Sledujte Fight Night Challenge 4 ONLINE cez live stream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu 13. mája sa v Trnave koná štvrtý turnaj organizácie Fight Night Challenge a vy sa opäť máte na čo tešiť. Celebrity a profesionáli v boxerskom ringu proti sebe!

Attila Végh (Fight Night Challenge) Foto: Profimedia

Fight Night Challenge 4 - informácie, dátum a čas

Mestská športová hala v Trnave zažije veľký galavečer. V sobotu 13. mája 2023 so začiatkom o 18:00 hod vypukne Fight Night Challenge 4. Turnaj plný celebrít zo šoubiznisu i profesionálnych bojovníkov ponúkne lukratívny hlavný zápas a množstvo ďalších hviezd. Kliknite sem a stavte si na Fight Night Challenge 4 až za 100 EUR bez rizika!

Uži si Fight Night Challenge 4 s novými vstupnými bonusmi od Fortuny!

V ringu s boxerskými rukavicami sa opäť predstavia už známe tváre z predchádzajúcich podujatí, ale aj niekoľko debutantov. Latka je nastavená vysoko a rozhodne to nebude nuda. O najväčšiu show sa postarajú aj zápasy týchto bojovníkov:

Ako sledovať naživo Fight Night Challenge 4 - LIVE stream online na PPV platforme Oktagon.TV

Jedinou možnosťou, ako si pozrieť štvrté podujatie organizácie Fight Night Challenge naživo bude PPV (pay-per-view), teda platený, live stream na internete. Kvôli predchádzajúcim problémom s vlastnou platformou Fight-Live.TV sa promotéri rozhodli tentokrát zveriť prenos spoľahlivej Oktagon.TV. Prístup si teda zakúpite klasickým spôsobom na webe už od 9,99 EUR.

Livestream na webe stávkovej kancelárie nebude. Kurzy sú však, samozrejme, vypísané na všetky zápasy aj s odvodenými stávkami a chýbať nebudú ani live stávky v priebehu turnaja. Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz sipka dostanete parádny navýšený vstupný bonus s kreditom 100 EUR, stávkou bez rizika 100 EUR a ešte aj 100 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Stavte si na Fight Night Challenge 4 - live stávky a predzápasové kurzy

Ako sme spomínali, stávková kancelária Fortuna má vypísané kurzy na všetky zápasy Fight Night Challenge 4 aj s rozšírenou ponukou odvodených stávok. Tipovať tak môžete nie len výsledky zápasov, ale aj počet kôl či spôsob ukončenia a pod. Samozrejmosťou sú live stávky, ktoré budú na webe Fortuny dostupné počas jednotlivých zápasov. Kurzovú ponuku nájdete TU sipka

Tipuj Fight Night Challenge 4 s navýšenými vstupnými bonusmi vo Fortune!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA 10: Havířov

RFA 10: Sivák vs. Tokhtarov - karta, zápasy, výsledky

Prvá titulová obhajoba Václava Siváka v RFA dopadla úspešne✌ Informácie a výsledky z turnaja nájdete v tomto článku.

Filip Macek

KSW 82: Macek vs. Przybysz - debutový zápas, info a výsledok

Známy český fighter Filip Macek prestúpil z Oktagonu ⏩ do KSW a v sobotu si odkrútil prvý zápas v prestížnej poľskej organizácii.

Karol Itauma

Box: Karol Itauma vs. Khalid Graidia - informácie a výsledky

V Londýne sa v piatok konal turnaj v boxe s titulovým zápasom v poloťažkej váhe a tiež tak trochu so slovenskou účasťou.