RFA 9: Pyramída - informácie, bojovníci, zápasy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

S novým pyramídovým turnajom prišla aj organizácia RFA. Vyraďovací boj o lukratívne peniaze sa uskutočnilv jeden večer. Prečítajte si o tom viac.

PRAVIDLÁMENTORIBOJOVNÍCIKURZY
VÝSLEDKYVSTUPENKYLIVESTREAM

MMA zápas Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja RFA 9, Pyramída: 9,3/10

  • Dátum a čas: 22. apríl 2023, 18:00 hod
  • Miesto konania: Zimný štadión, Prievidza
  • Ponuka stávok: RFA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Pyramídu vyhral Ukrajinec Alexander Butenko

Víťazom prestížnej EUROGOLD Pyramídy v Prievidzi na turnaji RFA 9 sa stal skúsený ukrajinský bojovník Alexander Butenko z tímu mentora Ilju Škondriča. V medzinárodnom finále sa stretol s Brazílčanom Ronysom Torresom a zvíťazil na body. Na ceste za 30-tisícovou odmenou Butenko porazil Františka Bočáňa aj Dávida Kedžucha.

Kompletné výsledky turnaja RFA 9 nájdete TU sipka

RFA 9: EUROGOLD Pyramída - informácie, pravidlá, dátum, miesto

V spolupráci s online kasínom EUROGOLD sa organizácia Real Fight Arena rozhodla zadotovať špeciálny pyramídový turnaj o odmenu 30 tisíc eur. Všetko sa uskutoční v jeden večer, konkrétne v sobotu 22. apríla 2023 so začiatkom od 18:00 hod v Prievidzi na Zimnom štadióne. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte bojové športy aj s bonusom!

Turnaja sa zúčastní osem bojovníkov, ktorí budú zápasiť podľa pravidiel MMA v hmotnostnej kategórii do 80 kg. Na rozdiel od bežných pravidiel, však túto váhu budú musieť splniť v deň turnaja, nie iba na vážení v predvečer súboja.

Pôjde o klasické vyraďovacie play-off, teda pyramídu, ktorá štartuje od štvrťfinále a víťaz teda bude musieť za jeden večer úspešne absolvovať tri zápasy. V prvých dvoch kolách sa bude bojovať na 3x3 minúty. Vo finále 3x5 minút.

PREVIEW RFA 9: PYRAMÍDA
🥊️ Formát turnaja: Play-off (3 kolá, 8 bojovníkov)
🗓️ Dátum a čas: 22. apríl 2023, 18:00 hod
🛰️ Miesto: Zimný štadión, Prievidza
💻 Livestream RealSport.TV

RFA 9: Mentori - výber bojovníkov, tímy, rozhodnutia

Zaujímavým elementom tohto projektu je štvorica celebritných mentorov, ktorí si vyberajú svojich bojovníkov. Stali sa nimi speváčka Tina, raper Marpo, tréner Ilja Škondrič a promotér organizácie Boris Marhanský. Marpa však kvôli iným pracovným povinnostiam zhruba týždeň pred turnajom nahradil legendárny Ondřej "Spejbl" Hutník.

Každý z mentorov si z užšieho výberu prihlásených zápasníkov, ktorý vytvoril český MMA fighter pôsobiaci v UFC, David Dvořák, vyberá troch do svojho tímu, no keďže v súťaži môžu účinkovať iba ôsmi, jeden z každého tímu bude vybraný ako náhradník. Ten môže nastúpiť v prípade, že sa iný bojovník z jeho tímu zraní alebo odstúpi z iného dôvodu. Ak však náhradník do boja nezasiahne vôbec, odíde celkom na prázdno a bez výhry.

Ktorých bojovníkov si teda štvorica mentorov vybrala? Zatiaľ poznáme niekoľko mien. Rozdelenie tímov nájdete v nasledujúcej tabuľke:

RFA 9: PYRAMÍDA - MENTORI A BOJOVNÍCI
SPEJBL František Bočáň 🇨🇿 Ronys Torres 🇧🇷
TINA Adam Jakubík 🇨🇿 Martin Prázdny 🇨🇿
MARHANSKÝ Dávid Kedžuch 🇸🇰 Martin Horínek 🇸🇰
ŠKONDRIČ Alexander Butenko 🇺🇦 Michal Dobiáš 🇸🇰

RFA 9: Kurzy - stávky, analýzy, favoriti a tipy

Len čo budú zverejnené mená všetkých bojovníkov, ktorí zasiahnu do hlavnej súťaže pyramídového turnaja RFA 9, doplníme sem našu analýzu a tiež ponuku vypísaných kurzov na favoritov v boji o 30-tisícovú odmenu.

RFA 9: Prievidza - fight card, bojovníci, zápasy, program a výsledky

Na fight card turnaja RFA 9 v Prievidzi nebudú iba tieto pyramídové súboje. Súčasťou večera budú aj ďalšie zápasy. Eliminačný súboj Jakob Mikula vs. Matěj Nuska, z ktorého vzíde vyzývateľ Tadeáša Růžičku v boji o titul do 70 kg. Bojovať budú proti sebe aj Erik Tóth a Vladimír Idranyi. Predstaví sa aj mladá talentovaný Veronika Zajícová a vo Free Prelims súboji budú proti sebe stáť Alexander Gažík a Radomír Chovan.

EUROGOLD Pyramída sa začne štvrťfinálovými zápasmi, ktorých zloženie, teda dvojice, sa dozvieme po žrebe až 4 hodiny pred začiatkom turnaja, teda v sobotu 22. apríla zhruba okolo 14:00 hod.

RFA 9: PRIEVIDZA - FIGHT CARD
EUROGOLD PYRAMÍDA
Finále
Alexander Butenko (BODY) vs. Ronys Torres
Semifinále
Alexander Butenko (TKO) vs. Dávid Kedžuch
Ronys Torres vs. Adam Jakubík
Štvrťfinále
František Bočáň
vs. Alexander Butenko (BODY)
Michal Dobiáš
vs. Dávid Kedžuch (SUB)
Martin Horínek
vs. Adam Jakubík (SUB)
Martin Prázdny
vs. Ronys Torres (SUB)
MAIN CARD
Erik Tóth vs. Vladimír Idrányi (KO)
Matěj Nuska
vs. Jacob Mikula (BODY)
Veronika Zajícová (BODY) vs. Katalin Viola Aranyi
FREE PRELIMS
Alexander Gažík vs. Radomír Chovan (BODY)

RFA 9: Prievidza (Zimný štadión) - vstupenky, lístky, online predaj, ceny

Chcete zažiť najväčší česko-slovenský pyramídový turnaj v jeden večer na vlastnej koži. Vstupenky na RFA 9 v Prievidzi sú už v predaji. Svoje miesta na mestskom Zimnom štadióne si môže kúpiť online v sieti predpredaj.sk alebo ticketportal.sk. Najlacnejšie lístky na tribúne získate už za 14,90 EUR, tie najlepšie VIP stoly priamo na ploche za 200 EUR.

RFA 9: LIVE - ako sledovať naživo, livestream online, priamy prenos, PPV

Organizácia Real Fight Arena bude vysielať živý prenos zo svojho prvého pyramídového podujatia tradične ako PPV (pay-per-view) na svojej oficiálnej platforme RealSport.TV. Cena by mala začínať na 9,90 EUR.

Vďaka spolupráci so streamovacou službou VOYO si mohli doteraz fanúšikovia bojových športov pozrieť kompletný záznam z turnajov RFA "re-live" v nasledujúci deň po skončení podujatia. Predpokladáme, že na tom sa nič nemení.

Informácie o livestreame na webe stávkových kancelárií momentálne nemáme. Určite však odporúčame sledovať ich kurzové ponuky a prípadne aj program živých prenosov. Na RFA si zvyčajne môžete vsadiť pred zápasmi a niekedy bývajú dostupné i live stávky v priebehu turnaja. Zaregistrujte sa teraz v Tipsporte, ktorý teraz všetkým novým zákazníkom dáva prístup ku všetkým športovým livestreamom zadarmo a k tomu aj vstupný bonus 20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer RFA 9?

Galavečer RFA 9 je na programe 22. apríla 2023 o 18:00 hod na Zimnom štadióne v Prievidzi. Viac informácií nájdete vyššie v tomto článku.

2️⃣ Kto bude bojovať na turnaji RFA 9?

Mená hlavných účastníkov MMA pyramídy aj ďalších zápasov Real Fight sa postupne dopĺňajú. Z tých prvých potvrdených môžeme spomenúť napr. Michala Dobiáša, Jana Veselíka či dvojicu Jakob Mikula - Matěj Nuska, ktorá sa pobije v eliminačnom zápase o titulovú výzvu.

3️⃣ Ako sledovať RFA 9 naživo?

Ak si nekúpite vstupenky priamo na Zimný štadión v Prievidzi, stále môžete turnaj RFA 9 sledovať naživo aj z pohodlia vášho domova. Návod, ako na to, si prečítajte TU sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.