Oktagon 29: Kozma vs. Veličković - informácie, livestream a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší galavečer prestížnej česko-slovenskej MMA organizície Oktagon 29 sa uskutoční 4. decembra. Turnaj sa napokon presunul z Ostravy do Brna a zmenil sa aj hlavný zápas.

INFORMÁCIE - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - KURZY - LIVESTREAM

David Kozma s Ondřejom Novotným a Pavlom Nerudom - Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 29: 9,7/10

  • Dátum a miesto: 4. decembra 2021 od 18:00 hod, Brno, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Oktagon 29 - informácie, dátum a miesto

Organizátori oznámili niekoľko dní pred turnajom Oktagon 29 dve zásadné zmeny. Tou prvou bol presun podujatia z Ostravy do Brna kvôli pandemickej situácii. Druhá rana prišla po tom, čo Ivan Buchinger oznámil, že nebude štartovať v historickom "trojtitulovom" zápase proti Davidovi Kozmovi, pretože si na tréningu nepríjemne zranil nohu.

Galavečer v sobotu 4. decembra 2021 sa teda uskutoční už v tradičnej brnenskej Zoner BOBBYHALL a v hlavnom zápase bude David Kozma obhajovať titul proti srbskej hviezda Bojanovi Veličkovićovi. Stále dosť dobré! Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus až 50 eur a sledujte Oktagon 29 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 29: Ostrava - fight card, program, zápasy a výsledky

Predzápasom hlavného titulového súboja bol napokon duel Karola Ryšavého s Losene Keitom, v ktorom slovenský borec dostal od Guineičana knokaut už po necelých troch minútach. Za ten čas bol na zemi až štyrikrát.

Bitka o titul vo welterovej váhe už trvala o niečo dlhšie. Obhajca David Kozma bol na svojho srbského súpera pripravený dobre. Bojan Veličković sa nedostal k svojmu typickému štýlu. Čech bol silnejší, rýchlejší aj dôraznejší. V 3. kole síce "Ružový Panter" po jednom vydarenom high kicku skončil na zemi, no otriasol sa a v 4. kole po obrovskom tlaku vyhral na TKO. Obhájil štvrtýkrát.

V ďalších zápasoch hlavnej karty Christian Eckerlin porazil Ioannis Palaiologa po "rear naked choke" už v polovici 1. kola. Matěj Kuzník udolal Krisztiána Simona na body. Daniel Dittrich v súboji ťažkých váh dobil Thomasa Narmoa na TKO. A podobné dostal od Al Matavaa aj Pavel Salčák.

Na "Prelims" Jan Široký zdolal Marek Bartla na body. Marcin Naruszczka si rovnako poradil s Jakubom Bělem. A taktiež na body v sa skončil zápas Arthura Karavaeva s Omarom Santanom, v prospech prvého menovaného. Arda Adas dostal Jana Malacha na "armbar".

V súboji mladíkov "Free Prelims" sa zohrala veľmi slušná bitka, v ktorej Slovák Roman Paulus knokautoval českého súpera Petra Gabala 10 sekúnd pred koncom.

OKTAGON 29 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Hlavná karta
Welterweight (o titul) David Kozma (TKO) vs. Bojan Veličković
Lightweight Karol Ryšavý vs. Losene Keita (KO)
Catchweight (80 kg) Christian Eckerlin (submisia) vs. Ioannis Palaiolog
Lightweight Matěj Kuzník (na body)
vs. Krisztián Simon
Heavyweight Daniel Dittrich (TKO) vs. Thomas Narmo
Middleweight Al Matavao (TKO) vs. Pavel Salčák
Prelims
Catchweight (73 kg) Marek Bartl vs. Jan Široký (na body)
Middleweight Marcin Naruszczka (na body) vs. Jakub Běle
Lightweight Jan Malach vs. Arda Adas (submisia)
Welterweight
Arthur Karavaev (na body) vs. Omar Santana
Free Prelims
Featherweight Roman Paulus (TKO) vs. Peter Gabal

Oktagon 29: David Kozma vs. Bojan Veličkovič - analýza, kurzy a tip

Rodák z českej Karvinej David Kozma je šampiónom welterovej váhy v Oktagon MMA od 17. októbra 2018, kedy na turnaji Oktagon 10 vyhral nad Gáborom Borárosom vďaka zraneniu kolena. Súper išiel po jednom z kontaktov k zemi s veľkým bolestivým výkrikom a bolo po zápase.

"Ružový Panter" potom musel všetkým dokázať, že si titul zaslúži. A zvládol to. Obstál v troch obhajobách proti silným menám ako Samuel Krištofič, Máté Kertész aj Apollo Silva. Medzitým dokonca naskočil aj do dvoch zápasov v ruskej organizácii RCC.

Kozma je všestranným typom bojovníka, ktorý na pľaci veľmi veľa vydrží. Vie víťaziť tvrdými ranami, aktivitou na zemi aj skvelou taktikou. V klietke je vždy veľmi aktívny a jeho zápasy sú mimoriadne atraktívne. Celková bilancia Kozmu je 28 výhier (20 pred limitom) a 11 prehier.

Bojan Veličković je jeden z najlepších zápasníkov, ktorí v súčasnosti pôsobia v organizácii Oktagon MMA. Okrem toho, že bol šampiónom organizácií Ring of Fire i RFA, má za sebou aj 6 zápasov v slávnej UFC, kde pôsobil v rokoch 2016 až 2017.

V Oktagone zatiaľ nastúpil iba v dvoch zápasoch, pričom v oboch prípadoch vyhral TKO už v 1. kole. Najprv 19. júna 2021 porazil Emmanuela Dawu a naposledy 11. septembra 2021 v Bratislave knokautoval Carla Pratera už po necelých troch minútach. Týmto Bojan predĺžil svoju aktuálnu víťaznú šnúru už na štyri zápasy.

Veličkovićova celková bilancia v profi MMA je 20 výhier (16 pred limitom), 10 prehier a 2 remízy. Dôležité je poznamenať, že Srb prakticky neprehráva pred vypršaním časového limitu, stalo sa mu to iba jediný krát v kariére. Takže akýkoľvek súper to s ním bude mať ťažké v postoji i na zemi.

TIP: Zápas sa skončí na body (kurz 1,75sipka Tipujte a sledujte naživo v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Veličkovića.

Bude to súboj dvoch veľmi vyrovnaných a typovo podobných bojovníkov. Kozma aj Veličković sú komplexnými borcami, ktorí dokážu víťaziť prakticky akýmkoľvek spôsobom. Čech bol pôvodne proti Ivanovi Buchingerovi papierovým favoritom. Po zmene súpera je však naopak favoritom Srb.

Tento zápas môže byť poriadne divoký. Bude sa bojovať akýmkoľvek spôsobom a bude tiecť krv. Bookmakeri sa mierne prikláňajú na stranu Bojana a na základe jeho skúseností zo špičkových zahraničných organizácii sa s tým stotožňujeme aj my. Bude to však veľmi vyrovnané.

Ako sledovať naživo Oktagon 29 - livestream, priamy prenos a PPV

Galavečer Oktagon 29 uvidíte naživo aj prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Stačí mať vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a prístup k všetkým športovým prenosom na webe Tipsportu máte na mesiac zadarmo.

Ak sa zaregistrujete teraz, okrem prístupu k živým prenosom na sedem dní získate navyše iba v novembri vstupný bonus až 50 eur na prvé stávky.

Na platforme Oktagon.TV si prostredníctvom PPV (pay-per-view) v predpredaji môžete zakúpiť na 4. decembra kvalitný full HD prenos iba za 9,99 eur. Pozor, v deň turnaja zaň už zaplatíte 12,99 eur.

Priamy prenos v televízii nebude. Organizácia Oktagon MMA však opäť vybrala jeden Free Fight, teda zápas zadarmo, ktorý bude vysielať naživo prostredníctvom svojho oficiálneho YouTube kanálu alebo na sociálnej sieti. Tentokrát to bude súboj Roman Paulus vs. Peter Gabal.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční turnaj Oktagon 29?

Turnaj Oktagon 29 sa mal pôvodne konať 4. decembra 2021 v Ostrave. Napokon sa však presunul do Brna, no uskutoční sa v pôvodnom termíne.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase galavečera Oktagon 29?

Zmena nastala aj v hlavnom zápase. V ňom sa mali pôvodne stretnúť dvaja šampióni. David Kozma mal obhajovať titul vo welterovej váhe proti Ivanovi Buchingerovi. Toho kvôli zraneniu napokon nahradil Bojan Veličković. Kompletný prehľad zápasov na fight card nájdete TU.

3️⃣ Kde sa dá sledovať naživo Oktagon 29?

Oktagon 29 môžete sledovať naživo tradičnými spôsobmi ako všetky ostatné turnaje tejto organizácie doteraz. Možností máte viac. Návod nájdete vyššie v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ivan Buchinger

Ivan Buchinger – kráľ submisie, profil a kariéra MMA bojovníka

Ivan Buchinger je slovenská MMA legenda❗⭐ Jeden z najlepších bojovníkov na domácej scéne. Prečítajte si jeho príbeh.

David Kozma (Oktagon MMA)

David Kozma – Ružový Panter v klietke MMA

Bývalý šampión welterovej váhy organizácie Oktagon MMA má na domácej scéne mimoriadne skvelú bilanciu✨

Bojan Veličković

Bojan Veličkovič – kariéra od UFC až po Oktagon

Srb Bojan Veličkovič má v profesionálnej MMA kariére za sebou už viac ako 30 zápasov ✨ Vie, ako chutí titul šampióna a vyskúšal si aj...