Box: Jake Paul vs. Nate Diaz - informácie a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Jake Paul sa v auguste opäť postavil do ringu proti hviezdnej legende UFC. Tentoraz to bol neľútostný Nate Diaz. YouTuber, influencer a dnes už aj stále viac uznávaný profi boxer zvíťazil po desiatich kolách na body celkom jednoznačne.

INFORMÁCIE – KURZYKARTANAŽIVO

Jake Paul Foto: Profimedia

Jake Paul vs Nate Diaz - informácie, dátum a miesto

Poznačte si do kalendára víkend 5. až 6. augusta 2023. Pretože v americkom Dallase v štáte Texas sa v noci zo soboty na nedeľu uskutoční zápas v boxe, ktorý má potenciál stať sa najsledovanejšou udalosťou mimo profesionálnych súbojov o titul v ťažkej váhe. Známy influencer a youtuber Jake Paul totiž prijal výzvu menom Nate Diaz. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na zápas Paul vs. Diaz aj celkom bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW JAKE PAUL vs. NATE DIAZ
🥊️ Disciplína: Profesionálny box (cruiserweight)
🗓️ Dátum a čas: 5. – 6.. august 2023
🌎 Miesto: Dallas, Texas, USA
▶️ Livestream DAZN PPV

Box: Jake Paul vs. Nate Diaz - analýza, kurzy a tip

Až donedávna neporazený youtuber ringu Jake Paul (26) sa rozhodol po svojej prvej prehre na profesionálnej dráhe boxera prijať obrovskú výzvu. Má za sebou víťazstvá s AnEsonGibom, Nateom Robinsonom, Benom Askrenom, dvakrát zdolal Tyrona Woodleyho a poradil si aj s Andersonom Silvom. Vo februári tohto roku ho však zdolal Tommy Fury.

Rodák z Clevelandu v Ohiu s profesionálnou bilanciou v boxe 6–1 a 4 knokautami bude teraz čeliť súperovi, ktorý 15 rokov pôsobí v UFC, kde si vyslúžil povesť jedného z najnepríjemnejších chlapov v okruhu. Dokáže sa Jake Paul vrátiť späť na víťaznú vlnu?

JAKE PAUL POROVNANIE NATE DIAZ
26 rokov vek 38 rokov
6–1 BOX - bilancia - MMA 21–13
4–0 knokauty 5–2
185 cm výška 183 cm
193 cm dosah 193 cm
orthodox postoj southpaw

Legendárny Nate Diaz (38) bude rozhodne proti. Skúsený MMA bojovník, bývalý víťaz The Ultimate Fighter a premožiteľ slávneho Conora McGregora, ktorý sa v UFC postaral o tie najikonickejšie zápasy posledného desaťročia, vyzve v ringu influencera.

Diaz má v zmiešaných bojových umeniach bilanciu 21 výhier – 13 prehier. Nie je to žiadny špičkový boxer. Práve naopak, najlepšie pracuje na zemi, keď môže súpera škrtiť alebo utiahnuť do neriešiteľnej páky, no má jednu nebezpečnú vlastnosť – necíti takmer žiadny strach a doslova prahne po krvi. Zápasy s ním boli vždy brutálne. Veľa vydrží, veľa úderov rozdá a nevzdáva sa. Nikdy.

NÁŠ TIP: Jake Paul zvíťazí (kurz 1,33sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: JAKE PAUL vs. NATE DIAZ
PAUL 1 (1,33) Remíza X (16,00) DIAZ 2 (3,22)

Rozhodli sme sa vsadiť na víťazstvo youtubera, pretože po posledných rokoch je už zrejme viac profesionálnym boxerom ako jeho náprotivok. Diaz je nepochybne skvelý v MMA, má srdce bojovníka, ale ani v UFC neohuruje impozantnými štatistikami. Navyše, svoje grapplerské a wrestlerské prednosti v boxerskom ringu príliš nevyužije. Jake Paul zvíťazí.

Paul vs. Diaz (box) - fight card, bojovníci, zápasy, program a výsledky

Okrem dvoch hlavných aktérov zatiaľ nepoznáme žiadne iné potvrdené zápasy na fight card tohto texaského galavečera. Samozrejme, s ďalšími informáciami a bojovníkmi budeme článok na tomto mieste a v tejto tabuľke s programom aktualizovať. Po skončení turnaja tu nájdete aj kompletné výsledky.

BOX: JAKE PAUL vs. NATE DIAZ - FIGHT CARD (VÝSLEDKY)
Cruiserweight Jake Paul (BODY) vs. Nate Diaz
Women's Featherweight
(o tituly IBF, IBO, WBA, WBC a WBO)
Amanda Serrano (BODY) vs. Heather Hardy
Welterweight Alan Sánchez (BODY) vs. Angel Beltran
Welterweight Chris Avila (BODY) vs. Jeremy Stephens
Women's Super Middleweight Shadasia Green (BODY) vs. Olivia Curry
Welterweight Jose Aguayo (BODY) vs. Noel Cavazos
Super Lightweight Luciano Ramos (BODY) vs. CJ Hamilton
Super Welterweight Kevin Newman II (BODY) vs. Kilo Madera
Super Middleweight Ashton Sylve (KO) vs. William Silva

Ako sledovať naživo box Jake Paul vs. Nate Diaz sipka LIVE stream na DAZN PPV (priamy prenos)

Organizátorsky podujatie v Dallase zastrešujú Most Valuable Promotions a Real Fight Inc. Živý prenos bude vysielaný celosvetovo prostredníctvom plateného PPV (pay-per-view) na známej platforme DAZN. Takže si ho budete môcť pozrieť vo svojom mobile, počítači či smart TV kdekoľvek.

Neočakávame, že by bol dostupný livestream na webe stávkových kancelárií. Kurzy sú však vypísané už teraz. Stačí zájsť na web Fortuny a vsadiť si. V noci (nadránom) počas zápasu budú k tejto bitke určite dostupné aj live stávky.

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a vďaka trojitému vstupnému bonusu s kreditom 30 EUR, stávkou bez rizika 30 EUR a 30 free spinmi do online kasína, môžete tipovať bojové športy bez stresu a ešte sa aj zabaviť. Tiež získate prístup k širokej ponuke športových livestreamov na Fortuna TV.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.