UFC Fight Night: Santos vs. Walker - informácie, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý októbrový víkend prinesie aj ďalší turnaj z edície UFC Fight Night. Hlavnými aktérmi tentokrát budú dvaja Brazílčania - štvorka a desiatka poloťažkej váhy Thiago Santos a Johnny Walker.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

UFC - súboj pri klietke. Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night 193: 8,6/10

  • Dátum: 2. októbra 2021
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Santos vs. Walker - informácie, preview, dátum a miesto

Aj keď turnaj UFC Fight Night 193 zatiaľ nemá určené konkrétne dejisko, určite sa bude konať v sobotu 2. októbra 2021 od 22:00 hod SELČ. O tomto čase by sa mal začať program "Prelims", ktorý sa po polnoci preklopí k zápasom hlavnej karty. Vrcholom podujatia bude brazílsky súboj Thiago Santos vs. Johnny Walker. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Thiago Santos vs. Johnny Walker - analýza, kurzy a tip

Hneď na začiatok treba povedať, že to bude brutálny boj dvoch takmer 100-kilových strikerov, ktorí rozdávajú knokauty rukami aj nohami. Tešiť sa tak môžeme na maximálne atraktívny zápas dvoch generácií.

Tú prvú, staršiu, reprezentuje už 37-ročný mazák Thiago Santos. Rodák z Rio de Janeiro sa profesionálnej MMA venuje 11 rokov, pričom v UFC nastupuje pravidelne od augusta 2013.

Vo februári 2019 knokautoval aj Jana Blachowicza. V júli toho istého roku bol dokonca veľmi blízko k titulu, keď v súboji s legendárnym Jonom Jonesom prehral iba tesne na body. Tento neúspech ho však tak trochu nalomil a odvtedy sa ešte nedokázal vrátiť späť na víťaznú vlnu - prehral s Gloverom Teixeirom aj s Aleksandarom Rakičom.

Santos prezývaný aj "Marreta", teda "kladivo", podľa veľkého tetovania na hrudi má doposiaľ na konte 30 profesionálnych zápasov s bilanciou 21 výhier (16 pred limitom) a 9 prehier. Až 15-krát vyhral KO alebo TKO. Má výšku 188 centimetrov a dosah 193 centimetrov. Vyniká v capoeire, muay thai i jiu-jitsu, ale súperov ničí najmä ako striker.

Z Ria pochádza aj 29-ročný Johnny Walker, pre ktorého to v UFC bude ešte len siedmy zápas. Bývalý šampión organizácie Ultimate Challenge MMA aj European Beatdown si zatiaľ iba razí cestu na vrchol v elitnej spoločnosti.

Aj on, podobne ako Santos, preferuje predovšetkým tvrdé päste a ako bonus dokáže prekvapiť aj nečakanými kopmi či lakťami z otočky. Jeho zápasy sú veľmi atraktívne.

Celková bilancia Walkera je 18 výhier (17 pred limitom) a 5 prehier. Až 15-krát súpera knokautoval. Sám dostal KO/TKO iba trikrát. Meria až 198 centimetrov a jeho dosah je dokonca 208 centimetrov, takže by to v klietke proti Santosovi mohol využiť ako svoju výhodu.

TIP: Johnny Walker zvíťazí (kurz 2,34sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Johnnyho Walkera.

Napriek tomu, že Santos je papierovým favoritom tohto UFC súboja, tipneme si víťazstvo mladšieho Johnnyho Walkera. Vo vyrovnanom postojárskom súboji by mal mať mierne navrch pri útokoch aj defenzíve vďaka svojej výške a dlhým rukám. Johnny je navyše na svoje rozmery aj pomerne pohyblivý, s čím môže mať Santos problémy. A skončiť sa to môže aj pomerne rýchlo. Pretože Walker sa iba zriedka zdrží v klietke dlhšie ako jedno kolo.

UFC Fight Night 193 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Program turnaja UFC Fight Night 193 sa zatiaľ stále skladá. Na karte zápasov máme zatiaľ potvrdených iba niekoľko súbojov. Okrem hlavnej brazílskej bitky môžeme čakať napr. aj duel strednej váhy Misha Cirkunov vs. Krzysztof Jotko alebo ďalší štart Antoniny Shevchenko, staršej sestry aktuálnej šampiónky ženskej mušej váhy Valentiny Shevchenko.

UFC FIGHT NIGHT: SANTOS vs. WALKER - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Main card
Light Heavyweight Thiago Santos (na body) vs. Johnny Walker
Middleweight Kevin Holland (NC) vs. Kyle Daukaus (NC)
Welterweight Alex Oliveira vs. Niko Price (na body)
Middleweight Misha Cirkunov vs. Krzysztof Jotko (na body)
Catchweight Alexander Hernandez (KO) vs. Mike Breeden
Preliminary card
Lightweight Joe Solecki vs. Jared Gordon (na body)
Women's Flyweight Antonina Shevchenko vs. Casey O'Neill (TKO)
Catchweight Karol Rosa (na body) vs. Bethe Correia
Lightweight Jamie Mullarkey (TKO)
vs. Devonte Smith
Bantamweight Douglas Silva de Andrade (KO) vs. Gaetano Pirrello
Women's Bantamweight Stephanie Egger (TKO) vs. Shanna Young
Bantamweight Alejandro Perez (submisia) vs. Johnny Eduardo

Ako sledovať UFC Fight Night: Santos vs. Walker - livestream, priamy prenos a PPV

Aj tentokrát nájdete livestream z UFC Fight Night v ponuke športových prenosov na TV Tipsport. Stačí mať vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a môžete sledovať všetky prenosy celý mesiac. Ak sa na webe Tipsportu zaregistrujete teraz, dostanete prístup k živým športovým prenosom na 7 dní zadarmo a k tomu bonus 20 eur.

Ak máte prístup k platenej športovej televíznej stanici Premier Sport 1, môžete sledovať toto podujatie pohodlne na veľkej obrazovke. Turnaj vysiela naživo i zo záznamu aj internetová platforma VOYO, ktorú môžete mať mesačne za 5,99 eur.

Poslednou alternatíviou je UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo oficiálnom na webe UFC.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Alexander Volkanovski

UFC 266: Volkanovski vs. Ortega - informácie, dátum a program

V sobotu 25. septembra sa uskutoční jeden z najväčších UFC galavečerov tohto roka ⭐ Podujatie UFC 266 ponúkne dva titulové zápasy aj...

UFC Fight Night - klietka

UFC Fight Night: Smith vs. Spann - dátum, program a preview

Na rade je ďalší turnaj UFC Fight Night, tentokrát s poradovým číslom 192 ⚡ Už 18. septembra nás čaká galavečer s hlavným zápasom v...

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...