UFC 278: Usman vs. Edwards 2 - fight card, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší z veľkých MMA turnajov nás čaká v auguste v Salt Lake City. Galavečer UFC 278 bude o ďalšej titulovej obhajobe Kamaru Usmana, ale prinesie toho aj oveľa viac.

INFORMÁCIE
USMAN / EDWARDSYANAN / PUDILOVÁ
FIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

Kamaru Usman (UFC) Foto: ČTK/ZUMA/Hans Gutknecht

Hodnotenie UFC 278: 9,7/10

  • Dátum, čas a miesto: 20. augusta 2022, 23:00 hod, Salt Lake City, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Edwards knokautoval Usmana, víťazný návrat Pudilovej

UFC má nového šampióna welterovej váhy. Kamaru Usman bol po deviatich rokoch porazený a po troch rokoch stratil opasok. Leon Edwards totiž v ťažkom zápase dokázal to, čo sa doteraz nikomu nepodarilo - Nigérijčana knokautovať.

Do konca zápasu už ostávalo iba 60 sekúnd, Usman mal s prehľadom nabodované a práve zblokoval ďalší úder súpera... v tom momente však priletel parádny "head kick" Edwardsa a absolútna jednotka "pound-for-pound" išla k zemi. Usman sa už nepostavil, Leon Edwards oslavoval.

V dvoch "predskokanských" dueloch sa zrodili víťazstvá na body. Paulo Costa porazil Luka Rockholda po troch kolách celkom s prehľadom trikrát 30–27. Vyrovnanejšie to už bolo v inom zápase. Merab Dvalishvili dokázal vydrieť víťazstvo nad Josém Aldom 29–28, 29–28, 30–27.

Na hlavnej karte bojovala aj česká návrátilka Lucie Pudilová, ktorá mala proti sebe Číňanku Wu Yanan. Rodáčka z Příbramu vzala zápas pred koncom druhého kola do vlastných rúk a zasypala súperku sériou tvrdých úderov a lakťov, po ktorých už Wu nebola schopná pokračovať. Pudilová vyhrala technickým knokautom.

Na TKO zvíťazil aj Tyson Pedro, ktorý ukončil Harryho Hunsuckera už po 65 sekundách po nepríjemnom "body kicku" a následne spŕškou tvrdých pästí.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 278

UFC 278: Usman vs. Edwards 2 - informácie, preview, dátum a miesto

"Karavána" najlepšej svetovej MMA sa tentokrát presúva do Utahu. V miestnej metropole Salt Lake City sa totiž 20. augusta 2022 bude konať veľké podujatie. UFC 278 s Kamaru Usmanom a jeho titulovou bitkou proti Leonovi Edwardsovi púta pozornosť fanúšikov zmiešaných bojových umení na celej planéte. Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz, stavte si za 30 EUR bez rizika a sledujte UFC 278 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC 278
🥊️ Hlavný zápas: Kamaru Usman vs. Leon Edwards 2 (o titul)
🗓️ Dátum: 20. – 21. augusta 2022
🛰️ Miesto: Salt Lake City, Utah, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC 278: Kamaru Usman vs. Leon Edwards (odveta o titul) - analýza, kurzy a tip

Keď sa Usman a Edwards stretli prvýkrát v roku 2015, Nigérijčan ešte nebol slávnym neporaziteľným šampiónom UFC. Bol to jeho premiérový zápas v tejto organizácii po tom, čo vyhral turnaj The Ultimate Fighter 21. Na body vtedy zvíťazil Usman napriek tomu, že Brit už mal v elitnej organizácii za sebou niekoľko súbojov.

Práve tam sa začala úžasná cesta úspechu, po ktorej Kamaru Usman (35) kráča doteraz. V UFC má za sebou už 14 zápasov a 14 víťazstiev. Šampiónom welterovej váhy sa stal v marci 2019, keď na body porazil legendárneho Tyrona Woodleyho a odvtedy opasok už 5-krát obhájil – dvakrát proti Colbymu Covingtonovi, dvakrát proti Jorge Masvidalovi a raz aj pred Gilbertom Burnsom. Podarí sa to "Nigérijskej nočnej more" s úžasnou bilanciou 20–1 aj na šiesty krát?

Leon Edwards (30) bude rozhodne proti. A očakávať môžeme od neho naozaj silný odpor. Britský "Rocky" z Jamajky totiž od spomínaného prvého duelu s Usmanom v UFC ťahá 10-zápasovú šnúru bez prehry (celková bilancia: 19–3), dostal sa na druhé miesto v divízii a teraz má šancu na revanš. Rodák z Kingstonu je zo svojej podstaty o niečo komplexnejší bojovník ako Usman, ktorý dominuje najmä v postoji. No inak ide o fyzicky veľmi podobné typy.

TIP: Kamaru Usman zvíťazí (kurz 1,27sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Podľa nášho názoru to však Usman znova ustojí. Keďže dvakrát ustál Masvidal s Covingtonom, ktorím toho už za sebou majú viac než dosť, mal by opasok ubrániť aj pred Edwardsom. Resp., povieme to inak. Nigérijčan je pomerne výrazným papierovým favoritom. Jeho triumf očakávajú bookmakeri aj odborníci a bolo by naozaj veľkým všeobecným prekvapením, ak by to dopadlo inak. Edwards to môže vydržať do konca na body, ale veľké šance nemá.

UFC 278: Wu Yanan vs. Lucie Pudilová (návrat českej hviezdy)

Pozrime sa jedným okom aj na tento mimoriadne zaujímavý ženský súboj, ktorý si bližšie rozoberáme v samostatnom článku. Návrat Lucie Pudilovej z Oktagonu priamo do UFC je pre česko-slovenskú MMA scénu veľká vec. Nestáva sa často, že by bojovníci, ktorí už raz boli "vyhodení", dostali ďalšiu šancu. Českej bojovníčke sa to však podarilo a teraz musí dokázať, že to nebola chyba. Proti bude Číňanka Wu Yanan, ktorá má však taktiež veľmi dobrý dôvod zvíťaziť.

sipka Pozrite si našu analýzu a tip na výsledok zápasu Yanan vs. Pudilová

Lucie Pudilová Foto: OKTAGON MMA

UFC 278 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Fight card turnaja UFC 278 je už potvrdená a dobrou správou pre Luciu Pudilovú a jej fanúšikov je, že sa napokon dostala na hlavnú kartu. Pozrite si kompletný rozpis zápasov v nasledujúcej tabuľke. Po skončení turnaja tu nájdete aj výsledky.

UFC 278 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Welterweight
Kamaru Usman 5(4:04) Leon Edwards (KO)
Middleweight Paulo Costa (BODY) 3(5:00)
Luke Rockhold
Bantamweight
José Aldo 3(5:00) Merab Dvalishvili (BODY)
Women's Bantamweight Wu Yanan 2(4:04) Lucie Pudilová (TKO)
Light Heavyweight Tyson Pedro (TKO) 1(1:05)
Harry Hunsucker
Preliminary card
Heavyweight Marcin Tybura (BODY) 3(5:00) Alexander Romanov
Lightweight Leonardo Santos 3(5:00) Jared Gordon (BODY)
Featherweight Sean Woodson 3(5:00)
remíza
Luis Saldana
Welterweight
A.J. Fletcher 3(5:00) Ange Loosa (BODY)
Early preliminary card
Flyweight
Francisco Figueiredo 1(4:34) Amir Albazi (SUB)
Bantamweight
Aori Qileng (BODY)
3(5:00) Jay Perrin
Flyweight
Daniel Lacerda 1(3:39) Victor Altamirano (TKO)

UFC 278: Usman vs. Edwards LIVE - priamy prenos, PPV, livestream

Aj galavečer UFC 278 v Salt Lake City nájdete v priamom prenose na platenom kanáli Premier Sport 1. Pripomíname, že turnaj sa uskutoční cez víkend zo soboty 20. augusta na nedeľu 21. augusta 2022. Okrem televízie si ho pozrieť naživo (aj zo záznamu) tiež prostredníctvom streamovacej služby VOYO.

Ak vám nevyhouje ani jedna z vyššie spomenutých možností a nechce sa vám platiť PPV (pay-per-view) ani za oficiálny UFC Fight Pass, máme pre vás skvelé riešenie.

Zájdite si na web stávkovej kancelárie Fortuna, ktorá má svoju vlastnú online televíziu Fortuna TV, kde vysiela prostredníctvom online livestreamov najrôznejšie športové podujatia vrátane všetkých turnajov UFC. A to celkom zadarmo. Stačí si týždeň predtým vsadiť akýkoľvek tiket a nemať na svojom hráčskom konte úplnú nulu. Potom môžete slobodne bez akýchkoľvek poplatkov sledovať naživo UFC 278 alebo čokoľvek iné. Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz, využívajte tieto skvelé možnosti a vyzdvihnite si aj atraktívne bonusy pre nových hráčov.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy je na programe turnaj UFC 278?

Galavečer UFC 278 je naplánovaný na 20. – 21. augusta 2022. Keďže sa koná v americkom Salt Lake City, v našom časovom pásme bude opäť prebiehať počas noci zo soboty na nedeľu.

2️⃣ Kto bude bojovať v hlavnom zápase na UFC 278?

Hlavnou hviezdou turnaja bude nigérijský šampión welterovej váhy Kamaru Usman, ktoré čaká už šiesta titulová obhajoba. Tentoraz ho vyzve britský bojovník Leon Edwards, ktorého už pred niekoľkými rokmi porazil. Kompletnú fight card turnaja nájdete TU

3️⃣ Ako je možné sledovať galavečer UFC 278 naživo?

UFC 278 vám určite neujde. Aj na Slovensku môžete toto podujatie sledovať naživo niekoľkými spôsobmi v televízii alebo na internete. Prečítajte si návod, ako a kde pozerať tento turnaj aj celkom zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová - životopis a zápasy českej MMA bojovníčky

Preslávila sa ako prvá česká žena v slávnej organizácii UFC. Teraz píše v slávnej organizácii pokračovanie druhej časti svojho príbehu.

MMA súboje v klietke sa tešia veľkej obľube.

MMA (Mixed Martial Arts) – história, pravidlá a zaujímavosti

MMA je v našich končinách stále viac populárnejší bojový šport. V tomto článku vám prinášame prehľad všetkých základných informácií,...

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.