživo?

Áno. RFA Warm Up môžete sledovať naživo hneď niekoľkými spôsobmi. Kompletný návod, ako a kde sa na internete dostanete k živému prenosu nájdete vyššie v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.