UFC 266: Volkanovski vs. Ortega - informácie, dátum a program

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu 25. septembra sa uskutoční jeden z najväčších UFC galavečerov tohto roka. Podujatie UFC 266 ponúkne dva titulové zápasy aj atraktívnu odvetnú bitku.

INFORMÁCIE - FIGHT CARD - KURZY a TIP - LIVESTREAM

Alexander Volkanovski Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC 266: 9,5/10

  • Dátum a miesto: 25. septembra 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: Kurzy na UFC majú vypísané všetky slovenského stávkové kancelárie

UFC 266: Volkanovski vs. Ortega - informácie, preview

Podujatie UFC 266 nesie označenie podľa svojho hlavného zápasu Alexander Volkanovski vs. Brian Ortega. Avšak v noci zo soboty 25. septembra na nedeľu 26. septembra 2021 sa v T-Mobile Arene v Las Vegas bude konať viac veľkých bitiek. Okrem súboja o titul v mužskej perovej hmotnostnej kategórii, bude opasok v ženskej mušej váhe obhajovať Valentina Shevchenko proti Lauren Murphy. Kliknite sem, tipujte výsledky UFC 266 a sledujte galavečer naživo celkom zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 266 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Hlavný zápas večera dopadol podľa očakávaní, i keď to bola dlhá bitka. Alexander Volkanovski napokon zdolal Briana Ortegu na body a obhájil titul šampióna perovej váhy.

Ani druhý titulový zápas nepriniesol novú šampiónku. Valentina Shevchenko zmlátila Lauren Murphy minútu pred koncom štvrtého kola a vyhrala TKO.

Robbie Lawler zdolal Nicka Diaza technickým knokautom, zápas sa skončil po sérii úderov na začiatku tretieho kola. V súboji ťažkých váh si Curtis Blaydes poradil s Jairzinho Rozenstruikom na body. A Jessica Andrade zbila Cynthiu Calvillo na TKO už pár sekúnd pred koncom prvého kola.

Ďalšie výsledky, víťazov a spôsob ukončenia zápasov nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC 266: VOLKANOVSKI vs. ORTEGA - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Featherweight Alexander Volkanovski (na body) vs. Brian Ortega
Women’s Flyweight Valentina Shevchenko (TKO) vs. Lauren Murphy
Welterweight Nick Diaz vs. Robbie Lawler (TKO)
Heavyweight Curtis Blaydes (na body) vs. Jairzinho Rozenstruik
Women’s Flyweight Jessica Andrade (TKO) vs. Cynthia Calvillo
Preliminary card
Bantamweight Marlon Moraes
vs. Merab Dvalishvili (TKO)
Lightweight Dan Hooker (na body)
vs. Nasrat Haqparast
Heavyweight Shamil Abdurakhimov vs. Chris Daukaus (TKO)
Women's Flyweight Taila Santos (na body) vs. Roxanne Modafferi
Early preliminary card
Lightweight Jalin Turner (submisia) vs. Uroš Medič
Middleweight Cody Brundage vs. Nick Maximov (na body)
Welterweight Matthew Semelsberger (KO) vs. Martin Sano Jr.
Featherweight Jonathan Pearce (submisia) vs. Omar Morales

UFC 266: Alexander Volkanovski vs. Brian Ortega - analýza, kurzy a tip

Papierovým favoritom hlavného zápasu je Austrálčan Alexander Volkanovski. Tridsaťdvaročný wrestler, kickboxer a tiež majiteľ hnedého opasku v brazílskom jiu-jitsu je šampiónom perovej váhy UFC od 14. decembra 2019, kedy zdolal Maxa Hollowaya. V júli 2020 potom v odvetnom zápase s Hollowayom opasok ubránil. Volkanovski vyhral už 19 zápasov v rade, má impozantnú bilanciu 22 výhier - 1 prehra a na druhú obhajobu je po prekovaní COVID-19 už stopercentne pripravený.

Brian Ortega už v minulosti o titul v perovej váhe taktiež bojoval. V decembri 2018 však on Maxovi Hollowayovi podľahol po technickom knokaute. Práve to je jediná škvrna na jeho famóznej profesionálnej dráhe, kde inak nájdeme iba samé víťazstvá. Rodák z Los Angeles má na konte 17 výhier a 1 prehru. Je to veľmi všestranný bojovník, ktorý vyniká v grapplingu, ale dokáže sa slušne pobiť aj v postoji.

TIP: Alexander Volkanovski zvíťazí (kurz 1,58) sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Alexandra Volkanovskiho.

Obhajcu titulu favorizujeme najmä preto, že je komplexnejším typom zápasníka ako jeho súper. Bitku o tento opasok dokázal už dvakrát vyhrať proti tvrdému Hollowayovi a musel by urobiť výraznú chybu, aby tentokrát neuspel. I keď je Volkanovski od Ortegu o sedem centimetrov nižší, má dlhší dosah, čo mu v konečnom dôsledku môže priniesť dvojnásobnú výhodu.

Ako sledovať UFC 266: Volkanovski vs. Ortega - livestream, priamy prenos a PPV

Turnaj UFC 266 budete môcť sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na webe stávkovej kancelárie Tipsport. Ak sa zaregistrujete teraz, získate okamžitý prístup k celej ponuke športových prenosov na TV Tipsport na 7 dní bezpodmienečne a k tomu 20 eur na prvé stávky. Pre existujúci zákazníkov je jedinou podmienkou na spristupenie živého vysielania na celý mesiac vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur.

Priamy prenos z tohto veľkého galavečera UFC môžete sledovať aj v televízii, konkrétne na kanáli Premier Sport 1. Naživo alebo kedykoľvek neskôr zo záznamu podujatie nájdete aj v ponuke internetovej platformy VOYO, ktorú môžete mať za 5,99 eur mesačne.

Oficiálny UFC Fight Pass, ktorý je možné zakúpiť si prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na webe slávnej organizácie, je poslednou alternatívou. Vzhľadom na vyššie spomínané možnosti by vás však vyšiel zbytočne draho.

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční galavečer UFC 266?

Mimoriadne kvalitne obsadený galavečer UFC 266 sa bude konať v sobotu 25. septembra 2021 vo veľkej T-Mobile Arene v Las Vegas, v Nevade.

2️⃣ Aké sú najatraktívnejšie zápasy turnaja UFC 266?

Na turnaji sa uskutočnia hneď dva titulové zápasy. Vrcholom večera bude súboj o opasok v perovej váhe medzi obhajcom Alexandrom Volkanovskim a vyzývateľom Brianom Ortegom. V hlavnom predzápase bude titul šampiónky ženskej mušej váhy po šiestykrát obhajovať Valentina Shevchenko, tentoraz proti veteránke Lauren Murphy. No a pozornosť púta aj odvetná bitka dvoch legendárnych mien Nick Diaz vs. Robbie Lawler.

3️⃣ Kto je favoritom hlavného zápasu?

Papierovým favoritom súboja Alexander Volkanovski vs. Brian Ortega je prvý menovaný Austrálčan. Favorizujú ho bookmakeri aj odborníci. Našu analýzu, kurzy aj tip na výsledok nájdete v tomto článku.

4️⃣ Kde sa dá UFC 266 sledovať naživo?

Podujatie UFC môžeme u nás sledovať naživo rôznym spôsobmi. K dispozícii sú livestreamy na webe stávkových kancelárií aj priame prenosy v televízii. Návod, ako sledovať UFC 266 naživo nájdete TU!

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...