Box: Jozef Jurko vs. Daniel Lapin - informácie, analýza a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší veľký boxerský turnaj aj so slovenskou účasťou. V jednom z predzápasov odvetnej bitky Oleksandra Usyka s Anthonym Joshuom sa predstaví Košičan Jozef Jurko.

Box: Jozef Jurko vs. Daniel Lapin - informácie, analýza a tip Foto: Profimedia

Výsledok: Jozef Jurko vydržal celých osem kôl, ale prehral

Súboj slovenského boxera Jozefa Jurka s vysoko favorizovaným Danielom Lapinom sa skončil podľa papierových predpokladov víťazstvom neporazeného Ukrajinca. Košický rodák však bojoval statočne a sparing partnerovi Oleksandra Usyka, ktorý mal nad ním i výraznú výškovú prevahu, nepodľahol pred časovým limitom. Lapin bol jasne lepší v každom z ôsmich kôl a zvíťazil na body celkom zaslúžene.

sipka Pozrite si kompletné výsledky boxerského galavečera Usyk vs. Joshua 2

Box: Jozef Jurko vs. Daniel Lapin - informácie, analýza a tip

20. augusta 2022 sa v meste Jeddah v Saudskej Arábii uskutoční veľkolepý galavečer v boxe s odvetným titulovým zápasom v ťažkej váhe medzi Ukrajincom Oleksandrom Usykom a Britom Anthonym Joshuom. Na zápasovej karte podujatia je, samozrejme, viac duelov. A medzi nimi aj bitky v poloťažkej váhe medzi ďalším Ukrajincom Danielom Lapinom a Slovákom Jozefom Jurkom. To si rozhodne nenechajte ujsť. Zaregistrujte sa a stavte si na box vo Fortune celkom bez rizika až za 30 eur!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Jozef Jurko je 28-ročný rodák z Košíc, ktorý sa profi boxu venuje od roku 2017. V súčasnosti má pozitívnu bilanciu 9 výhier – 6 prehier – 1 remíza. Okrem Slovenska a Česka už boxoval na turnajoch v Maďarsku, Nemecku, Rakúsku či vo Veľkej Británii. No na takomto významnom podujatí sa doposiaľ nikdy nezúčastnil.

Boxer v poloťažkej váhe naposledy bojoval v júni tohto roku, keď v Ústí nad Labem podľahol na body českému borcovi Ondřejovi Buderovi. Nebol to práve jeho najlepší zápas a ani najlepší súper. Ale tentokrát bude mať proti sebe chlapíka, ktorý doteraz ešte nikdy neprehral.

Ukrajinec Daniel Lapin sa narodil v poľskej Wroclavi, ale žije v Kyjeve. Má 25 rokov, profesionálny box robí zatiaľ krátko, no platí, že ešte nepoznal premožiteľa. S bilanciou 5–0 je na prvý pohľad odstrašujúcim súperom pre každého. Aj preňho to však bude premiéra na tak veľkom turnaji.

Jurko je slovenskou jednotkou v poloťažkej váhe, no nemá doma príliš početnú konkurenciu. Lapin je však ukrajinskou deviatkou spomedzi 30 boxerov v tejto divízii. V celosvetovom rebríčku poloťažkej váhy je Jurko aktuálne na 242. mieste a Lapin na 345. priečke.

Stávkové kancelárie však jednoznačne favorizujú ukrajinského boxera. S kurzom 1,03 sa naňho vlastne ani neoplatí vsadiť. Za to Jurkovi bookmakeri vo Fortune pridelili poriadne vysoký kurz, týždeň pred turnajom to bolo až 12,38.

Stavte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Ak by sa to Slovákovi podarilo vyhrať, bola by to teda veľká senzácia, no zrejme málokto sa odváži vsadiť na takýto výsledok. V každom prípade sme z odvodených stávok vybrali tip na počet zahájených kôl: viac ako 4,5. To by Jozef Jurko mohol vydržať.

Náš TIP: Viac ako 4,5 zahájených kôl (kurz 1,40sipka Stavte si vo Fortune!

Tipujeme viac ako 4,5 zajájených kôl.

Ako sledovať naživo box Lapin vs. Jurko (Usyk vs. Joshua 2) - priamy prenos, livestream a PPV

Aj keď doposiaľ vieme len to, že tento boxerský turnaj Usyk vs. Joshua 2 bude vysielaný naživo prostreníctvom známej celosvetovej platformy DAZN, kde si môžete zaplatiť prístup k sledovaniu podujatia bežným spôsobom ako PPV (pay-per-view), je pravdepodobne, že galavečer prinesie v priamom prenose opäť aj TV DajTo a naša domáca streamovacia služba VOYO. Na to oficiálne potvrdené informácie si však musíme počkať.

V stávkových kanceláriách tentokrát livestream z tohto boxerského podniku nenájdeme. Ide totiž o exkluzívne vysielacie práva. Stále si však môžete na jednotlivé zápasy vsadiť vopred alebo využiť live stávky priamo v priebehu turnaja a konkrétnych duelov. Zaregistrujte sa teraz vo Fortune ako nový zákazník a získate stávku bez rizika až za 30 EUR a k tomu aj 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Floyd Mayweather

Box: Mayweather vs. Asakura - exhibícia, dátum, informácie

Ďalšia miliónová boxerská exhibícia na obzore 🥊️ Nestarnúci a stále neporazený Floyd Mayweather sa opäť pobije s MMA bojovníkom❗

Patrik Kincl

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - info, zápasy, kurzy, livestream

Aj v septembri sa v Oktagon MMA bude bojovať o titul🏅 A nie len to. Turnaj s poradovým číslom 35✨ v Brne prinesie veľa zaujímavých stretov.

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - info, termín, tip na výsledok

Meno svojho druhého súpera a tiež dátum zápasu pozná aj Martin Buday❗✨ Slovenský nováčik v UFC sa 13. augusta stretne s Lukaszom Brzeskim.