Ako sledovať Fight Night Challenge naživo online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

Bojová organizácia Fight Night Challenge, ktorá stavia najmä na súbojoch celebrít, má na Slovensku stále viac fanúšikov a divákov. Aj preto je veľmi dôležité pripomenúť si, ako a kde môžete jej turnaje sledovať naživo.

FIGHT NIGHT CHALLENGE NAŽIVO
FORTUNA TV ⭐ – OKTAGON.TV ✅ – YOUTUBE ▶️

Fight Night Challenge Foto: Profimedia

Fight Night Challenge LIVE stream online

Keď na Slovensku začala organizovať svoje prvé galavečery nová organizácia Fight Night Challenge, ktorá sa sústredí predovšetkým na boxerské zápasy známych celebrít zo šoubiznisu a občas si pozve aj profi bojovníkov, začala svoje podujatia vysielať naživo online prostredníctvom Fight-Live.TV.

sipka Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte Fight Night Challenge naživo sipka

Tá však mala pri prvých eventoch problémy a prenosy padali, čo spôsobilo zlosť fanúšikov a komplikácie s refundáciou PPV platieb. Organizácia sa teda od štvrtej edície svojej show dohodla s Oktagon MMA a priame prenosy odvtedy vysiela prostredníctvom ich spoľahlivej a overejnej platformy Oktagon.TV.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Fortuna TV: Návod, ako sa registrovať a sledovať Fight Night Challenge online zdarma

Organizácia Fight Night Challenge má silného partnera – stávkovú kanceláriu Fortuna. Vďaka nej sme už niekoľkokrát mohli sledovať kompletne celý turnaj so všetkými zápasmi naživo úplne zadarmo. A to cez livestream na Fortuna TV, kde môžete sledovať aj stovky ďalších športových prenosov z celého sveta.

Aby ste mali prístup k živému vysielaniu na Fortuna TV zadarmo, potrebujete byť, samozrejme, registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie. Účet si vytvoríte kliknutím na akýkoľvek červený odkaz v tomto článku či banner Fortuny.

Podmienkou je potom aspoň jeden ľubovoľný vsadený tiket v priebehu siedmich dní a na spustenie livestreamu musíte mať v danom momente na tipérskom konte aspoň minimálny finančný zostatok, stačí pár centov. To je všetko.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Oktagon.TV: Fight Night Challenge PPV na platforme Oktagon MMA – online vysielanie, livestream, návod, cena

Je to trochu netradičné, ale vzájomná pomoc a spolupráca sa ctí. Fight Night Challenge sa tak už pravidelne vysiela prostredníctvom PPV platformy Oktagon.TV. Ak máte predplatné, nemusíte sa o nič starať, jednoducho si turnaj v konkrétnu sobotu zapnete ako všetky ostatné.

Organizácia FNC o tom informuje všetkých fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí aj na svojom webe, kde ste si jednoducho po kliknutí na príslušný odkaz mohli zakúpiť prístup k prenosu priamo na webe Oktagon.TV. Postup je úplne rovnaký ako v prípade prenosov z Oktagon MMA. Cena v predpredaji začína na 9,99 EUR.

FNC YouTube: Free Prelims, Face-Off, Tlačová konferencia, Highlighty

Okrem streamov na Fortuna TV či Oktagon.TV môžete zaujímavý obsah aj živé prenos z Fight Night Challenge sledovať tiež na oficiálnom YouTube kanáli organizácie. Nájdete tam prenosy z tlačových konferencií, face-off rozhovory, rôzny magazínový obsah, profilové videá jednotlivých osobností a bojovníkov, zostrihy zo zápasov, aftermovie z celých podujatí a pod.

Špeciálnou kategóriou sú Free Prelims zápasy. Ide o streamy z otváracích súbojov na turnaji, ktoré sú vysielané zadarmo prostredníctvom YouTube pre všetkých. Niekedy je to jeden zápas, inokedy aj dva.

Aktuálny turnaj Fight Night Challenge 5: Momo vs. Hossa – informácie, dátum, zápasy

Najbližší turnaj Fight Night Challenge už s poradovým číslom 5 je na programe v sobotu 2. decembra 2023 o 18:00 hod na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Brtislave. Čaká nás veľmi lukratívny hlavný zápas so známym raperom Momom a bývalým profi hokejistom z NHL, KHL i reprezentácie Marcelom Hossom. Fight card turnaja je však plná ďalších známych mien zo šoubiznisu.

Nezabudni, že na FNC5 si môže každý nový registrovaný zákazník vo Fortune vsadiť až za 70 EUR bez rizika a k dispozícii bude aj livestream zadarmo na Fortuna TV❗

Tipujte a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?