UFC on ESPN: Sandhagen vs. Font – informácie a výsledky

Prvý augustový víkend zavíta UFC do Nashvillu v Tennessee, kde nás čaká turnaj aj so slovenskou účasťou Ľudovíta Kleina. Na karte zápasov je však toho oveľa viac.

SANDHAGEN vs. FONT
BAHAMONDES vs. KLEIN
INFORMÁCIE – FIGHT CARD – LIVESTREAM

Cory Sandhagen (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 9,1/10

  • Dátum a čas: 6. august 2023, 00:00 hod
  • Miesto konania: Nashville, USA
  • Ponuka stávok: Kurzy na UFC vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Sandhagen splnil úlohu favorita, Klein prekvapil

Cory Sandhagen si v hlavnom zápase turnaja s náhradným súperom Robom Fontom v dohodnutej váhe poradil v piatich kolách na body celkom jednoznačne 50:45, 50:45 a 50:45, čím splnil aj úlohu pomerne výrazného papierového favorita.

Pre nás najzaujímavejším zápasom na hlavnej karte bol súboj slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina s favorizovaným Čiľanom Ignaciom Bahamondesom. Lajošovi sme veľké šance nedávali, maximálne na víťazstvo na body. A práve to sa mu podarilo. Silného súpera ubránil a po troch kolách zvíťazil na body 30:27, 29:28 a 29:28.

V ďalších zápasoch na hlavnej karte si Tatiana Suarez porazil s Jéssicou Andrade po submisii. Diego Lopes taktiež zdolal Gavina Tuckera v submisii na "armbar". Dustin Jacoby knokautoval Kennedyho Nzechukwu už v druhej minúte. A Tanner Boser porazil Aleksu Camura na body.

Kompletné výsledky turnaja UFC on ESPN 50 nájdete TU sipka

UFC Fight Night: Sandhagen vs. Font – informácie, dátum, čas a miesto

Ďalší turnaj z kategórie UFC Fight Night tento víkend nájde miesto v americkom Tenessee, v domovskom stánku hokejistov Nashville Predators, Bridgestone Aréne. Podujatie sa začína presne o polnoci zo soboty 5. augusta na nedeľu 6. augusta 2023 a vy si to nechcete nechať ujsť, pretože v akcii bude na hlavnej karte aj slovenský bojovník Ľudovít Klein. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC on ESPN 50
🥊️ Hlavný zápas: Cory Sandhagen – Rob Font
🗓️ Dátum a čas: 6. august 2023, 00:00 hod
🌎 Miesto: Bridgestone Arena, Nashville, USA
💻 Livestream Fortuna TVTipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC on ESPN 50: Cory Sandhagen vs. Rob Font (catchweight 140 lb) – analýza, kurzy a tip

Aktuálna štvorka bantamovej váhe Cory Sandhagen (31) mal mať pôvodne v hlavnom zápase tohto turnaja za súpera Umara Nurmagomedova, ten sa však v polovici júla musel stiahnuť kvôli zraneniu ramena. "The Sandman" v októbri 2021 v Abu Dhabi prehral zápas o "interim" titul s Petrom Yanom, no odvtedy uspel v dvoch zápasoch v rade.

Rodáka z Colorada môžeme prakticky zaradiť medzi najlepších bojovníkov súčasnej UFC, i keď špička je možno širšia. Je to veľmi komplexný fighter, ktorý je skvelý v postoji (kickboxe), ešte nikdy nebol knokautovaný, ale aj na zemi, keďže má hnedý pás v brazílskom jiu-jitsu. V profi MMA sa Sandhagen môže pýšiť 16 víťazstvami a 4 prehrami, čo sú skvelé čísla.

Rob Font (36) naskočil do tohto súboja ako náhradník dosť na poslednú chvíľu, aj preto zápas prebehne v dohodnutej váhe. Bývalý šampión organizácie CES MMA je veľmi podobným typom bojovníka ako jeho víkendový náprotivok, no v poslednom období sa mu príliš nedarilo. V apríli tohto roku síce v Miami knokautoval Adriana Yaneza, predtým však prehral dva zápasy v rade, s Marlonom Verom a José Aldom.

Fighter z Massachusetts, ktorý však bojuje pod vlajkou Portorika, si v kariére postupne prešiel ľahkou, perovou a napokon zakotvil v bantamovej váhe, kde mu v rebríčku UFC aktuálne patrí siedma priečka. Aj Font je stále neporazený v postoji (9–0) a má tiež veľmi dobré grapplingové zručnosti. Jeho celkové profi štatistiky sú 20 výhier – 6 prehier.

NÁŠ TIP: Sandhagen zvíťazí (kurz 1,30sipka Stavte si a sledujte LIVE!

  • Bude to zrejme parádne divadlo. Očakáva sa poriadne tvrdá postojárska prestrelka. Skončiť to však môže rôzne. Knokautom, submisiou po nečakanom takedowne alebo výsledok príde od stola rozhodcov. V každom prípade však predpokladáme, že tešiť sa bude Cory Sandhagen, ktorý by mal byť na zápas jednoznačne lepšie pripravený. Odporúčame tipovať jednotku.
FORTUNA KURZY: SANDHAGEN vs. FONT
SANDHAGEN 1 (1,30) ⭐ Remíza X (50,00) FONT 2 (3,53)

UFC on ESPN 50: Ignacio Bahamondes vs. Ľudovít Klein (lightweight)

Zápas, ktorý sa mal uskutočniť už pred rokom, sa konečne stane. Ľudovít Klein proti azda najsilnejšiemu súperovi, s akým doteraz bojoval. Ignacio Bahamondes je mimoriadne nebezpečný kickboxer, čo sľubuje veľmi atraktívnu bitku, ktorá môže priniesť akýkoľvek výsledok. Analýzu tohto zápasu nájdete v tomto článku a či už sa necháte inšpirovať naším tipom alebo nie...

Na zápas Bahamondes vs. Klein si môžete vsadiť až za 50 EUR bez rizika sipka

Stavte si na Lajoša Klein až za 50 EUR bez rizika!

UFC on ESPN: Sandhagen vs. Font – fight card, program, zápasy, bojovníci (výsledky)

Na hlavnej karte sa okrem Sandhagena s Fontom pobijú aj ďalšie známe mená. V hlavnom predzápase to bude ženský súboj Jessica Andrade vs. Tatiana Suarez. Postavia sa proti sebe aj Dustin Jacoby a Kennedy Nzechukwu. No a, samozrejme, Ignacio Bahamondes proti Ľudovítovi Kleinovi. Kompletný program a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke:

UFC on ESPN 50 – FIGHT CARD a VÝSLEDKY
Main card
Catchweight (140 lb) Cory Sandhagen (BODY) 5(5:00) Rob Font
Women's Strawweight Jéssica Andrade 2(1:31)
Tatiana Suarez (SUB)
Light Heavyweight Dustin Jacoby (TKO) 1(1:22) Kennedy Nzechukwu
Featherweight Diego Lopes (SUB) 1(1:38) Gavin Tucker
Light Heavyweight Tanner Boser (BODY) 3(5:00)
Aleksa Camur
Lightweight Ignacio Bahamondes 3(5:00) Ľudovít Klein (BODY)
Preliminary card
Bantamweight Kyler Phillips (BODY) 3(5:00) Raoni Barcelos
Welterweight Jeremiah Wells 3(1:50)
Carlston Harris (TSUB)
Featherweight Billy Quarantillo (BODY) 3(5:00) Damon Jackson
Flyweight Cody Durden (BODY) 3(5:00) Jake Hadley
Catchweight (146,5 lb) Sean Woodson (BODY) 3(5:00) Dennis Buzukja
Flyweight Ode' Osbourne 2(3:11) Assu Almabayev (SUB)

Ako a kde sledovať naživo UFC on ESPN: Sandhagen vs. Font (Bahamondes vs. Klein) – LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Priamy prenos z tohto turnaja v Nashville prinesie v nedeľu 6.8. od 03:00 hod televíza Premier Sport 1. Vysielanie sa začne presne od začiatku hlavnej kartu, ktorú otvára práve zápas Bahamondes vs. Klein, a v rovnakom čase pobeží aj v ponuke streamovacej služby VOYO. Platený PPV (pay-per-view) prenos ponúka aj známa platforma UFC Fight Pass.

Máme však pre vás oveľa lepšiu alternatívu, ktorá je úplne zadarmo: livestream online na Fortuna TV. Živý prenos na webe stávkovej kancelárie Fortuna môžu sledovať všetci registrovaní zákazníci, ktorí v priebehu uplynulých 7 dní pred podujatím uzavreli aspoň jeden ľubovoľný tiket a v čase konania turnaja aspoň pár centov na hráčskom konte.

Ak sa vo Fortuna zaregistrujete tento týždeň ako nový zákazník sipka si okrem iného môžete na zápas Lajoša Kleina vsadiť až za 50 EUR bez rizika. Bonus je podmienený vkladom na hráčske konto v rovnakej výške. A získať môžete aj stávkový kredit či voľné zatočenia vo Fortuna kasíne. Samozrejmosťou sú tisícky športových prenosov zadarmo.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Conor McGregor

The Ultimate Fighter: McGregor vs. Chandler - program a zápasy

Conor McGregor a Michael Chandler sa postavia proti sebe v špeciálnej reality show The Ultimate Fighter. Ktorý tím napokon uspeje?

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Nate Diaz - informácie a výsledok

Jake Paul sa v auguste opäť postavil do ringu proti hviezdnej legende UFC 🥊️ Tentoraz to bol neľútostný Nate Diaz.