Box: Jake Paul vs. Hasim Rahman Jr. - opäť zrušený zápas

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jake Paul musel znova meniť súpera. Zhruba mesiac pred jeho ďalšou boxerskou exhibíciou totiž Tommy Fury nedostal víza do USA a zo zápasu musel odstúpiť. Namiesto neho bude proti youtuberovi bojovať syn svetovej legendy v ťažkej váhe.

INFORMÁCIEANALÝZAFIGHT CARDNAŽIVO (PPV)

Jake Paul Foto: lev radin/Shutterstock.com

Aktualizácia: Zápas bol zrušený, Jake Paul bojovať nebude

Po tom, čo musel odstúpiť Tommy Fury, kvôli problémom s vízami, nebude Jake Paul prvý augustový víkend boxovať ani s Hasimom Rahmanom Juniorom. Jeho opakované výhovorky a pokusy o presun do vyššej váhovej karegórie napokon naplnili pohár trpezlivosti organizácie aj samotného Paula natoľko, až pretiekol. Mladého Rahmana označili za klamára a rozhodli sa, že takého človeka lukratívnym zápasom neodmenia.


Jake Paul vs. Hasim Rahman Junior - informácie, dátum a miesto

Samozrejme, napriek personálnej zmene v hlavnom zápase, termín aj miesto podujatia ostávajú v platnosti. Uskutoční sa v sobotu 6. augusta 2022, resp. v noci na nedeľu 7. augusta, od 01:00 hod, v Madison Square Garden v New York City. Zmenil sa iba súper. Namiesto neporazeného Brita nastúpi v exhibičnom zápase proti Jakeovi Paulovi Hasim Rahman Jr. – americký boxer, ktorý je nasledovníkom svojho slávneho otca. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na víťaza zápasu aj s bonusom!

Box sleduj priebeh zápasu tu

POROVNANIE JAKE PAUL HASIM RAHMAN
Vek 25 rokov 31 rokov
Bilancia 5-0 12–1
Knokauty 4 6
Výška 185 cm 191 cm
Postoj ortodoxný ortodoxný

Box: Jake Paul vs. Hasim Rahman Jr. - analýza, kurzy a tip na výsledok

Jake Paul (25) má už za sebou niekoľko exhibičných boxerských víťazstiev. Porazil youtubera AnEsonGib-a, legendu basketbalovej NBA Natea Robinsona, bývalého šampióna Bellatoru Bena Askrena a bývalú hviezdu UFC Tyrona Woodleyho, dokonca dvakrát. Ešte nikdy však nebojoval proti skutočnému profi boxerovi.

Už jeho pôvodný súper Tommy Fury, nevlastný brat Tysona Furyho, bol z tejto kategórie. Paul však ani po jeho nútenom odrieknutí nespustil latku nižšie a vybral si možno ešte ťažšieho protivníka.

Box sa stal pre milionárskeho influencera vášňou a okrem toho mu tieto akcie aj parádne zarábajú. No a nemôžeme ho už považovať za úplne "orezávatko", naposledy proti Woodleymu ukázal, čoho je schopný:

Meno Hasim Rahman Junior (31) svet ešte celkom nepozná. Nemá na konte žiadne svetové tituly a svoje meno si zatiaľ stále iba buduje. Napriek tomu, že už má po tridsiatke. V apríli tohto roku v Las Vegas prehral zápas o titul WBC USNBC v ťažkej váhe s Jamesom McKenziem Morrisonom po technickom knokaute v piatom kole.

Dovtedy však Junior ťahal úctyhodnú 12-zápasovú sériu bez prehry a zdalo sa, že jediné, čo chýba jeho skvelým štatistikám je titul. Zatiaľ to však nevychádza. Syn bývalého šampióna v ťažkej váhe, Hasima Rahmana, má teraz príležitosť zarobiť slušné peniaze a najmä sa zviditeľniť, aby bol atraktívnejším súperom pre ďalších boxerov v budúcnosti. Tento šport je totiž aj o show a marketingu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Rahman Junior je od Jake Paula vyšší a v profi boxe skúsenejší. Podobne, ako v prípade pôvodného súpera Tommyho Furyho, platí, že by mal byť kvalitatívne na celkom inom leveli ako youtuber, pre ktorého je to viac-menej iba zábavka. Pre profi boxera by bola prípadná prehra v takomto zápase výraznou hanbou, jazvu po ktorej nemusia zaceliť ani pekné milióny.

TIP: Hasim Rahman Jr. zvíťazí (kurz 2,68sipka Stavte si v Tipsporte!

Tipnite si výsledok tohto zápasu v Tipsporte!

Očakávame teda, že Jake Paul zaznamená svoju prvú prehru. Bude stáť proti väčšiemu chlapovi a lepšiemu boxerovi. Hasim Rahman Jr. by mal tento zápas vyhrať aj napriek kurzom. A nabudúce môže opäť zabojovať o titul v ťažkej váhe.

Jake Paul vs. Hasim Rahman Jr. (Showtime Boxing) - fight card, program, zápasy (výsledky)

BOX: PAUL vs. RAHMAN - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Cruiserweight Jake Paul vs. Tyron Woodley

Women's Featherweight

(o titul WBO, WBC)

Amanda Serrano (c) vs. Brenda Carabajal
Super Lightweight Brandun Lee vs. Will Madera
Lightweight Ashton Sylve vs. Braulio Rodriquez

Ako sledovať naživo box Jake Paul vs. Hasim Rahman Jr. - Showtime PPV, priamy prenos, livestream

Boxerský galavečer v Madison Square Garden s Jakeom Paulom a Hasimom Rahmanom Jr. v hlavných úlohách pobeží naživo online prostredníctvom známej športovej platformy Showtime. Prístup k sledovaniu si teda môžete zakúpiť klasickým spôsobom ako PPV (pay-per-view).

Ak vysielacie práve v ostávajúcom čase do turnaja získajú aj iné subjekty, budeme vás o tom informovať. Do úvahy pripadajú streamovacie služby alebo iné kanály.

Každopádne vám však odporúčame sledovať kurzovú ponuku stávkových kancelárií, aby ste si mohli na tento zaujímavý zápas vsadiť. Pôvodne bol favoritom Paulov pôvodný súper Tommy Fury. Aký postoj zaujmú bookmakeri po zmene súpera? Kliknite sem, zaregistrujete sa v Tipsporte a využite vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky aj livestreamy zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Floyd Mayweather

Box: Mayweather vs. Asakura - exhibícia, dátum, informácie

Ďalšia miliónová boxerská exhibícia na obzore 🥊️ Nestarnúci a stále neporazený Floyd Mayweather sa opäť pobije s MMA bojovníkom❗

Anthony Joshua

Box: Usyk vs. Joshua 2 - dátum, informácie a tip na výsledok

Rok 2022 je rokom veľkých odvetných súbojov v boxe 🥊️ Čaká nás jeden z najväčších. Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua ✌ o štyri opasky...

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...