Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

OKTAGONUFCĎALŠIE ORGANIZÁCIE

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA) Foto: OKTAGON MMA

Oktagon MMA: kde a ako sledovať Oktagon naživo – livestream na TV Tipsport

Na Slovensku, ale aj v Českej republike sa stala synonymom bojového umenia stále populárnejšia organizácia Oktagon MMA, ktorá pravidelne organizuje elektrizujúce galavečery v Čechách, na Slovensku a po novom už aj v Nemecku.

Ak sa vám nepodarí zohnať vstupenky alebo jednoducho radšej sledujete MMA z pohodlia vášho domova, v tomto článku sa dozviete všetky informácie o tom, kde nájdete priame prenosy a livestreamy zo jednotlivých eventov Oktagonu. Ten má uzatvorené partnerstvo so stávkovou kanceláriou Tipsport. Kliknite sem, zaregistrujte sa v Tipsporte a sledujte Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Preto môžeme turnaje pravidelne sledovať práve na TV Tipsport. I keď v súčasnosti už iba zápasy Prelims. Na to, aby ste mohli livestreamy na Tipsporte sledovať, musíte byť registrovaným užívateľom. Nemusíte však nič platiť. Na to, aby vám prenosy z Oktagonu fungovali, stačí mesačne prestávkovať aspoň 1,20 EUR.

Po úspešnej registrácii získate okrem vstupného bonusu športové prenosy v TV Tipsport na 7 dní zadarmo. Takže bonus môžete jednoducho využiť na to, aby ste si predplatili priame prenosy z Oktagonu na niekoľko mesiacov dopredu.

Livestreamy zápasov cez Tipsport potom môžete sledovať na desktope, ale aj vo vašom mobile cez obľúbenú aplikáciu stávkovej kancelárie.

Oktagon.TV (PPV) a YouTube free prelims

Už v roku 2022 sa promotéri Oktagonu rozhodli, že budú zápasy hlavnej karty vysielať naživo už len prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) prístupu, ktorý si môžete zakúpiť na Oktagon.TV už od 10,99 EUR na jednotlivý turnaj alebo za 5,99 EUR mesačne ako predplatné. S ním získate prístup k všetkému bonusovému obsahu.

Napriek tomu Oktagon stále vysiela vybrané zápasy z konkrétnych turnajov aj celkom zadarmo ako tzv. Free Prelims prostredníctvom svojho oficiálneho YouTube kanála Oktagon MMA. Nájdete tam aj záznamy, rozhovory, tlačové konferencie a ďalší content.

Ako sledovať naživo galavečery UFC – livestream online, priame prenosy v TV a VOYO

Aj turnaje z najslávnejšej organizácie na svete môžete na Slovensku bez problémov sledovať naživo a to hneď niekoľkými spôsobmi. Podobne ako Oktagon aj UFC sa nachádza v ponuke živých prenosov stávkovej kancelárie Tipsport. Návod na sledovanie je rovnaký, registrácia, minimálne jeden tiket za mesiac a TV Tipsport na 30 dní máte zadarmo.

Samozrejme, zaplatiť si môžete aj oficiálne UFC Fight Pass prostredníctvom PPV, vyjde vás to však zbytočne draho a možností, ako sledovať najlepšiu MMA na svete máte viac.

Všetky turnaje z UFC, kde už môžeme sledovať aj slovenských bojovníkov Ľudovíta Kleina či Martina Budaya, vysiela pravidelne v priamych prenosoch televízia Premier Sport 1 a v ponuke ich má aj internetová platforma VOYO. Môžete ju mať už od 5,99 eur mesačne a UFC si tam pozriete nielen naživo, ale kedykoľvek aj zo záznamu.

Okrem Tipsportu vysielala UFC v ostatných rokoch naživo aj stávková kancelária Fortuna. Prístup k livestreamom na Fortuna TV má každý registrovaný zákazník, ktorý má na svojom hráčskom konte akýkoľvek kladný zostatok. Či však bude Fortuna vysielať UFC aj tento rok, je zatiaľ neisté.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

Real Fight Arena, Fight Night Challenge, Bellator, KSW – ako sledovať bojové športy na Slovensku naživo

Na Slovensku môžete sledovať naživo aj turnaje z ďalších domácich či zahraničných MMA organizácií. V posledných mesiacoch vznikli napr. nová Real Fight Arena, ktorá získava stále viac hviezd práve z Oktagonu a jej podujatia môžete sledovať naživo na TV Tipsport, na VOYO aj cez jej oficiálny PPV prístup.

Fight Night Challenge, organizácia zameriavajúca sa predovšetkým na boxerské súboje celebrít a známych osobností, má uzatvorené partnerstvo so stávkovou kanceláriou Fortuna, takže niekoľko jej turnajov sme už mohli sledovať aj tam, no momentálne ich predáva predovšetkým cez svoje vlastný PPV kanál.

Ďalšie špičkové svetové MMA organizácie ako Bellator či KSW prináša pravidelne naživo aj zo záznamu spomínaná streamovacia služba Voyo. KSW turnaje tento rok prináša naživo exkluzívne Tipsport. No a v ponuke Voyo nájdete okrem iného aj tie najlepšie zápasy svetového profesionálneho boxu.


1️⃣ Ako sledovať turnaje Oktagon v roku 2024?

Turnaje organizácie Oktagon môžete v roku 2024 sledovať cez online livestreamy. Tieto prenosy sú na internete hneď dva. Pozrite si návod na priame prenosy v článku.

2️⃣ Je možné sledovať zápasy Oktagon MMA na mobile?

Všetky zápasy galavečerov Oktagon môžete sledovať aj na mobilných telefónoch a tabletoch. Viac informácií o live streamoch nájdete v tomto článku.

3️⃣ Kde nájdem jednotlivé livestreamy zápasov organizácie Oktagon?

Prostredníctvom live streamov na internete môžete vidieť kompletne všetky zápasy na turnajoch Oktagon. Súčasťou prenosov sú aj súboje na Preliminary Card (predzápasy). Možnosti sledovania nájdete v tomto článku.

4️⃣ Sú záznamy zápasov Oktagon k dispozícii zadarmo?

Záznamy zápasov, ktoré sa odohrali na galavečeroch Oktagon, je možné sledovať úplne zadarmo. S oneskorením niekoľkých dní ich na streamovacie platformy nahráva priamo organizácia Oktagon.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge - informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨