Fight Night Challenge 4: Végh vs. Spicely - info, zápasy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Štvrtý galavečer organizácie Fight Night Challenge je za nami. Všetky dôležité informácie, termín, program, mená bojovníkov aj kurzy na hlavné zápasy nadchádzajúceho turnaja Fight Night Challenge 5 nájdete TU »

INFORMÁCIEVÝSLEDKY
ATTILA VÉGH vs. ERIC SPICELY
LIVESTREAMVSTUPENKY

Attila Végh (Fight Night Challenge) Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja Fight Night Challenge 4: 9,1/10

  • Dátum: 13. mája 2023, 18:00 hod
  • Miesto: Mestská športová hala, Trnava
  • Stávky: kurzy nájdete v stávkovej kancelárii Fortuna

Výsledky: Monster nedal šancu Rytmusovi, ďalšie víťazstvo Végha

V hlavnom zápase na turnaji Fight Night Challenge 4 slovenský raper Rytmus ustál poriadne tvrdé údery od českej legendy Petra Knížeho. Napriek tomu na víťazstvo nemal nárok. Monster vyhral na body celkom jednoznačne.

Attila Végh potvrdil úlohu jasného favorita s Ericom Spicelym a taktiež vyhral jasne na body. Podobne na body zdolal Marek Bartla Karola Ryšavého, Denis Farkaš si poradil s Denisom Gondžalom, Michal Takácz s Viliamom Tankóm aj Šimon Koleň s Nathanom Dzabom.

Kompletné výsledky turnaja Fight Night Challenge 4 nájdete TU sipka

Fight Night Challenge 4 (box) - informácie, dátum a miesto

V sobotu 13. mája 2023 sa v Mestskej športovej hale v Trnave o 18:00 hod uskutoční ďalší celebritný boxerský galavečer Fight Night Challenge 4. Opäť sa môžeme tešiť na množstvo šoubiznisových hviezd, ale aj skutočné osobnosti zo sveta bojových umení. Kliknite sem a stavte si na Fight Night Challenge 4 úplne bez rizika!

Uži si Fight Night Challenge 4 s novými vstupnými bonusmi od Fortuny!

PREVIEW FIGHT NIGHT CHALLENGE 4
🥊️ Hlavný zápas: Rytmus – Monster
🗓️ Dátum a čas: 13. máj 2023, 18:00 hod
🌎 Miesto: Mestská športová hala, Trnava
💻 Livestream Oktagon.TV

Ako sledovať Fight Night Challenge 4 NAŽIVO - livestream online, priamy prenos, PPV

Fight Night Challenge vysiela svoje turnaje pravidelne cez oficiálnu PPV (pay-per-view) platformu na webe fightnightchallenge.eu, ktorá však opakovane zaznamenala pri veľkom nápore výpadky a veľa fanúšikov tak prišlo o zážitok zo sledovania PPV (pay-per-view) prenosu napriek tomu, že si zaň zaplatili. Ešte dnes rieši organizácie refundáciu peňazí z posledného decembrového turnaja.

Online livestream zadarmo na Fortuna TV síce nebude, no široká ponuka predzápasových kurzov a live stávok je zaručená. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a získate trojitý vstupný bonus, s ktorým môžete tipovať Fight Night Challenge 4 aj úplne bez rizika až za 100 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Fight Night Challenge 4: Trnava - karta, bojovníci, zápasy, program (výsledky)

Fight card turnaja vyzerá nasledovne. Poznáme už 12 potvrdených zápasov. V hlavnom súboji sa predstaví Rytmus, ktorého v boxe vyzve česká legenda Petr "Monster" Kníže.

Účasť potvrdil aj Attila Végh, ten sa tentoraz postaví proti americkému veteránovi Ericovi Spicelymu, ktorý pôsobil aj v UFC. Bergino bude stáť proti obrovskej výzve z profi boxu menom Radek Roušal. Narazia na seba aj ťažké váhy, napr. dvaja nádejní umelci zo sociálnych sietí Pali Hari a Dynamic. Ale taktiež uvidíme bojovať aj bývalého účastníka extrémnych premien Ivana Lipkovicsa so známym tiktokerom Jánom Murcinom.

Zo sveta reality show bude mať v ringu zastúpenie aj účastník minuloročného Survivor Česko a Slovensko Branislav Martanovič, ktorý si zmeria sily s účinkujúcim z Farmy Michalom Mošpanom. A keď už sme pri tom, zažiariť mali aj dve bývalé Farmárky Jana Zemanová a Dagmar Kubinová, no zápas bol napokon zrušený.

V Trnave sa prezentujú aj dvaja majstri Slovenska v boxe Marián Mišalko a Filip Hačko. No a tvárou v tvár sa postavia aj známe mená Viliam Tankó a Michal Takács. Z MMA budú mať v turnaji zastúpenie aj Karol Ryšavý a Marek Bartl.

Podľa všetkého sa znova bude bojovať na 4 kolá po 3 minúty. Všetky zápasy sú dohodnuté na catchweight. Niektoré môžu byť bodované, v iných to bude čisto exhibícia.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 4 - KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Catchweight 95 kg Patrik "Rytmus" Vrbovský vs. Petr "Monster" Kníže (BODY)
Catchweight 98 kg Attila Végh (BODY) vs. Eric Spicely
Open weight Karol Ryšavý vs. Marek Bartl (BODY)
Catchweight 75 kg Denis Farkaš (BODY) vs. Denis Gondžala
Catchweight 105 kg Pavol "Pali Hari" Vaško (diskval.) vs. Adam "Dynamic" Josef
Catchweight Adam "Bergino" Berger (zranenie) vs. Radek Roušal
Catchweight 100 kg
Branislav Martanovič
vs. Michal Mospan (KO)
Catchweight 82 kg Ilcho Kostovski vs. Joseph Kostúr (BODY)
Catchweight 68 kg Viliam Tankó vs. Michal Takács (BODY)
Catchweight 83 kg Nathan Dzaba vs. Šimon Koleň (BODY)
Catchweight 123 kg Ján Murcin (KO) vs. Ivan Lipkovics
Catchweight 71 kg Marián Mišalko vs. Filip Hačko (BODY)

Fight Night Challenge 4: Attila Végh vs. Eric Spicely - analýza, kurzy a tip (Fortuna)

Slovenská legenda a dnes úspešný tréner i šoubiznisová celebrita Attila Végh (37) už má za sebou dva štarty v organizácii Fight Night Challenge. Na premiérovom turnaji boxoval s Patrikom Kinclom a potom so svojím niekdajším veľkým rivalom z Bellatoru Emanuelom Newtonom. V oboch prípadoch zvíťazil.

MMA veterán v klietke naposledy bojoval v slávnom "Zápase storočia" proti Karlosovi Vémolovi 9. novembra 2019. Práve vtedajšieho víťazstvo z neho urobilo u nás tak slávnu osobnosť. A to napriek tomu, že mal už predtým za sebou niekoľko zahraničných úspechov. V zmiešaných bojových umeniach má Végh bilanciu 33–9, v boxe zatiaľ 2–0. Vylepší si to?

Američan Eric Spicely (36) má taktiež za sebou pomerne zaujímavú kariéru v profi MMA (12–8). Niekoľko rokov pôsobil v slávnej organizácii UFC, taktiež v CES a v roku 2021 sa objavil na česko-slovenskej scéne, kde zatiaľ nastúpil na dvoch turnajoch Oktagon MMA a raz na Fabriq MMA. Ani jeden z týchto troch zápasov však nevyhral.

"Zebrinha", ako znie prezývka skúseného rodáka zo Stoughtonu v Massachusetts sa tak nechal presvedčiť na trochu iný boj. V boxe nemá veľa skúseností a účasť na Fight Night Challenge je preňho zaujímavá z viacerých dôvodov. Najmä zápas s takou hviezdou, akou je Attila Végh.

NÁŠ TIP: Attila Végh zvíťazí (kurz 1,15sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: VÉGH vs. SPICELY
VÉGH 1 (1,15) ⭐ Remíza X (15,00) SPICELY 2 (5,00)

Podľa bookmakerov je Végh pomerne vysokým favoritom tohto stretnutia, takže sa očakáva jeho víťazstvo. Nič iné by sme ani tipovať neodporúčali. Skúsený Attila už v ringu niečo vyskúšal, box v posledných mesiacoch trénuje, takže tipujeme víťazstvo Attilu.

Vstupenky (lístky) na Fight Night Challenge 4, Mestská športová hala, Trnava - online predaj a ceny

Ak si chcete vychutnať atmosféru galavečera Fight Night Challenge 4 na vlastnej koži priamo v trnavskej Mestskej športovej hale, vstupenky sú už v predaji. Zakúpiť si ich môžete online na portáli predpredaj.sk už za 20 EUR. Lístky sa budú určite míňať veľmi rýchlo, takže vám odporúčame neváhať príliš dlho. Ak by ste si chceli užiť celý večer naplno aj s cateringom a priateľmi, k dispozícii sú v predaji aj VIP stoly.

Stav si na Fight Night Challenge 4 s tromi vstupnými bonusmi od Fortuny!

1️⃣ Kedy a kde sa koná Fight Night Challenge 4?

Štvrtý turnaj organizácie Fight Night Challenge sa uskutoční v 13. mája 2023 v Mestskej športovej hale v Trnave so začiatkom od 18:00 hod.

2️⃣ Aké celebrity budú bojovať na galavečeri Fight Night Challenge 4?

Máme potvrdené mená niekoľkých známych bojovníkov, ale opäť aj mnohých celebritných účastníkov zo šoubiznisu. Kompletnú fight card turnaja nájdete TU sipka

3️⃣ Ako sledovať Fight Night Challenge 4 naživo?

Fight Night Challenge 4 môžete sledovať prostredníctvom živého prenosu na webe. Návod, ako na to, si môžete prečítať v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge - informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Organizacia Bellator MMA

Bellator MMA - naživo, turnaje, bojovníci, Végh, Chochlíková

Organizácia ⚡Bellator MMA⚡ je dlhodobo druhým najlepším podnikom v zmiešaných bojových umeniach na svete. Prečítajte si viac.