Fight Night Challenge 4: Rytmus vs. Monster

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Hlavným zápasom na štvrtom turnaji v boxe Fight Night Challenge bol stret Rytmusa a Monstera. Súboj, ktorý chceli vidieť všetci, napokon podľa očakávaní vyhral český profesionálny bojovník. Na body.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Uži si Fight Night Challenge 4 s novými vstupnými bonusmi od Fortuny! Foto: Fortuna

Fight Night Challenge 4 - informácie, termín a miesto

Pripravte sa na sobotu 13. mája 2023, pretože v tento deň sa v Mestskej športovej hale v Trnave o 18:00 hod začne galavečer Fight Night Challenge 4. Podujatie opäť ponúkne množstvo zaujímavých zápasov v boxerskom ringu medzi celebritami i skutočnými bojovými osobnosťami. Kliknite sem, zaregistrujte sa vo Fortune a stavte si bez rizika!

Na turnaji sa opäť predstaví aj hviezdny Attila Végh, ktorý bude tentoraz boxovať proti veteránovi z UFC a v súčasnosti bojovníkovi z Oktagon MMA, Američanovi Ericovi Spicelymu. Lenže my sa tešíme aj na iný zápas. Slávny slovenský raper Rytmus si postaví do ringu proti zrejme najťažšiemu súperovi doteraz, preverí ho totiž česká MMA legenda Petr "Monster" Kníže.

Tipuj Fight Night Challenge 4 s novými vstupnými bonusmi vo Fortune!

Fight Night Challenge 4: Patrik "Rytmus" Vrbovský vs. Petr "Monster" Kníže - analýza, stávky, kurzy a tip

Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský (46) už má za sebou niekoľko zápasov v boxe a musíme povedať, že sa stále zlepšuje. Prvýkrát boxoval v roku 2018 proti českému raperovi Marpovi, v decembri 2021 si to skúsil aj proti Gáborovi Borárosovi.

V oboch týchto zápasoch prehral, no v júni 2022 sa napokon dočkal víťazstva, keď porazil na body Molocha. Podarí sa teda Rytmusovi v máji vylepšiť zatiaľ negatívnu bilanciu 1–2? Nebude to mať vôbec jednoduché.

Proti nemu totiž stojí Petr Kníže (45). Český veterán zmiešaných bojových umení, ktorý má v profi MMA impozantnú bilanciu 13 výhier – 2 prehry. V boxe však nemá z takýchto zápasov prakticky žiadne skúsenosti.

"Monster" vo svojej kariére prehral iba s Karlosom Vémolom a Davidom Kozmom. Od marca 2014 až do apríla 2022 ťahal sériu 10 víťazstiev v rade. Ako profesionálny bojovník bude v tomto zápase určite favoritom. Dokáže to ale potvrdiť?

NÁŠ TIP: Petr Kníže zvíťazí (kurz 1,30sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: RYTMUS vs. MONSTER
RYTMUS 1 (3,52) Remíza X (10,00) MONSTER 2 (1,30) ⭐

Od začiatku je jasné, že proti sebe stoja amatér a skúsený profík. Kurzy sú toho odrazom, no očakávali by sme o niečo väčší rozdiel. Bookmakeri zrejme vzali do úvahy posledné Rytmusove skúsenosti zo zápasov v boxe aj fakt, že tento šport slovenský raper v ostatnom období naozaj tvrdo trénuje a zlepšuje sa. Zázraky však nečakajme. My odporúčame vsadiť peniaze na Monstera, pretože je to profesionál, ktorý má z boja jednoznačne viac skúseností ako šoubiznisová hviezda.

Ako sledovať naživo box Rytmus vs. Monster na Fight Night Challenge 4 - livestream, priamy prenos, PPV

Oficiálny priamy prenos z turnaja Fight Night Challenge 4 bude vysielaný online prostredníctvom plateného PPV (pay-per-view), ktorý tentokrát zabezpečí Oktagon.TV.

Širokú ponuku predzápasových kurzov a počas priebehu turnaja aj live stávok na jednotlivé zápasy a aktuálne udalosti v ringu nájdete v stávkovej kancelárii Fortuna. Zaregistrujte sa vo Fortune ako nový zákazník, aby ste získali trojitý vstupný bonus, s ktorým si môžete vsadiť na Fight Night Challenge 4 aj úplne bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Attila Végh (Fight Night Challenge)

Fight Night Challenge 4: Végh vs. Spicely - info, zápasy, výsledky

Štvrtý galavečer organizácie Fight Night Challenge je minulosťou. Pozrite si, ako to dopadlo ✔️

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨