Oktagon 39: Čepo vs. Lombard (box) - kurzy a tip na výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aktualizácia: Vlasto Čepo na turnaji Oktagon 39 v Mníchove v špeciálnom boxerskom zápase proti legendárnemu kubánskemu fighterovi Héctorovi Lombardovi po dobrom výkone napokon vybojoval cennú remízu.

INFORMÁCIEANALÝZANAŽIVO

Vlasto Čepo (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Oktagon 39: Mníchov - informácie, dátum a čas

Zrekapitulujem si na úvod najprv základné informácie o turnaji. Oktagon 39 je prvý turnaj tejto česko-slovenskej MMA organizácie v Mníchove a tretí v Nemecku. Koná sa v sobotu 11. septembra 2023 sa o 18:00 hod v aréne Audi Dome. Obsadenie je špičkové. Domáce hviezdy, množstvo kvalitných legionárov, známe tváre i debutanti, niekoľko Čechov a tiež niekoľko Slovákov.


Kliknite TU a založte si účet v Tipsporte

  • Získajte ihneď ZADARMO 30 € bonus
  • Využite vstupný bonus až 4 000 €
  • Získajte kompletný prístup ku športovým streamom na Tipsport TV

Stavte si a sledujte Oktagon 39 na TV Tipsport!

Oktagon 39: Vlasto Čepo vs. Héctor Lombard - box, analýza, kurzy a tip

Vlasto Čepo (28) je pôvodne boxer, ktorý sa však dokázal skvele adapotovať aj na MMA a už niekoľko rokov úspešne brázdi rôzne turnaje po Európe. V Srbsku narodený fighter so slovenským pasom má v zmiešaných bojových umeniach ako profesionál bilanciu 11–2 a v profi boxe 6–1.

V rámci Oktagonu sa neposledy predstavil 3. decembra minulého roku, keď v Ostrave knokautoval skúseného Taliana Giovanniho Melilla už v prvom kole. Zhruba 185 cm vysoký bojovník, ktorý trénuje v Chorvátsku i na Slovensku, má priam kladivové päste, no bude mu to stačiť aj tento víkend na Oktagon 39?

Proti nemu sa totiž postaví hviezdny kubánsky veterán Héctor Lombard (45), ktorý má za sebou úžasnú kariéru. Je to bývalý šampión Bellatoru, CFC, AFC, XFC, ktorý niekoľko rokov pôsobil aj v UFC. V MMA má bilanciu 34–10, z toho 22 knokautov. Je tiež viacnásobným svetovým šampiónom v judo, venoval sa kickboxu, je skvelý v brazílskom jiu-jitsu a ako Kubánec mal vždy veľmi blízko aj k boxu.

Jeho nevýhodou môže byť len vek a nižší fyzický vzrast, keďže má iba 175 cm. Mnohí boxeri to však naopak dokážu v zápase využiť vo svoj prospech. Skúseností má Lombard viac než dosť, je to chodiaca kopa svalov, ktorá vydrží veľmi veľa, takže nás čaká určite skvelé predstavenie.

Náš TIP: Vlasto Čepo zvíťazí (kurz 1,23sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: ČEPO vs. LOMBARD
ČEPO 1 (1,23) ⭐ ŠIKIĆ 2 (3,73)

A kto má väčšie šance na víťazstvo? Podľa bookmakerov jednodznačne mladší a vyšší Čepo, ktorý má konkrétne s boxom aj viac skúseností. Zápas bol dohodnutý narýchlo, takže ani jeden zo bojovníkov nemal čas sa na toho druhého pripraviť. Preto dáva zmysel, že Vlasto Čepo by si mal s kubánskym veteránom poradiť.

Ako sledovať naživo Oktagon 39: Čepo vs. Lombard - livestream online, priamy prenos, PPV

Oficiálny prenos z mníchovského Audi Dome bude vysielať známa PPV (pay-per-view) platforma Oktagon.TV. Prístup k online vysielaniu celého podujatia vrátane sprievodného programu si tak môžete zakúpiť na webe organizácie.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport však môžu sledovať zápasy z Oktagon 39 celkom zadarmo prostredníctvom TV Tipsport. Opäť platí obvyklá jednoduchá podmienka – mať v priebehu uplynulého mesiaca pretipované aspoň 1,20 EUR.

Ak sa zaregistrujete v Tipsporte teraz ako nový zákazník, dostanete TV Tipsport na prvých 7 dní zadarmo bez akýchkoľvek podmienok a k tomu aj vstupný bonus 20 EUR k prvému vkladu. Hneď si teda môžete vsadiť na Oktagon alebo si počkať na samotné podujatie, aby ste si zahrali atraktívne live stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 39: Paradeiser vs. Šikič - info, analýza, kurzy a tip

Oktagon 39: Paradeiser vs. Šikič - info, analýza, kurzy a tip

Na mníchovskom Oktagone 39 sa predstaví aj slovenská hviezda Ronald Paradeiser. Kto je jeho súperom a aké má šance na víťazstvo❓

Alexander Volkanovski (UFC)

UFC 284: Makhachev vs. Volkanovski - fight card a kurzy

Najlepšia svetová MMA organizácia tento víkend prichádza do Austrálie ☀️ do rodnej krajiny jedného z hlavných protagonistov turnaja UFC...

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨