Najväčšie víťazstvo? Ako Klein roztrhal papierové predpoklady

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ľudovít Klein si v siedmom zápase v UFC pripísal štvrté víťazstvu, už štvrtý zápas bez prehry v rade a celkovo predviedol zrejme najlepší výkon. Vyhral totiž súboj, v ktorom mu nikto nedával veľké šance.

Ľudovít Klein (UFC) Foto: Profimedia

UFC on ESPN 50: Ľudovít Klein porazil favorizovaného Ignacia Bahamondesa

Do zápasu išiel 28-ročný rodák z Nových Zámkov v úlohe ousidera, veď kurzy v stávkových kanceláriách hovorili jasnou rečou – na víťazstvo Ľudovíta Kleina to bolo až 2,87 (Fortuna), kým jednotku na Ignacia Bahamondesa ste si mohli dať na tiket s kurzom 1,42. V prospech Čiľana hrala aj vyše 10-centimetrová výšková prevaha. Očakávala sa preto poriadne ostrá postojárska prestrelka.

sipka Kliknite sem, tipujte UFC bez rizika a sledujte turnaje naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

 

Krvavý útok Kleina v 1. kole

Klein to mal v postoji proti vyššiemu súperovi ťažké, ale bojoval výborne od začiatku. Mal rýchle ruky, dobrú obranu a neraz dokázal vytiahnuť aj nečakaný kop. Prvé kolo išlo bodovo jasne v prospech Kleina, ktorý súpera lakťom spôsobil aj krvavú tržnú ranu na obočí. Bol aktívnejší, agresívnejší, viac triafal.

Vyrovnané 2. kolo

Asi najvyrovnanejšie bolo práve druhé kolo, kde sa zdalo, že Bahamondes mohol dokonca prebrať taktovku nad zápasom. Lenže slovenský bojovník bol skvele pripravený technicky aj kondične. Boxerské prestrelky, kopy a niekoľko takedownov, kde potom na zemi v drvivej väčšine dominoval Klein. Ten veľmi rozumne presunul boj na zem, keď cítil, že Čiľan začína mať v postoji navrch.

Bez pochybností v 3. kole

V treťom kole sa Klein snažil kontrolovať to, čo vybojoval v predchádzajúcich dvoch päťminútovkách. Tušil, že to má nabodované. Stále si však udržiaval prevahu. Snažil sa dorovnávať aj prestrieľať všetky signifikantné údery súpera v postoji a držal Čiľana bezpečne na uzde aj keď prišlo na súboj na zemi.

Už niekoľko sekúnd pred koncom dvíhal ruky nad hlavu na znak víťazstva, čo sa napokon aj potvrdilo. Lajoš vyhral na body 30:27, 29:28 a 29:28. Po zápase však vzdal rešpekt aj súperovi.

Ľudovít Klein má tak momentálne v UFC bilanciu 4 víťazstvá – 2 prehry – 1 remíza. Jeho celkové štatistiky v profi MMA kariére sú 20–4–1. Momentálne má, zdá sa, nakročené na vyššie priečky aj v najlepšej organizácii sveta. Jeho ďalší súpera môže byť už naozaj veľké meno.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Cory Sandhagen (UFC)

UFC on ESPN: Sandhagen vs. Font – informácie a výsledky

Prvý augustový víkend zavíta UFC do Nashvillu v Tennessee, kde nás čaká turnaj aj so slovenskou účasťou.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.