Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of the Stars. O čo vlastne ide, kto je za tým a čo všetko sme na týchto galavečeroch videli a uvidíme?

Aktuálny turnaj:
CLASH OF THE STARS 7

INFORMÁCIEKALENDÁR
ÚČASTNÍCISTÁVKYLIVESTREAM

Clash of the Stars Foto: Facebook.com/clashofthestars

Bojová organzácia Clash of the Stars: informácie, história, zakladatelia, organizátori

Celý projekt vznikol spojením úspešného českého bojovníka a podnikateľa Tomáša Linh Le Sy s poľskými partnermi Wojciechom Kryzom, Michalom Mankiewiczom a Tyberiusom Labudekom. Ti dali v roku 2021 hlavy a peniaze dokopy, založili spoločnosť s ručením obmedzeným s názvom Clash of the Stars a príbeh sa začal. Rozhodli sa, že na českom trhu by sa dalo uspieť s MMA zápasmi, aké sme tu ešte nevideli. A zatiaľ sa im celkom darí.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte bojové športy s bonusom aj bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Premiérový galavečer Clash of the Stars s príznačným podtitulom 1st Fight sa uskutočnil 22. januára 2022 v Českom Těšíne a zúčastnil sa ho napr. aj známy český fighter Leo Brichta, dnes pod zmluvou organizácie RFA, ktorý bojoval v bizarnom zápase dvoch proti dvom. To bol však iba začiatok. Tých bizarností tento podnik priniesol oveľa viac.

Dalo by sa povedať, že ide o akýsi viac "uletený" ekvivalent slovenského projektu Fight Night Challenge, ktorý sa pre zmenu venuje boxerským zápasom celebrít, hiphoperov a iných osobností šoubiznisu. Na ňom však zvykne bojovať viac profesionálnych fighterov.

Kalendár, program a výsledky Clash of the Stars: turnaje, galavečery, podujatia

Oficiálne vieme už o troch organizovaných turnajoch Clash of the Stars, z toho jeden sa ešte len blíži. A ďalšie galavečery sú zrejme už na ceste v hlavách organizátorov a promotérov. V tejto tabuľke nájdete kompletný kalendár podujatí tohto českého projektu aj s odkazmi na výsledkové články.

CLASH OF THE STARS - KALENDÁR, PROGRAM, TURNAJE
27.01.2024 Clash of the Stars 7 Praha Výsledky »
28.10.2023 Clash of the Stars 6 Praha Výsledky »
10.06.2023 Clash of the Stars 5 Praha Výsledky »
11.03.2023 Clash of the Stars 4 Praha Výsledky »
29.10.2022 Clash of the Stars 3 Praha Výsledky »
25.06.2022 Clash of the Stars 2 Praha Výsledky »
22.01.2022 Clash of the Stars 1 Český Těšín Výsledky »

Účastníci a bojovníci Clash of the Stars: profi zápasníci, influenceri, tiktokeri, youtuberi, pornoherečky aj čudáci

Na pľaci Clash of the Stars sme už videli veľa zaujímavých osobností z českého online šoubiznisu. Prím hrajú, samozrejme, influenceri z rôznych sociálnych sietí či dokonca reality show. Bojoval Marek "Datel" Valášek, Vercetti CG, herečka pre dospelých Silvia Dellai či známa xHolakys, kontroverzný český kulturista, bojovník a influencer Filip Grznár, youtuber Aleš "Psychopat" Bejr a potom aj takí ako Patrik "Koleso" Pešava, Lukáš Kril, pre Čechov dobre známy Kluk s Kamením a mnoho ďalších.

Ak vás zaujímajú zostavy a obsadenie jednotlivých galavečerov Clash of the Stars, ktoré sa konali alebo budú konať, vyššie v sekcii Kalendár si kliknite na výsledky alebo informácie k jednotlivým turnajom.

Kde tipovať zápasy Clash of the Stars: stávky a kurzy prináša Fortuna

Možno by ste si povedali, že na takéto "nešportové" zápasy nebude možné si vsadiť, no opak je pravdou. Stávková kancelária Fortuna je jedným z hlavných partnerov tohto projektu a tak v jej kurzovej ponuke vždy nájdete kompletný rozpis všetkých zápasov aktuálneho turnaja Clash of the Stars.

Všetci noví zákazníci, ktorí sa vo Fortune zaregistrujú teraz na tomto odkaze, získajú skvelý balík vstupných bonusov na športové tipovanie aj do online kasína. A k tomu možnosť vybrať si z bohatej ponuky športových livestreamov celkom zadarmo.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Ako sledovať Clash of the Stars naživo: priamy prenos, livestream, PPV

Galavečery tohto špeciálneho projektu nevysiela žiadna česká televízia a napriek partnerstvu ich nenájdete ani v programe livestreamov Fortuna TV. V súčasnosti je jedinou možnosťou, ako si turnaje Clash of the Stars môžete vychutnať naživo je oficiálny PPV (pay-per-view) platený prenos na webe clashofthestars.tv.

Zostrihy, záznamy, highlighty aj ďalší content však nájdete aj na YouTube kanáli Clash of the Stars a veľa obsahu organizácia komunikuje aj prostredníctvom svojho Instagramu, Facebooku a TikToku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Organizacia Bellator MMA

Bellator MMA - naživo, turnaje, bojovníci, Végh, Chochlíková

Organizácia ⚡Bellator MMA⚡ je dlhodobo druhým najlepším podnikom v zmiešaných bojových umeniach na svete. Prečítajte si viac.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.