Udalosť víkendu: Kde sledovať a tipovať box Usyk vs. Joshua 2

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Najväčšou udalosťou bojových športov tohto víkendu i celého leta je odvetný súboj v boxe medzi Oleksandrom Usykom a Anthonym Joshuom. Zaujíma vás, ako si môžete tento zápas pozrieť a kde nájdete najlepšiu kurzovú ponuku? Všetko sa dozviete v tomto článku.

ČAS ZÁPASU
LIVE STREAMPRIAMY PRENOS

ŠPECIÁLNE STÁVKY

Box: Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua Foto: ČTK/AP/Frank Augstein

Box: Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua 2 - dátum a čas zápasu

Odvetný súboj dvoch najlepších aktívnych boxerov v ťažkej váhe sa v Saudskej Arábii uskutoční v sobotu 20. augusta 2022. Začiatok zápasu by mal byť v závislosti od predchádzajúcich súbojov na fight card krátko po 22:00 hod. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte svetový box vo Fortune celkom bez rizika!

Ešte pred tým, ako sa proti sebe postavia Oleksandr Usyk a Anthony Joshua, uvidíme aj dva eliminačné zápasy v ťažkej a poloťažkej váhe, no a tiež sa predstaví i slovenský boxer Jozef Jurko. Jeho súperom bude mimoriadne nebezpečný neporazený Ukrajinec Daniel Lapin.

Box sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo box (dnes) Usyk vs. Joshua - PPV livestream: DAZN a Sky Sports

Dlho očakávanú titulovú odvetu medzi ukrajinským obhajcom a tentoraz vyzývateľom z Veľkej Británie bude možné sledovať naživo prostredníctvom online livestreamu. Nie však zadarmo. Celý galavečer z King Abdullah Sports City v Jeddahu bude vysielať naživo známa medzinárodná športová streamovacia služba DAZN. Mesačné predplatné získate len za 1,99 EUR.

Ak sa práve nachádzate na Britských ostrovoch, no nechcete si nechať tento súboj ujsť, priamy prenos nájdete v sobotu večer v televízii v televízii Sky Sports a livestream z tohto turnaja na internetovej platforme Sky Sports Box Office si môžete zakúpiť za 26,95 libier, čo je v prepočte zhruba 32 EUR.

Obe platformy majú aj svoje mobilné aplikácie, to znamená, že ich môžete mať kdekoľvek a kedykoľvek so sebou. Bitku Usyka s Joshuom tak určite nezmeškáte, keďže si ju vďaka tomu pustíte na mobile, tablete či notebooku prakticky hocikde.

Priamy prenos: Bude zápas v boxe Usyk vs. Joshua v televízii?

Odpoveď na túto otázku je, žiaľ, nie. Na našom území nebude tento boxerský galavečer vysielať žiadna televízia. Zvykli sme si na to, že významné zápasy zaradila do svojho programu TV DajTo, no v tomto prípade nie. Ako sme uviedli vyššie, televízny priamy prenos nájdete iba na britskom kanáli Sky Sports.

Box, Joshua vs Usyk 2: Fortuna - kurzy, špeciálne stávky, livestream online

Doposiaľ nemáme informácie ani o tom, že by sa online livestream z toho podujatia mal objaviť v niektorých zo slovenských stávkových kancelárií. Určite však odporúčame sledovať web Fortuny, ktorá podobné udalosti zo sveta bojových športov prináša pravidelne a pre tento súboj si zároveň pripravila širokú ponuku špeciálny stávok.

A tak okrem 18 základných stávkových príležitostí na tento veľký boxerský duel nájdete v ponuke stávkovej kancelárie Fortuna teraz aj výber 25 špeciálnych stávok s mimoriadne atraktívnymi kurzami od 2,85 (jednohlasné víťazstvo Joshuu) až po závratných 250,00 (obaja boxeri budú počítaní súčasne) sipka kliknite sem a tipujte!

Špeciálne stávky na zápas v boxe Usyk vs. Joshua vo Fortune.

Zaujala vás táto ponuka? Vyberte si z boxerského špeciálu Fortuny na tento víkend čokoľvek a zabavte sa. Nezabudnite, že v priebehu zápasu budú k dispozícii aj široké možnosti live stávok na aktuálny vývoj v ringu. Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a stavte si na zápas Usyk vs. Joshua 2 celkom bez rizika až za 30 EUR!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Hasim Rahman Jr. - opäť zrušený zápas

Jake Paul napokon v New Yorku boxovať nebude❗⏰ Po tom, čo odstúpil jeho prvý súper, zápas s náhradníkom zrušili ⛔

Kamaru Usman (UFC)

UFC 278: Usman vs. Edwards 2 - fight card, kurzy a livestream

Ďalší z veľkých MMA turnajov nás čaká v auguste v Salt Lake City ✔️ Galavečer UFC 278 bude najmä o ďalšej titulovej obhajobe Kamaru Usmana...