Sledujte Oktagon Prime 5 naživo - livestream na TV Tipsport

Už túto sobotu 26. marca nás v Šamoríne čaká turnaj Oktagon Prime 5 s poriadne atraktívnou fight card. Všetky zápasy si môžete pozrieť naživo celkom jednoducho!

Sledujte Oktagon Prime 5 naživo na TV Tipsport! Foto: Tipsport

Oktagon Prime 5: Šamorín - informácie, dejisko a termín

Posledný turnaj na Slovensku sa konal 11. septembra minulého roku. Teraz sa Oktagon vracia k nám s podujatím Prime 5, ktoré sa bude konať v známom športovom Xbionic Sphere v Šamoríne. Všetko to vypukne v sobotu 26. marca 2022 od 18:00 hod. Buďte pri tom. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon Prime 5 NAŽIVO celkom zadarmo!

Nebude sa síce bojovať o titul, ale na nedostatok prestížnych súbojov sa sťažovať nemôžeme. Na karte Oktagon Prime 5 je množstvo známych legionárov, ktorí už v česko-slovenskej organizácii niečo zažili, ale aj nové mená.

Hlavný zápas je skutočnou lahôdkou. Ponúkne totiž bitku dvoch bývalých a zrejme aj budúcich titulových ašpirantov vo welterovej váhe Maté Kertész vs. Bojan Veličkovič, ktorý súťažil aj v UFC.

A okrem toho uvidíme aj zaujímavý súboj Karola Ryšavého proti doposiaľ neznámemu súperovi, ktorého renomé by však malo byť veľmi kvalitné. Pôvodne to mal byť František Fodor, ale kvôli pozitívnemu testu na COVID-19 na poslednú chvíľu nastúpiť nemôže.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať Oktagon Prime 5 naživo cez livestream na TV Tipsport

Stávková kancelária Tipsport, ktorá je partnerom organizácie Oktagon MMA, samozrejme, opäť prinesie livestreamy zo všetkých zápasov tohto turnaja na svojom webe.

Postup, ako prístup k týmto živým prenosom získať, je veľmi jednoduchý. Stačí pretipovať aspoň €1,20 a ponuka športových livestreamov TV Tipsport je pre vás otvorená celkom zadarmo na ďalších 30 dní. Takže za každých €1,20 si vlastne "predplatíte" prenosy na mesiac dopredu.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz, dostanete všetky športové streamy na TV Tipsport okamžite až na 7 dní a k tomu 20-eurový vstupný bonus, ktorý môžete ihneď využiť na prvé stávky.

Pozrite si Oktagon Prime 5: Kertész vs. Veličkovič aj v priamom prenose cez PPV na Oktagon.TV

Galavečer Oktagon Prime 5 zo Šamorína si vo full HD kvalite a plhonodnotným komentárom môžete aj zakúpiť priamo na webe Oktagon.TV. Ide o klasický PPV (pay-per-view) prístup, ktorý v predpredaji získate za €9,99, ale v deň konania turnaja už za €12,99.

Oktagon Prime 5, Free Prelims: Plesník vs. Graca - free fight, zápas zadarmo na YouTube

Ondřej Novotný s Pavlom Nerudom si pre vás aj tentokrát pripravili jeden otvárací zápas zadarmo, ktorý bude vysielaný pre všetkých na YouTube kanáli organizácie Oktagon MMA. V rámci Free Prelims to bude bitka Slováka Michala Plesníka s Portugalčanom Carlosom Gracom.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA

Oktagon Prime 5: Šamorín - info, program, livestream a kurzy

Oktagon sa opäť vráti na Slovensko❗☝ Už tento víkend sa v Šamoríne uskutoční nabitý turnaj s Oktagon Prime 5 s množstvov domácich borcov i...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Bojan Veličković

Bojan Veličkovič – kariéra od UFC až po Oktagon

Srb Bojan Veličkovič má v profesionálnej MMA kariére za sebou už viac ako 30 zápasov ✨ Vie, ako chutí titul šampióna a vyskúšal si aj...