Box: Itauma vs. Ciach - informácie, kurzy a priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na veľkolepom turnaji vo Wembley sa v sobotu večer predstaví aj boxer zo Slovenska. Karol Itauma sa narodil v Kežmarku, boxuje za Veľkú Britániu a čaká ho súboj s Poliakom Michalom Ciachom.

Box: Itauma vs. Ciach - informácie, kurzy a priamy prenos Foto: Pixabay

Aktualizácia: Karol Itauma knokautoval poľského boxera

Slovenský rodák s britským pasom Karol Itauma napokon v súboji s Michalom Ciachom splnil úlohu jednoznačného favorita a zvíťazil technickým knokautom v druhom kole.

sipka Pozrite si kompletné výsledky z veľkého galavečera v boxe Fury vs. Whyte

Box: Karol Itauma vs. Michal Ciach - informácie, kurzy a tip

Málokto to zaregistroval, pretože Karol Itauma napriek svojmu rodisku nie je Slovák a jeho priezvisko znie exoticky, no krstné meno má jednoznačne slovenský pôvod. Jeho zápas s Michalom Ciachom na veľkom boxerskom podujatí Fury vs. Whyte v sobotu 23. apríla 2022 v londýnskej Wembley by mal byť tretí v poradí od začiatku galavečera. Zaregistrujte sa, stavte si vo Fortune celkom bez rizika a sledujte box naživo na VOYO!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Karol Itauma sa narodil v Kežmarku 20. novembra 2000, má teda iba 21 rokov a patrí k najväčší talentom profesionálneho boxu vo Veľkej Británii. V roku 2018 získal na LOH mládeže 2018 zlatú medailu v poloťažkej váhe. Britský boxer s postojom tzv. "južnej tlapy" a výškou 185 cm je v profi ringu, kde bojuje od roku 2020, je doteraz neporazený. Jeho oficiálna bilancia je 6–0, pričom 4-krát vyhral KO.

Proti nemu stojí o desať rokov starší a o 10 cm nižší Poliak Michal Ciach z Poznane. Ten napriek bohatším skúsenostiam medzi profesionálmi, nemá veľmi dobré štatistiky. S bilanciou 2 výhry – 11 prehier ho nemožno v ringu považovať za veľký postrach.

Aj preto je Itauma absolútnym papierovým favoritom tohto stretnutia. S kurzom 1,01 sa naňho dokonca až neoplatí vsadiť. Stávková kancelária Fortuna našťastie k tomu zápasu poloťažkej váhy na 6 kôl ponúka aj o niečo výhodnejšie kurzy na počet zahájených kôl či spôsob ukončenia.

Očakávame, že zápas bude trvať minimálne 2 kolá, takže odporúčame tipovať viac ako 1,5 zahájených kôl. S kurzom 1,90 je to celkom výhodná stávka. Na výber ešte máte aj menej ako 1,5 zahájených kôl, čo znamená, že by prišiel knokaut už v prvom kole.

TIP: Zápas pôjde minimálne do 2. kola (kurz 1,90sipka Stavte si vo Fortune!

Tipnite si na zápas Karol Itauma vs. Michal Ciach vo Fortune!

Sledujte zápas Itauma - Ciach na turnaji Fury vs. Whyte naživo - priamy prenos na TV DajTo, livestream a PPV

Zápas slovensko-britského boxera Karola Itaumu na Wembley si budete môcť u nás vychutnať naživo prostredníctvom priameho prenosu na TV DajTo a tiež cez streamovaciu službu VOYO. Stačí si len vybrať. Oficiálny PPV (pay-per-view) stream bude predávať už tradične BT Sport Box Office.

Stávkové kancelárie livestream z tohto podujatia neprinesú, ale napriek tomu odporúčame tipovať turnaj Fury vs. Whyte práve na Fortune. Už len kvôli vyššie spomenutej ponuke doplnkových kurzov.

Okrem toho, ak sa teraz vo Fortune zaregistrujete ako nový zákazník, dostanete kredit 30 EUR, stávku bez rizika až za 30 EUR, k tomu 30 free spinov do kasína a špeciálny darček – predplatné VOYO na 3 mesiace zadarmo!

Zaregistrujte sa vo Fortune a získate VOYO na 3 mesiace zadarmo!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury

Box: Fury vs. Whyte - informácie, dátum a livestream

Legendárny Gypsy King opäť obhajovať svoje tituly v ťažkej váhe❗ 🥊️ V sobotu 23. apríla sa Tyson Fury postaví v ringu proti Dillianovi...

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...