Fight Night Challenge 4: Nathan vs. Koleň

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Súčastou turnaja Fight Night Challenge 4 boli aj zápasy bývalých účastníkov reality show. Nathan Dzaba proti Šimonovi Koleňovi. Druhým menovaný v ňom prekvapil a zvíťazil.

INFORMÁCIEKURZY – LIVESTREAM

Nathan vs. Koleň (Fight Night Challenge 4) Foto: Fight Night Challenge

Fight Night Challenge 4 - informácie, termín a dejisko

Zhrňme si najprv, kde a kedy sa bude galavečer Fight Night Challenge 4 konať. Bude to v sobotu 13. mája 2023 v Mestskej športovej hale v Trnave so začiatkom od 18:00 hod. Obsadenie je tradičné – profesionálni bojovníci, celebrity, umelci a ďalšie známe tváre. Kliknite sem a stavte si na Fight Night Challenge 4 bez rizika!

Uži si Fight Night Challenge 4 s novými vstupnými bonusmi od Fortuny!

Spomenúť sa určite oplatí niekoľko najzaujímavejších zápasov, ktoré na tomto turnaji uvidíme. Predstavia sa v nich profesionálni aj amatéri zo šoubiznisu:

Fight Night Challenge 4: Nathan Dzaba vs. Šimon Koleň - kurzy a tip

Aj toto mal byť pôvodne už odvetný súboj dvoch ex-farmárov, lenže Kristiána Mesíčka napokon nahradil Nathan Dzaba. Exotický Slovák síce na Farme neúčinkoval, za to však má za sebou reality show Love Island a Survivor. Je to bývalý futbalista a nadšený športovec, ktorý v posledných rokoch pričuchol aj k bojovým umeniam. Účinkoval v projekte Oktagonu "Kto prežije", kde bojoval v profi MMA zápase, a taktiež v Clash of the Stars.

Proti nemu bude stáť Šimon Koleň. Slovenský účastník farmy Farmy 14, dnes už úspešný influencer aj výživový poradca, ktorý boxoval už na turnaji Fight Night Challenge proti spomínanému Mesíčkovi. Bol to zápas, v ktorom sa zrodila remíza. Bude však dostatočne pripravený na zápas proti už skúsenému fighterovi?

NÁŠ TIP: Nathan zvíťazí (kurz 1,50sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: NATHAN vs. KOLEŇ
NATHAN 1 (1,50) Remíza X (12,00) KOLEŇ 2 (2,59)

Nathan Dzaba je papierovým favoritom a aj logicky očakávaným víťazom tohto súboja. Nedávno prešiel prakticky profesionálnou prípravou na MMA, má za sebou už zápasy v Oktagone aj Clash of the Stars a je celkovo športovo a bojovo zdatnejším ako Šimon Koleň. Tipujeme jednotku sipka

Fight Night Challenge 4: Jana Zemanová vs. Dagmara Kubinová ❌ zrušený zápas

Pôvodne mala byť tou prvou Monika Haklová, ale v príprave si privodila fraktúru rebier a so slzami oznámila odstúpenie. Nahradila ju tak Jana Zemanová z tretej série Farmy, no aj tá sa napokon zranila. Češka Dagmara Kubinová tak napokon na Fight Night Challenge 4 bojovať nebude vôbec, nemá s kým. Zápas bol tak nahradený iným súbojom sipka Kurzy nájdete vo Fortune

Ako sledovať Fight Night Challenge 4 sipka LIVE stream, PPV priamy prenos cez Oktagon.TV

Fight Night Challenge 4 bude oficiálny vysielaný cez PPV (pay-per-view) platformu Oktagon.TV, ktorá by mala zaručiť bezproblémový prenos aj pri veľkom počte sledujúcich a zamedziť výpadkom z minulosti. Prístup si môžete zakúpiť za 11,99 EUR.

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna nájdu už teraz množstvo predzápasových kurzov na všetky zápasy z turnaja a v priebehu galavečera sa môžu tešiť aj na širokú ponuku atraktívnych live stávok na aktuálne udalosti v ringu.

Ak sa zaregistrujete vo Fortune teraz ako nový zákazník, dostanete tri vstupné bonusy, s ktorými si môžete na Fight Night Challenge či čokoľvek iné vsadiť v podstate zadarmo aj celkom bez rizika. A ešte sa aj zahráte v online kasíne.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Patrik Kincl (Oktagon MMA)

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola 2 a GameChanger - info, karta, zápasy

Pražská O2 Aréna zažila obrovský galavečer, ktorý priniesol jeden z najočakávanejších zápasov našej scény❗☝

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Nate Diaz - informácie a výsledok

Jake Paul sa v auguste opäť postavil do ringu proti hviezdnej legende UFC 🥊️ Tentoraz to bol neľútostný Nate Diaz.