RFA 3: Ostrava - informácie, dátum, fight card a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tretí turnaj novej organizácie na česko-slovenskej bojovej scéne Real Fight Arena sa uskutoční v Ostrave predposlednú júlovú sobotu. Bude to opäť večer plný zábavy a napätia.

INFORMÁCIE
FIGHT CARD a VÝSLEDKY
GARBA vs. RELJIĆBRICHTA vs. RAJNOCH
LIVESTREAMVSTUPENKY

RFA 3: Ostrava Foto: Facebook/realfight.arena

Hodnotenie turnaja RFA 3 Ostrava: 9,1/10

  • Dátum a miesto: 23. júla 2022, 18:30 hod, Ostrava, Česká republika
  • Ponuka stávok: RFA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Garba šokoval Reljiča, Brichta zvíťazil zadarmo

V hlavných zápasov RFA v Ostrave sa zrodilo jedno veľké prekvapenie. Zrejme málokto čakal, že Vojtěch Garba porazí bývalého šampióna KSW a chlapíka, ktorý má za sebou aj UFC, Gorana Reljiča. Český borec to však zvládol a mimoriadne tvrdý, vyrovnaný a krvavý duel vyhral na body.

V súboji Lea Brichtu s Vítězslavom Rajnochom bol síce papierový favorit jasný, no dopadnúť to mohlo akokoľvek. Zápas sa rozbehol parádne už od začiatku, lenže v závere prvého kola sa Rajnoch zranil a nemohol ďalej pokračovať. Brichta tak vyhral TKO.

sipka Pozrite si kompletný prehľad výsledkov RFA 3 v Ostrave

Real Fight Arena 3: Ostrava - informácie, dátum a miesto

Za sebou máme Warm Up turnaj aj Grand Opening podujatie. Teraz sa už bojová organizácia RFA rozbieha naplno. Tretí galavečer si našiel miesto v Ostrave, konkrétne na Zimnom štadióne (RT Torax Arena) v Porube. Už v sobotu 23. júla 2022 so začiatkom od 18:30 hod. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte turnaj RFA 3: Ostrava NAŽIVO!

RFA si hneď na začiatku dokázala upísať silné mená z iných organizácií, a teda najmä z Oktagonu, čo neraz vyvolalo búrlivé reakcie, ale dnes je to všetko už realita, ktorú treba akceptovať. Milan Ďatelinka, Sebastián Fapšo, Leo Brichta, ale aj legionári ako Nenad Avramovič či Goran Reljič, to všetko sú fighteri tohto rozbiehajúceho sa podniku.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

RFA 3: Ostrava - fight card, program, zápasy (výsledky)

Na turnajoch RFA vždy nájdeme nielen zápasy MMA, ale aj tzv. Real Fight súboje s upravenými postojarskými pravidlami, a občas aj box. Inak to nebude ani tentokrát, pozrite si fight card ostravského galavečera a presvedčte sa sami.

Ktorý zápas vás zaujal najviac? Upozorniť by sme chceli najmä na tie súboje, ktoré sú na karte najvyššie. Určite vás však zaujímajú aj slovenskí zástupcovia ako Jakub Benko, Róbert Rácz, Igor Daniš, Jozef Jaloviar, Michal Mokrý či ťažkotonážnik Roland Rak.

RFA 3: OSTRAVA
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Light heavyweight (MMA) Vojtěch Garba (BODY) vs. Goran Reljič
75 kg (Real Fight) Leo Brichta (TKO) vs. Vítězslav Rajnoch (+)
81 kg (Real Fight) Jakub Benko (BODY) vs. Pavel Šach
80 kg (Real Fight) Róbert Rácz vs. Lukáš Tvrdý (BODY)
Lightweight (MMA)
Adam Stráník vs. Joilton Lutterbach (TKO)
75 kg (Real Fight) Dávid Dvořáček (BODY) vs. Igor Daniš
Prelims
Light heavyweight (MMA)
Czubak Jacek (TKO)
vs. Jozef Jaloviar
Featherweight (MMA) Michal Mokrý vs. Michal Hořejší
77 kg (Real Boxing) Aleksandre Gogoladze vs. Martin Prázdný (BODY)
Lightweight (MMA) Marek Kvasnica vs. Adam Herajn (BODY)
Heavyweight (MMA) Roland Rak vs. Boris Glezgo (TKO)
65 kg (MMA)
Bartosz Rewera vs. Josef Štummer (BODY)

RFA 3: Vojtěch Garba vs. Goran Reljić (MMA) - analýza, kurzy a tip

Dvadsaťšesťročný český rodák z Frýdku-Místku Vojtěch Garba si v hlavnom MMA zápase zrejme siahne na dno svojich síl. A možno na samotný vrchol svojej doterajšej kariéry. Posledný oficiálny zápas si pamätá ešte z roku 2019, keď na podujatí Cage Fighting 7 v maďarskom Gyori porazil domáceho Adama Horvatha.

Garba je vysoký striker s presnými a rýchlymi päsťami, ostrými lakťami a tiež nebezpečnými kopmi. Nie je však najlepší na zemi. Jeho profi bilancia v MMA je 6 výhier – 3 prehry.

Proti nemu bude stáť mimoriadne skúsený a najmä komplexný 38-ročný chorvátsky borec Goran Reljić. "Ghost" z ostrova Zadar je bývalým šampiónom poloťažkej váhy v KSW, pôsobil aj v UFC a naposledy bojoval v ruskej organizácii ACA, kde si vlani pripísal dve víťazstvá za sebou.

Reljić si predpármi rokmi vyskúšal aj niekoľko krvavých zápasov v boxe s holými rukami, takže ide o extrémne tvrdého a odhodlaného borca, ktorý sa rozhodne nezľakne ničoho. Jeho top zbraňou je však zrejme komplexnosť. Štatistiky pri jeho mene uvádzajú 21 výhier – 9 prehier. Z toho 7-krát uspel KO/TKO, 7-krát v submisii a 7-krát dobojoval zápas do konca, aby vyhral na body.

A mimochodom, v roku 2015 Reljić v KSW porazil aj Attilu Végha!

Náš TIP: Goran Reljić zvíťazí (kurz 1,12sipka Stavte si v Tipsporte!

Tipnite si výsledok zápasu Vojtěch Garba vs. Goran Reljić v Tipsporte!

Chorvát je, samozrejme, vysokým favoritom tohto zápasu. A to nielen na základe svojich skúseností a životopisu, ale aj podľa stávkových kancelárií a odborníkov. S kurzom 1,12 sa naňho takmer ani neoplatí vsadiť, ale nič iné ako víťazstvo Reljića v tomto súboji neočakávame. Je dosť možné, že to bude aj veľmi rýchly proces. To si myslí aj viac ako 60 % tipérov v Tipsporte.

RFA 3: Leo Brichta vs. Vítězslav Rajnoch (Real Fight) - analýzka, kurzy a tip

V hlavnom zápase Real Fight sa predstaví známy český sympaťák Leo Brichta, ktorý predtým tri roky zápasil pod značkou Oktagon MMA a s výbornými štatistikami. Za sebou už má aj debut na RFA Warm Up, pri ktorom zdolal Tamirlana Dadaeva a teraz si brúsi zuby na ďalší triumf.

Bývalý český šampión v MMA aj K-1 je favoritom tohto zápasu aj na základe svojich výborných predchádzajúcich výsledkov. S profi bilanciou 10–3 patrí ešte len 25-ročný rodák z Prahy medzi najväčšie hviezdy RFA a to by mal dokazovať na každom turnaji, ktorého sa zúčastní.

Svoje kvality však chce ukázať aj Vítězslav Rajnoch (28), ktorý má za sebou zaujímavé angažmány v zahraničí a nemôžeme ho považovať za outsidera. Tento český fighter prichádza do RFA priamo z ruskej organizácia ACA, kde ešte 17. júna tohto roku knokautoval Iliu Khodkevicha.

Rajnochova profi bilancia v MMA je takmer identická s Brichtom, na konte má 10 výhier a 4 prehry. Z toho 4-krát uspel KO, 4-krát v submisii a 2-krát na body. Bojovať teda dokáže akýmkoľvek spôsobom.

Náš TIP: Vítězslav Rajnoch zvíťazí (kurz 4,04sipka Stavte si v Tipsporte!

Tipnite si výsledok zápasu Leo Brichta vs. Vítězslav Rajnoch v Tipsporte!

Napriek tomu, že papierové predpoklady sú jasné, my sa v tomto prípade prikloníme k prekvapeniu. Zopakujeme, že Rajnoch nie je outsider a určite ani žiadne "orezávatko". V ACA má bilanciu 2–1, je to mimoriadne tvrdý chlap a posledný knokaut v Soči mu určite podrží sebavedomie aj proti Brichtovi. Očakávame tvrdý a dynamický zápas, v ktorom jeden z borcov padne. A nebude to Rajnoch. S kurzom 4,04 sa nám oplatí zariskovať.

Kde sledovať RFA Ostrava naživo - livestream na Tipsport TV, priamy prenos, PPV, VOYO, YouTube

Stávková kancelária Tipsport je generálnym partnerom organizácie RFA a to znamená, že aj z tohto turnaja budú všetky zápasy v ponuke livestreamov na TV Tipsport úplne zadarmo. Stačí mať registrovaný hráčsky účet, dva týždne pred turnajom pretipovať aspoň 1,20 EUR a prístup k vysielaniu máte otvorený.

Ak sa zaregistrujete v Tipsporte teraz ako nový zákazník, dostanete vstupný bonus 20 EUR a k tomu všetky športové livestreamy na prvých 7 dní celkom bezpodmienečne.

Kúpiť si však, samozrejme, môžete aj oficiálny PPV (pay-per-view) prístup RFA, vďaka ktorému budeme môcť sledovať celý turnaj vo Full HD kvalite prostredníctvom online platformy RealSport.TV.

Ďalšou možnosťou je ešte "relive" prenos (s časovým odstupom), ktorý pobeží cez streamovaciu službu VOYO. Záznam z podujatia nájdete neskôr na YouTube kanáli Real Fight Arena.

Sledujte RFA Ostrava naživo na TV Tipsport!

RFA 3: Ostrava (RT Torax Arena Poruba) - vstupenky, lístky priamo na štadión

Vstupenky na ostravský zimný štadión sú už v predaji a míňajú sa, preto vám odporúčame čo najrýchlejšie sa pozrieť na portál predpredaj.sk, prípadne ticketportal.cz. Najlacnejšie lístky zoženiete už od 15 EUR.


1️⃣ Kedy a kde sa koná podujatie RFA 3?

Galavečer RFA 3 nesie v názve mesto Ostrava, čo je miesto konania tohto eventu. Všetko to vypukne v sobotu 23. júla 2022 od 18:30 na zimnom štadióne RT Torax Arena - Poruba.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase RFA 3?

Turnaj RFA 3: Ostrava má opäť dva hlavné zápasy. V MMA súboji sa stretnú Vojtěch Garba a favorizovaný Chorvát Goran Reljić. V súboji Real Fight si zmerajú sily Leo Brichta a Vítězslav Rajnoch. Pozrite si kompletnú fight card!

3️⃣ Ako sá dá turnaj RFA 3 sledovať naživo?

RFA 3 v Ostrave si môžete pozrieť aj priamo z tribún RT Torax Areny, ale bude to tiež vysielané prostredníctvom niekoľkých online kanálov. Návod, ako sa dostanete k live prenosu z tohto turnaja, nájdete TU

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.