Box: Fury vs. Whyte - informácie, dátum a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Týždeň po Veľkej noci bude legendárny Gypsy King opäť obhajovať svoje tituly v ťažkej váhe. V sobotu 23. apríla sa Tyson Fury postaví v ringu proti Dillianovi Whyteovi.

INFORMÁCIEANALÝZA a KURZY
FIGHT CARD a VÝSLEDKY
LIVESTREAM

Tyson Fury Foto: ČTK/AP/Isaac Brekken

Hodnotenie eventu Fury vs. Whyte: 9,1/10

  • Dátum a miesto: 23. apríla 2022, Londýn, Veľká Británia
  • Ponuka stávok: box môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Tyson Fury zostáva naďalej neporazený

Veľkolepá boxerská show na Wembley mala napokon očakávané rozuzlenie. Na skvelý štýl a presné údery Tysona Furyho nenašiel recept ani Dillian Whyte. Svojou nedisciplinovanosťou, nerozvážnosťou a prchkosťou už od prvých kôl postupne strácal kontrolu nad sebou i priebehom zápasu.

Tesne pred koncom šiesteho kola Fury nečakane trafil parádny zdvihák na bradu, Whyte išiel k zemi, odkiaľ sa zrejme až príliš rýchlo postavil, zatackal sa a rozhodca zápas ukončil technickým knokautom v prospech "Gypsy Kinga". Ten si tak pripísal už 32. víťazstvo v kariére, 23. knokaut, obhájil titul WBC v ťažkej váhe a naďalej zostáva neporazený.

Víťazstvo si v Londýne postrážil aj jeho nevlastný brat Tommy Fury, ktorý zdolal Poliaka Daniela Bocianskiho na body po 6 kolách.

V druhom titulovom zápase sobotného večera si opasky IBF, CBC aj BBBofC vo welterovej váhe obhájil Ekow Essuman, ktorý zdolal Darrena Tetley taktiež na body po dlhých 12 kolách.

Technickým knokautom v druhom kole uspel aj v Kežmarku narodený britský boxer Karol Itauma, ktorý nemal s poľským borcom Michalom Ciachom žiadne problémy.

sipka Pozrite si kompletné výsledky boxerského večera Fury vs. Whyte na Wembley

Box: Tyson Fury vs. Dillian Whyte - informácie, preview, dátum a miesto

Tyson Fury a Dillian Whyte sa stretnú prvýkrát. Držiteľ titulov WBC a The Ring v ťažkej váhe, ktorý doteraz v profesionálnom ringu ešte nikdy nepoznal chuť porážky, bude môcť svoju nadvládu upevniť už tento víkend. V sobotu 23. apríla 2022 v londýnskej Wembley to bude ďalší veľký sviatok boxu. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na víťaza celkom bez rizika až za 30 EUR!

Box sleduj priebeh zápasu tu

TYSON FURY PREVIEW DILLIAN WHYTE
Thy Gypsy King prezývka The Body Snatcher
Manchester, Anglicko bydlisko Londýn, Anglicko
31–0–1 (22 KO) bilancia 28–2 (19 KO)
206 cm výška 193 cm
216 cm dosah 198 cm
WBC a The Ring tituly interim WBC

Tyson Fury vs. Dillian Whyte - analýza, kurzy a tip

Rodák z Manchestru Tyson Fury (33) je unikátnym zjavom na scéne vrcholového profesionálneho boxu. Svojou postavou, zjavom a vlastne ani životosprávou nepripomína elitného športovca. Napriek tomu "The Gypsy King" za 14 rokov v ringu nenašiel premožiteľa.

Boxer s ortodoxným postojom dokáže výborne využívať svoju váhu, ktorá často presahuje 125 kilogramov, výšku 206 centimetrov a najmä 2016-centimetrový rozsah paží, čo je zrejme hlavnou prekážkou pre každého súpera. Dámy a páni, tento pán má bilanciu 31 výhier (22 knokautov) a 1 remíza.

Fury prvýkrát šokoval svet, keď v roku 2015 porazil Vladimira Klička, no nikto mu neveril ani proti Deontayovi Wilderovi. Ich prvý stret sa skončil remízou, v tom druhom Fury Wildera zmlátil na TKO už v 7. kole a naposledy (9. októbra 2021) ho po parádnej bitke "vypol" v 11. kole.

Dillian Whyte (34) sa narodil na Jamajke, je však britským občanom a žije v Londýne. Je to bývalý kickboxer s bilanciou 20–1, kedysi dávno si vyskúšal aj MMA, no od roku 2011 kráča po dráhe profesionálneho boxera, čo mu prinieslo veľké peniaze aj výborné výsledky. Jeho bilancia je 28 výhier (19 knokautov) – 2 prehry. Podľahol iba Anthonymu Joshuovi a Alexandrovi Povetkinovi. Tomu drugému sa však už stihol revanšovať.

"The Body Snatcher" má len o niečo lepšiu postavu ako Fury. Nie je to vysekaný atlét, má však obrovskú silu. Od Furyho však bude o zhruba 13 cm nižší a nemá ani jeho dosah. Čaká ho teda ťažká úloha. Bude sa snažiť o niečo, čo sa doteraz nikomu nepodarilo. Obávanému Wilderovi dokonca ani na tretí pokus. Podarí Whyteovi poraziť Furyho?

TIP: Tyson Fury opäť zvíťazí (kurz 1,20sipka Stavte si vo Fortune

Tipnite si výsledok zápasu Tyson Fury vs. Dillian Whyte vo Fortune!

Váhová aj výšková prevaha Tysona Furyho bude opäť jeho hlavnou výhodou. Ak k tomu pridáme jeho umný spôsob boja, ktorý nedokázal obísť ani Deontay Wilder s kladivom v pästiach, kto môže tohto zvláštneho chlapíka zastaviť? Je málo pravdepodobné, že to bude Dillian Whyte. Otázkou je len to, aký dlhý zápas to bude. Budú sa obaja borci trápiť celých 12 kôl, alebo Londýnčan padne skôr?

Box: Fury vs. Whyte - fight card, program, zápasy a výsledky

Galavečer Fury vs. Whyte prinesie okrem toho hlavného súboja aj niekoľko ďalších boxerských chuťoviek. "Predskokanov" by mali dvom hviezdam robiť Ekow Essuman a Darren Tetley, ktorí sa pobijú o titul IBF vo welterovej váhe.

Boxovať uvidíme aj 21-ročného rodáka z Kežmarku, talentovaného britského boxera, Karola Itaumu, ktorý si zmeria sily s Poliakom Michalom Ciachom.

Na Wembley sa predstaví aj Tommy Fury, nevlastný brat slávneho Tysona, takže to môže byť celkom pekný rodinný večer. Kompletný prehľad zápasov a po skončení turnaja aj výsledkov nájdete v nasledujúcej tabuľke:

TYSON FURY vs. DILLIAN WHYTE
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Heavyweight
(o tituly WBC a The Ring)
Tyson Fury (TKO) vs. Dillian Whyte
Welterweight
(o tituly IBF, CBC a BBBofC)
Ekow Essuman (BODY) vs. Darren Tetley
Featherweight Isaac Lowe vs. Nick Ball (TKO)
Heavyweight David Adeleye (TKO) vs. Chris Healey
Light Heavyweight Tommy Fury (BODY) vs. Daniel Bocianski
Light Heavyweight Karol Ituama (TKO) vs. Michal Ciach
Super Featherweight Kurt Walker (BODY) vs. Stefan Nicolae
Super Featherweight Royston Barney-Smith (BODY) vs. Konstantin Radoi

Ako sledovať box Tyson Fury vs. Dillian Whyte - PPV, livestream, priamy prenos

Dobrou správou je, že priamy prenos z tohto boxerského galavečera bude vysielať aj slovenská TV Dajto a naživo si to celé môžete vychutnať aj prostredníctvom streamovacej služby VOYO. Už tradične bude oficiálny stream dostupný prostredníctvom PPV (pay-per-view) platformy BT Sport Box Office.

Aj keď livestream na webe stávkových kancelárií nenájdete, odporúčame vám Fortunu, ktorá ponúka veľmi výhodné kurzy nielen na zápasy Fury vs. Whyte, ale i ďalšie súboje tohto večera. Využite taktiež ponuku live stávok a zabavte sa v priebehu sledovania boxu v sobotu večer.

Ak ešte vo Fortune nemáte účet, kliknite sem, zaregistrujte sa a dostanete skvelý trojitý vstupný bonus s kreditom 30 EUR, stávkou bez rizika do 30 EUR a 30 free spinmi do kasína. K tomu vás čaká aj exkluzívny darček v podobe 3-mesačného predplatného služby VOYO!

Zaregistrujte sa vo Fortune a získate VOYO na 3 mesiace zadarmo!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Mike Tyson (2023)

Mike Tyson – legenda, ktorú môžete milovať alebo nenávidieť

Mike Tyson je kontroverzný boxerský fenomén, ktorého pozná celý svet. Nesie si so sebou mnoho úspechov i škandálov. Prečítajte si príbeh...

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...