UFC Fight Night: Smith vs. Spann - dátum, program a preview

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na rade je ďalší turnaj UFC Fight Night, tentokrát s poradovým číslom 192. Už 18. septembra nás čaká galavečer s hlavným zápasom v poloťažkej váhe Anthony Smith vs. Ryan Spann.

INFORMÁCIE - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - KURZY - LIVESTREAM

UFC Fight Night - klietka Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night 192: 8,8/10

  • Dátum a miesto: 18. septembra 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: UFC nájdete v kurzovej ponuke všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Smith vs. Spann - informácie, preview, dátum a miesto

Turnaj UFC Fight Night 192 sa bude konať v sobotu 18. septembra 2021 od 22:00 hod SELČ. Dejiskom je UFC Apex Center v Las Vegas. Galavečer odštartuje programom na Preliminary card. Hlavná časť potom príde na rad zhruba hodinu po polnoci, teda už v nedeľu 19. septembra ráno. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte UFC naživo celkom zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom zápase tohto podujatia sa stretnú dvaja Američania z divízie poloťažkej váhy Anthony Smith a Ryan Spann. Okrem toho nás čaká ďalších jedenásť atraktívnych duelov.

UFC Fight Night 192 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Turnajová fight card sa delila tradične na dve časti a dohromady sme mohli vidieť 13 zápasov. V tom hlavnom Anthony Smith napokon prekvapujúco zdolal Ryana Spanna práve submisii, čo bol najmenej očakávaný spôsob ukončenia. Už v prvom kole chytil "rear-naked choke" a bolo vybavené.

Ďalšie zápasy na hlavnej karte sa skončili nasledovne. Ion Cutelaba porazil Devina Clarka na body. Ariane Lipski tatiež zdolal Mandy Böhm na body. Arman Tsarukyan zbil Christosa Giagos na TKO. Rovnako technickým knokautom porazil Nate Maness svojho súpera Tonyho Gravelyho. No a Joaquin Buckley dal Antoniovi Arroyovi čistý knokaut.

Ďalšie výsledky a spôsob ukončenia zápasov nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC FIGHT NIGHT: SMITH vs. SPANN - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Main card
Light Heavyweight Anthony Smith (submisia) vs. Ryan Spann
Light Heavyweight Ion Cutelaba (na body) vs. Devin Clark
Women's Flyweight Ariane Lipski (na body) vs. Mandy Böhm
Lightweight Arman Tsarukyan (TKO) vs. Christos Giagos
Middleweight Joaquin Buckley (KO) vs. Antonio Arroyo
Bantamweight Nate Maness (TKO)
vs. Tony Gravely
Preliminary card
Light Heavyweight Mike Rodriguez vs. Tafon Nchukwi (na body)
Women's Bantamweight Pannie Kianzad vs. Raquel Pennington (na body)
Lightweight Zhu Rong (TKO) vs. Brandon Jenkins
Bantamweight Montel Jackson (na body) vs. JP Buys
Women's Flyweight
Erin Blanchfield (na body) vs. Sarah Alpar
Welterweight Impa Kasanganay vs. Carlston Harris (TKO)
Bantamweight Gustavo Lopez (na body) vs. Heili Alateng
Women's Flyweight Emily Whitmire vs. Hannah Goldy (submisia)

UFC Fight Night: Anthony Smith vs. Ryan Spann - analýza, kurzy a tip

Čo nás čaká v hlavnom zápase v tohto galavečera v UFC? Podľa všetkého vyrovnaná bitka na zemi. Obaja borci sú totiž výborní v brazílskom jiu-jitsu a technikách grapplingu. Jeden z nich však mierne navrch.

Anthony Jay Smith s prezývkou "Lionheart" je o niečo starší a skúsenejší. V UFC má za sebou už 12 zápasov a jeho bilancia v profi kariére, ktorá trvá už od roku 2008, je 35 výhier - 16 prehier. Smith vyhral 13 zápasov v submisii, ale až 19-krát uspel vďaka knokautu. Je totiž aj veľmi dobrým kickboxerom.

Rodák z Texasu dokonca v roku 2019 v poloťažkej váhe bojoval o titul proti legendárnemu Jonovi Jonesovi a vydržal s ním v klietke plných 5 kôl. Prehral však na body. Teraz má za sebou dve víťazstvá v rade. V apríli zdolal Jimmyho Cruteho technickým knokautom po prvom kole a v novembri minulého roku dokonca už v polovici prvého kola uškrtil Devina Clarka, za čo získal bonus "Výkon večera".

Proti nemu bude stáť Ryan Jamari Spann alias "Superman" z Memphisu. Chlapík s vytetovaným supermanovským znakom na hrudi síce nie je nezraniteľný, ale poraziť ho býva ťažké. Veď za posledné štyri roky sa to podarilo iba jednému mužovi - Johnnymu Walkerovi - teda Brazílčanovi menom Johnny da Silva Barra Souza, ktorý rád nosí meno známeho alkoholického nápoja. Bolo to v septembri 2020 a Superman dostal knokaut už v polovici prvého kola.

Predtým však Spann vyhral 8 zápasov v rade. Vďaka tejto skvelej forme sa vlastnej dostal aj do UFC, kde debutoval v roku 2018 a doposiaľ prehral iba raz. Jeho celková profesionálna bilancia v MMA je 19 výhier - 6 prehier. Až 11-krát uspel v submisii, je naozaj skvelý na zemi a v posledných rokoch sa snaží zlepšovať aj v postoji.

TIP: Ryan Spann zvíťazí (kurz 2,30)  sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Ryana Spanna.

Aj keď papierovým favoritom je podľa aktuálnych kurzov skúsenejší a v postoji dokázateľne nebezpečnejší Anthony Smith, v prognóze na víťaza sa prikláňame na stranu Ryana Spanna. Ten je od svojho súpera asi o tri centimetre vyšší, ale výhodou mu bude v prvom rade jeho dosah až 207 centimetrov. Ak zvládne obranu, má na to, aby Smitha vo vyrovnanom zápase prekvapil a zvíťazil.

Ako sledovať UFC Fight Night: Smith vs. Spann - livestream, priamy prenos a PPV

UFC Fight Night bude môcť opäť sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Ak sa teraz na webe Tipsportu zaregistrujete, získate prístup k živým športovým prenosom na 7 dní zadarmo a k tomu 20 eur na prvé stávky. Inak vám stačí mať vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a môžete sledovať všetky prenosy celý mesiac.

Galavečery UFC Fight Night sú už pravidelne aj súčasťou programu priamy prenosov televízie Premier Sport 1. V noci zo soboty na nedeľu si teda vychutnáte špičkovú  MMA aj na televíznej obrazovke. Turnaj vysiela naživo i zo záznamu aj internetová platforma VOYO, ktorú môžete mať mesačne za 5,99 eur.

Ak by vám tieto možnosti nestačili, ešte stále je tu UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo oficiálnom na webe UFC.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Alexander Volkanovski

UFC 266: Volkanovski vs. Ortega - informácie, dátum a program

V sobotu 25. septembra sa uskutoční jeden z najväčších UFC galavečerov tohto roka ⭐ Podujatie UFC 266 ponúkne dva titulové zápasy aj...

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...