Oktagon Prime 5: Šamorín - info, program, livestream a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Oktagon sa opäť vráti na Slovensko. Už tento víkend sa v Šamoríne uskutoční nabitý turnaj s Oktagon Prime 5, kde sa predstaví množstvo domácich i zahraničných borcov.

INFORMÁCIEFIGHT CARD a VÝSLEDKY
KERTÉSZ vs. VELIČKOVIČRYŠAVÝ vs. HOSSEINPOUR
LIVESTREAM

Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon Prime 5: 9,1/10

  • Dátum, čas a miesto: 26. marca 2022, 18:00 hod, Šamorín, Slovensko
  • Ponuka stávok: Oktagon Prime môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Kontroverzné víťazstvo Veličkoviča a Ryšavého koleno

V parádnom hlavnom zápase, ktorý divákom priniesol všetko, čo očakávali, sa napokon tešil Srb Bojan Veličkovič. Napriek tomu, že mnohí v sobotu večer videli dominanciu Maté Kertésza v 2. aj 3. kole, rozhodcovia dali Veličkovičovi víťazstvo celkom jednohlasne trikrát 29-28.

Karol Ryšavý napokon namiesto Fera Fodora dostal do klietky Iránčana Ebrahima Hosseinpoura a ten bol nepríjemný až kým v 3. kole Slovák netrafil koleno do jeho hlavy. Ryšavý tak vyhral KO.

Poriadne krvavý zápas sa vykľul z konfrontácie Matouša Kohouta a Nemca Ardu Adasa. Český bojovník napokon súpera odstavil technickým knokautom v 2. kole.

Veľmi rýchlo vybavil Kaik Brito súboj s Andrejom Kalašnikom. Už po 1 minúte a 9 sekundách bolo hotovo. Jedna dobrá rana a zvyšok Brazílčan dokončil na zemi.

sipka Kompletný prehľad výsledkov na fight card Oktagon Prime 5 nájdete TU

Oktagon Prime 5: Šamorín - informácie, dátum a miesto

Prvýkrát od septembra minulého roka sa turnaj tejto prestížnej česko-slovenskej MMA organizácie koná na Slovensku. Oktagon Prime 5 v známom Xbionic Sphere komplexe v Šamoríne bude výnimočnou akciou aj bez titulového zápasu. V sobotu 26. marca 2022 so začiatkom od 18:00 hod nás čaká galavečer plný bojovníkov nielen zo Slovenska, ale prakticky z celého sveta. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon Prime 5 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon Prime 5 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Karta zápasov na tomto podujatí vyzerá už na prvý pohľad veľmi atraktívne. V hlavnom súboji večera sa predstavia dvoja bývalý ašpiranti na titul a súčasná dvojka a trojka welterovej váhy Maďar Maté Kertész a Srb Bojan Veličkovič. Ich predzápas na hlavnej karte mal byť o dvoch Slovákoch: Karol Ryšavý však napokon nebude bojovať s Františkom Fodorom. Ten je totiž pozitívny na koronavírus a nahradí ho doposiaľ neznámy bojovník.

A potom tu máme množstvo známych aj nových mien zo zahraničia. Opäť uvidíme v akcii Kaika Brita, ktorý sa postaví proti Andrejovi Kalašnikovi. Arda Adas vyzve Matouša Kohouta. Robert Pukač si zmeria sily s Christianom Jungwirthom a okrem iného nás čaká aj dve tvrdé bitky legionárov v poloťažkej váhe.

OKTAGON PRIME 5 - FIGHT CARD, ZÁPASY, PROGRAM (VÝSLEDKY)
Main card
Welterweight Maté Kertész vs. Bojan Veličkovič (BODY)
Lightweight Karol Ryšavý (KO) vs. Ebrahim Hosseinpour
Light Heavyweight Rafael de Sousa Xavier (BODY) vs. Marcin Lazarz
Welterweight Kaik Brito (TKO) vs. Andrej Kalašnik
Lightweight Matouš Kohout (TKO) vs. Arda Adas
Featherweight David Moon Mate Sanikidze (BODY)
Prelims
Welterweight
Robert Pukač vs. Christian Jungwirth (TKO)
Featherweight Jakub Tichota (BODY) vs. Janne Elonen-Kulmala
Light Heavyweight Daniel Toledo (BODY) vs. Panagiotis Stroumpoulis
Catchweight 68 kg Roman Paulus (BODY) vs. Karol Kutyla
Free prelims
Middleweight Michal Plesník vs. Carlos Graca (BODY)

Oktagon Prime 5: Bojan Veličkovič vs. Maté Kertész - kurzy a tip

Súboj dvoch mužov, ktorí si v boji o titul vo welterovej váhe zhodne vylámali zuby na Davidovi Kozmovi. Maté Kertész s celkovou bilanciou 11-3 je aktuálne dvojka v divízii a od poslednej prehry s "ružovým panterom" ťahá sériu troch výhier v rade. Má rád knokauty aj dlhé zápasy v postoji.

Bojan Veličkovič (20-11-2), trojka v rebríčku, má decembrovú prehru s Kozmom ešte stále v živej pamäti a teraz sa chce vrátiť späť na víťaznú vlnu i k ďalšiemu útoku na titul. Je skúsenejším aj komplexnejším borcom ako jeho maďarský náprotivok. Vie to totiž rovnako dobre v postoji i na zemi.

Náš TIP: Bojan Veličkovič (kurz 1,40sipka Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte!

Tipnite si víťaza zápasu Veličkovič - Kertész.

Srb je aj výrazným papierovým favoritom. Niet divu. Na základe skúseností aj z UFC či PFL je Veličkovič očakávaným víťazom tohto zápasu. Pre mnohých je zároveň tým, kto by na druhý pokus mohol obrať Davida Kozmu o titul. Na to je však ešte čas. Teraz predpokladáme, že Bojan porazí Kertésza.

Oktagon Prime 5: Karol Ryšavý vs. neznámy súper - František Fodor má koronavírus

A potom je tu veľmi Karol Ryšavý (9-4) zo Spartakus Fight Gymu, ktorý chce odčiniť decembrové KO od Losene Keitu a po svedomitej príprave ukázať, že patrí medzi top bojovníkov domácej scény. Pripravoval sa však na Františka Fodora, ktorý napokon kvôli pozitívnemu testu na COVID-19 nenastúpi. Promotéri už oznámili, že majú pre Ryšavého pripraveného nového veľmi atraktívneho súpera. Jeho meno si však zatiaľ nechali pre seba.

Ako a kde sledovať Oktagon Prime 5 naživo - livestream, online priamy prenos, PPV, free prelims a vstupenky (lístky)

Už určite viete, že turnaje Oktagonu môžete sledovať naživo celkom zadarmo prostredníctvom livestreamov na webe stávkovej kancelárie Tipsport, no a Oktagon Prime 5 v Šamoríne nebude výnimkou.

Ak je táto informácia pre vás novinkou, tak vysvetlíme, že všetci registrovaní zákazníci Tipsportu po pretipovaní aspoň 1,20 eur mesačné majú prístup ku všetkým športovým prenosom v rámci ponuky TV Tipsport celkom zadarmo.

Ak by ste sa zaregistrovali teraz, ako nový zákazník získate livestreamy na 7 dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok a k tomu 20 eur na prvé stávky.

Samozrejme, máte aj inú možnosť. Oficiálna platforma Oktagon.TV pred každým turnajom predáva tzv. PPV (pay-per-view) prístup za 9,99 eur. Kúpiť ho môžete ešte aj v deň zápasu, avšak zvyčajne už za 12,99 eur. Za tieto prijateľné peniaze dostanete mimoriadne kvalitný online priamy prenos.

Jeden zápas opäť uvidíte aj zadarmo na YouTube či na Facebooku Oktagon MMA ako "free prelims". Tentokrát promotéri vybrali bitku domáceho Michala Plesníka s Portugalčanom Carlosom Gracom v strednej váhe.

Do predaja cez ticketportal.sk išli aj vstupenky priamo do hľadiska v Xbionic Sphere. Ich cena začínala na 35 eur a tie najdrahšie miesta sa vyšplhali na 179 eur. Rýchlo sa však míňali, a tak vám nevieme zaručiť, či ich ešte dokážete zohnať.

1️⃣ Kedy a kde sa koná turnaj Oktagon Prime 5?

Galavdčer sa uskutoční už v sobotu 26. marca 2022 od 18:00 hod a po dlhšom čase opäť na Slovensku, konkrétne v známom športovom komplexe Xbionic Sphere v Šamoríne.

2️⃣ Kto sa predstaví v hlavnom zápase Oktagon Prime 5?

Hlavným ťahákom podujatia Oktagon Prime 5 bude maďarsko-srbský súboj dvoch popredných mužov welterovej váhy v organizácii Maté Kertész vs. Bojan Veličkovič. Kliknite sem a pozrite si kompletnú fight card turnaja.

3️⃣ Kde sa dá sledovať naživo Oktagon Prime 5: Šamorín?

Možností, ako sledovať tento turnaj naživo, je viac. Presný návod na livestream či priamy prenos z tohto MMA podujatia vám prinášame aj vyššie v tomto článku.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Bojan Veličković

Bojan Veličkovič – kariéra od UFC až po Oktagon

Srb Bojan Veličkovič má v profesionálnej MMA kariére za sebou už viac ako 30 zápasov ✨ Vie, ako chutí titul šampióna a vyskúšal si aj...

Karol Ryšavý

Karol Ryšavý – profil a kariéra slovenského bojovníka

Rodák zo Senca Karol Ryšavý začínal ako účastník tretej série Oktagon Výzvy a napokon sa stal stabilnou a tradičnou súčasťou Oktagon MMA.