Ako sledovať Fight Night Challenge naživo online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Bojová organizácia Fight Night Challenge, ktorá stavia najmä na súbojoch celebrít, má na Slovensku stále viac fanúšikov a divákov. Aj preto je veľmi dôležité pripomenúť si, ako a kde môžete jej turnaje sledovať naživo.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 6
JOJ PLAY ☑️ – YOUTUBE ▶️

Fight Night Challenge Foto: Profimedia

Fight Night Challenge LIVE stream online

Keď na Slovensku začala organizovať svoje prvé galavečery nová organizácia Fight Night Challenge, ktorá sa sústredí predovšetkým na boxerské zápasy známych celebrít zo šoubiznisu a občas si pozve aj profi bojovníkov, začala svoje podujatia vysielať naživo online prostredníctvom vlastnej platformy. Dnes však využíva iné kanály.

sipka Kliknite sem a stavte si na Fight Night Challenge aj s bonusom sipka

Box sleduj priebeh zápasu tu

Aktuálny turnaj Fight Night Challenge 6: informácie, dátum, zápasy

Najbližší turnaj Fight Night Challenge 6 je na programe v sobotu 20. apríla 2024 o 18:00 h na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Čaká nás veľmi vyhrotený hlavný zápas s Frayerom Flexkingom a Strýcom Filipom. Fight card turnaja je však plná ďalších známych mien zo šoubiznisu.

sipka Pozrite si kompletné informácie a program Fight Night Challenge 6

Priamy prenos Fight Night Challenge na JOJ Play: PPV live stream online

V súčasnosti je oficiálnym vysielateľom turnajov organizácie Fight Night Challenge streamovacia služba JOJ Play. Jednorazový PPV (pay-per-view) prístup na sledovanie vybraného turnaja vás vyjde na 9,99 eur. Mesačné predplatné Premium aj s prístupom k živým prenosom z FNC a ďalších športových podujatí vrátane archívu a možnosti sledovania na viacerých zariadeniach v top kvalite stojí 14,99 eur.

FNC YouTube: Free Prelims, Face-Off, Tlačová konferencia, Highlighty

Zaujímavý obsah aj živé prenosy z Fight Night Challenge môžete sledovať tiež na oficiálnom YouTube kanáli organizácie. Nájdete tam prenosy z tlačových konferencií, face-off rozhovory, rôzny magazínový obsah, profilové videá jednotlivých osobností a bojovníkov, zostrihy zo zápasov, aftermovie z celých podujatí a pod.

Špeciálnou kategóriou sú Free Prelims zápasy. Ide o streamy z otváracích súbojov na turnaji, ktoré sú vysielané zadarmo prostredníctvom YouTube pre všetkých. Niekedy je to jeden zápas, inokedy aj dva.

Oktagon.TV už Fight Night Challenge v ponuke nemá

Je to trochu netradičné, ale vzájomná pomoc a spolupráca sa ctí. Fight Night Challenge sa tak spočiatku pravidelne vysielala prostredníctvom PPV platformy Oktagon.TV. Ak ste mali predplatné, nemuseli ste sa o nič starať, jednoducho ste si turnaj v konkrétnu sobotu zapli ako všetky ostatné.

Fortuna TV momentálne Fight Night Challenge nevysiela, kurzy má Tipsport

Organizácia Fight Night Challenge mala spočiatku silného partnera – stávkovú kanceláriu Fortuna. Vďaka nej sme niekoľkokrát mohli sledovať kompletne celý turnaj so všetkými zápasmi naživo úplne zadarmo. Neskôr sa však spolupráca Fortuny s FNC skončila.

Kurzovú ponuku na aktuálne turnaje Fight Night Challenge tak hľadajte už v stávkovej kancelárii Tipsport. Tá by mala vypisovať kurzy pred každým novým galavečerom na väčšinu alebo všetky zápasy. Každý nový zákazník teraz navyše za registráciu v Tipsporte dostane stávkový kredit v hodnote 30 eur a športové livestreamy na prvých 7 dní zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?