Fight Night Challenge 4: Ryšavý vs. Bartl

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Odveta v ringu! Aj takto môžeme nazvať boxerský súboj Karola Ryšavého s Marekom Bartlom, ktorý sa odohral na Fight Night Challenge 4. Bartl sa pomstil a v ringu zvíťazil.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Karol Ryšavý Foto: Profimedia

Fight Night Challenge 4 - informácie, dátum, čas, miesto (kedy a kde?)

Slovensko očakáva ďalší veľký celebritný boxerský galavečer Fight Night Challenge už s poradovým číslom 4, ktorý sa uskutoční tentoraz v Mestskej športovej hale v Trnave 13. mája 2023 so začiatkom od 18:00 hod. Tradične sa môžete tešiť na skvelú show, veľké hviezdy a snáď už aj stabilný prenos. Kliknite sem, zaregistrujte sa vo Fortune a stavte si na Fight Night Challenge 4 bez rizika!

V hlavnom zápase sa proti sebe postavia slovenský raper Rytmus (Patrik Vrbovský) a český MMA veterán, legendárny Monster (Petr Kníže). V akcii bude znova aj Attila Végh, ktorý si v ringu zmeria sily s Američanom, ktorý pôsobil aj v UFC, Ericom Spicelym. Boxovať budú viaceré tváre zo šoubiznisu, dokonca i ženy, taktiež profesionálni boxeri, no a tiež profesionálni MMA fighteri Karol Ryšavý a Marek Bartl.

Uži si Fight Night Challenge 4 s novými vstupnými bonusmi od Fortuny!

Fight Night Challenge 4: Karol Ryšavý vs. Marek Bartl (box) - analýza, kurzy, tip

Zmiešané bojové umenia sú technicky náročnou disciplínou, ale box je zase celkom iný šport s celkom inými pravidlami. To si vyskúšajú aj dvaja česko-slovenskí priatelia a zároveň veľkí rivali Ryšavý a Bartl.

Trnavčan Karol Ryšavý (30), ktorý trénuje s Attilom Véghom v Spartakus Fight Gyme si po náročnom zápase s Matoušom Kohoutom na turnaji Oktagon 42 v Bratislave (29. apríla) už po dvoch týždňoch vyskúša, aké je to byť v koži profesionálneho boxera.

"Bomby" je v MMA pomerne komplexným bojovníkom, takže pästiarstvo mu nie je cudzie. Pri svojej bilancii 11 výhier – 5 prehier má na konte 6 víťazných knokautov.


Čech Marek Bartl (29) má naopak veľmi dobrý boxersklý background, a tak môže mať v ringu výhodu. Naučené pohyby a zvyky sa jednoducho nedajú natrénovať tak rýchlo. Bartl na druhej však nemá veľmi oslnivé čísla v profi kariére v MMA. Jeho bilancia je negatívna 11 výhier – 12 prehier so 6 víťaznými knokautami.

Naposledy bojoval na turnaji Oktagon 39 vo februári tohto roku, kde využil svoje boxerské zručnosti a tvrdými päsťami knokautoval Kevina Hangsa už po dvoch minútach prvého kola. Avšak na Fight Night Challenge 3 Bartl napríklad prehral v boxe s Robom Pukačom.

NÁŠ TIP: Bartl zvíťazí (kurz 1,96sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: RYŠAVÝ vs. BARTL
RYŠAVÝ 1 (2,00) Remíza X (8,00) BARTL 2 (1,96)

Kurzy na tento zápas sú vo Fortune veľmi vyrovnané, no my sa prikloníme k českému bojovníkovi. Bartlova boxerská minulosť mu jednoducho v ringu dáva výhodu, ktorá sa nedá natrénovať. Ryšavý má navyše iba dva týždne pred týmto zápasom ťažký a pre seba dôležitý súboj v Oktagone, ktorý preňho bude prioritou. Fight Night Challenge preto zrejme pojme len ako rozptýlenie a ozvláštnenie tréningu.

VIDEO: Pozrime sa ešte na to, ako vyzeral vzájomný zápas týchto dvoch borcov v júni 2021 na turnaji Oktagon 25, kde sa zrodilo víťazstvo Ryšavého na body.

Kde sledovať naživo Fight Night Challenge 4: Ryšavý vs. Bartl - LIVE stream online, priamy prenos, PPV

Po predchádzajúcich problémoch s výpadkami priameho prenosu sa bude turnaj FIght Night Challenge 4 tentoraz vysielať cez spoľahlivú platformu Oktagon.TV. PPV (pay-per-view) prístup si tak môžete zakúpiť už teraz za 11,99 EUR a dostanete kompletný Full HD prenos z celého podujatia vrátane sprievodného programu.

Ak ste očakávali livestream zadarmo na Fortuna TV, v tomto prípade ho tam nenájdete. Čo však áno, je široká ponuka kurzov na predzápasové a live stávky počas turnaja. Zaregistrujte sa vo Fortune ako nový zákazník a trojitý vstupný bonus: 100 EUR kredit + 100 EUR stávka bez rizika + 100 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Uži si Fight Night Challenge 4 s novými vstupnými bonusmi od Fortuny!

Fight Night Challenge 4: Rytmus vs. Monster

Hlavným zápasom na štvrtom turnaji v boxe 🥊️✨ Fight Night Challenge bol stret Rytmusa a Monstera.

Attila Végh (Fight Night Challenge)

Fight Night Challenge 4: Végh vs. Spicely - info, zápasy, výsledky

Štvrtý galavečer organizácie Fight Night Challenge je minulosťou. Pozrite si, ako to dopadlo ✔️

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨