Čo je Fight Night Challenge - informácie, kalendár, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na súboje šoubiznisových celebrít a iných zaujímavých či kontroverzných osobností. Na jej galavečeroch sa však vždy predstavia aj profesionálni fighteri tej najvyššej kvality.

INFORMÁCIE
PRAVIDLÁBOJOVNÍCIKALENDÁR
STÁVKYLIVESTREAM

Fight Night Challenge Foto: Fortuna

Základné informácie o organizácii Fight Night Challenge: zakladatelia, organizátori, vznik, história

Projekt Fight Night Challenge je dielom slovenskej eventovej organizácie Evency a Spartakus Fight Gym. Nadviazal na celosvetovo populárny trend boxerských súbojov celebrít a profi či bývalých šprotovcov. Premiérový galavečer sa uskutočnil 27. decembra 2021 v známej Zoner BOBYHALL v Brne. Organizácia však už má za sebou aj turnaj v Bratislave a pokračuje úspešne ďalej.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte bojové športy s bonusmi!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Pravidlá na podujatiach Fight Night Challenge: box alebo MMA?

Na podujatiach Fight Night Challenge sa konajú zápasy v boxe, ktoré majú vopred dohodnutý upravený počet kôl a minút. Napriek tomu, že sa ich často zúčastňujú profesionálni či bývalí MMA bojovníci, zápasy v tomto bojovom umení sa tu nekonajú. Všetci fighteri si navlečú rukavice, vstúpia do ringu a boxujú.

Či v budúcnosti uvidíme na Fight Night Challenge aj iné ako boxerské zápasy je v tomto momente otázne. Každopádne súboje podľa pravidiel zmiešaných bojových umení, postojárske bitky či tzv. "real fight" zápasy, podobne ako v RFA, nie sú vylúčené a pre divákov by boli určite atraktívne.

Bojovníci, celebrity a obsadenie galavečerov Fight Night Challenge

Turnaje Fight Night Challenge sa zatiaľ vždy mohli pýšiť účasťou hviezdneho a legendárneho Attilu Végha, ktorý sa zúčastnil prvého aj druhého galavečera. Z profi bojovníkov sa doteraz predstavili napr. Patrik Kincl, Gábor Boráros, Samuel Krištofič, Vlasto Čepo, Alexander Cverna a pod.

Stálicou medzi celebritami je slovensky raper Rytmus (Patrik Vrbovský), ktorý si boxerské súboje v posledných rokoch mimoriadne obľúbil. Ale videli sme aj súboj Separa s Majkom Spiritom, boxovali Moloch, Frayer Flexking alebo Čis T.

V ďalších vydaniach FNC sa určite môžeme tešiť na opakované vystúpenia niektorých osobností, ale tiež na debuty nových známych tvárí, ktoré si tento spôsob sebaprezentácie budú chcieť vyskúšať. Pre umelcov je to totiž veľmi lákavé.

Kalendár, program a výsledky turnajov Fight Night Challenge 2023

Fight Night Challenge má doposiaľ za sebou tri turnaje a ďalší sa blíži. Tie ďalšie sú však na ceste. Kompletný program a kalendár eventov tohto zaujímavého projektu nájdete v nasledujúcej tabuľke aj s linkami na výsledky.

FIGHT NIGHT CHALLENGE - KALENDÁR TURNAJOV
06.04.2024 Fight Night Challenge 6 Bratislava, SVK
02.12.2023 Fight Night Challenge 5 Bratislava, SVK Výsledky »
13.05.2023 Fight Night Challenge 4 Trnava, SVK Výsledky »
27.12.2022 Fight Night Challenge 3 Brno, CZE Výsledky »
03.06.2022 Fight Night Challenge 2 Bratislava, SVK Výsledky »
27.12.2021 Fight Night Challenge 1 Brno, CZE Výsledky »

Generálny partner Fight Night Challenge: stávková kancelária Fortuna, stávky a kurzová ponuka

Stávková kancelária Fortuna je hlavným partnerom projektu Fight Night Challenge od začiatku. To znamená, že najširšiu a najlepšiu kurzovú ponuku vrátane live stávok na všetky potvrdené zápasy každého galavečera nájdete práve tam.

Neznamená to však, že na Fortuna TV nájdete livestreamy zadarmo z podujatí FNC. Aspoň doteraz organizátori nič také neavizovali. Na to, aby ste si mohli pozrieť box na Fight Night Challenge naživo, zatiaľ existuje iba jedna možnosť. Ak sa však zaregistrujete vo Fortune, získate prístup k rôznym iným športovým prenosom zadarmo a k tomu aj parádne vstupné bonusy vrátane stávky bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Ako a kde môžete sledovať Fight Night Challenge naživo: priamy prenos, livestream, PPV

Všetky turnaje tejto organizácie môžete sledovať naživo v priamom prenose iba prostredníctvom PPV (pay-per-view) livestreamu na oficiálnej online platforme FightNightChallenge.eu. Samozrejmosťou je Full HD kvalita obrazu, skvelý zvuk, prenos si môžete pozastaviť, pretočiť dozadu a späť dopredu, no a do 48 hodín budú z každého podujatia dostupné aj záznamy alebo highlighty.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

GCF

GCF - znovuzrodená MMA organizácia, info, bojovníci, turnaje

Ďalší hráč na česko-slovenskej scéne zmiešaných bojových umení 🥊️ Organizácia GCF je späť a ohlásila odvážne plány ⏩ Prečítajte si viac❗